Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.07.2005, 13:20   #11
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
RüstüElmas Nickli Üyeden Alıntı
ARKADASLAR,
BEN SAHSEN YENI TEKNIK DIREKTÖRÜMÜZ WERNER LORANTIN BASARILI OLACAGINI INANIYORUM, KENDISINE GÜVENIM SONSUZDUR VE YÖNETIMIMIZI TEKRARDAN BU BASARIDAN DOLAYI KUTLUYORUM.

BUNUN HARICINDE BURADA BAZI SEYLER DIKKATIMI CEKMEYE BASLADI.

BEN SU ANDA ALMANYADA YASADIKLARIMDAN KISA BIR ÖRNEK VERMEK ISTIYORUM.

BU GÜNE KADAR SIVASIN VE SIVASSPORUN ADINI BILE DUYMAMIS ALMANLAR ARTIK SIVASSPOR DAN BAHSEDER OLDU.
GAZETELER SIVAS ÜZERINE ARASTIRMALAR YAPMAYA BASLADI.

YANI ARTIK ALMANLAR SIVAS ÜZERINE YOGUNLASMAYA BASLADI.
BU SIVASSPOR KIMDIR. TÜRKIYENIN NERESINDE KALIR BU SEHIR.
BU SEHIRDE DURUM NEDIR. INSANLARI NASILDIR VE BUNA BENZER BIR ARASTIRMA ICERISINDELER.

YANI ANLAYACAGINIZ BEN TEK KELIMEYLE SIVASSPOR TARAFTARLILIGIMLA HER ZAMANKI GIBI GURUR DUYUYORUM.

ESKIDEN ARABAMIN ARKASINDA YAZAN SIVASSPOR YAZISI VE CAMIN ARKASINDAKI SIVASSPOR BAYRAGI KIMSENIN DIKKATINI CEKMEZSEN, ARTIK ALMANLAR BANA SORAR OLDU.
YOKSA LORANT BURAYAMI GITTI GIBI SORULARA MUHATAP OLUYORUM.

E TABIIKI GURURLA CEVAP VERIYORUM.
[size=6]Gururla söyle abim;

Sivaslıyız ve Sivasporluyuz....
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.07.2005, 16:15   #12
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sivasspor Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Oflaz ile birlikte teknik direktör Werner Lorant'ı makamında kabul eden Hasan Canpolat, Sivasspor'un Lorant ile birçok başarıya imza atacağına inandığını belirterek, takımın Lorant ile bambaşka bir hava yakalayacağını savundu.

Lorant'ın Sivasspor için en uygun seçim olduğunu belirten Canpolat, ''Tecrübeli bir çalıştırıcı. Birinci Süper Lig'e yeni çıkmış, hedefleri olan bir takım olarak, Lorant'tan daha güzel bir isim bulunacağını düşünmüyoruz. Dünya çapında bir hoca. İnşallah stadın yenilenmesiyle birlikte güzel bir açılış yapacağız'' diye konuştu.

Lorant ise kenti önceden tanımadığını, transfer görüşmeleri sırasında kentle ilgili bazı olumsuz şeyler anlatıldığını kaydederek, ''Buraya geldiğimde hayretler içinde kaldım. Çok hoşuma gitti. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum'' dedi.

Kulübün bugüne dek çok büyük emekler sarfettiğini, kentin bir bütün olarak başarılı olmak için herşeyi yaptığını anlatan Lorant, ''Yönetimimiz, başkanımız herşeyi yapıyor. Çok mutluyum. Benim için daha büyük kamçı oluyor'' diye konuştu.

Ligde hem kalıcı, hem kabullenilen bir takım olmayı hedeflediklerini, onu elde ettikten sonra ileriye daha kolay bakacaklarını ifade eden Lorant, ''Sivas'ın hakettiği yere gelmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Ama hepimiz bu işin ucundan tutmalıyız'' dedi.

Ziyaret anısına Lorant'a bolluk ve bereketi anlatan ''Hayat Ağacı'' motifli valilik filaması ile Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın anlatıldığı kitap hediye eden Canpolat, Alman çalıştırıcıya ligde başarılar diledi.

-FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ-
Bu arada Sivasspor'un prensipte anlaştığı Hakan Bayraktar, Musa Kuş, Murat Karakoç, Ulaç, Aytaç, Fatih ve Evren'in de aralarında bulunduğu 23 futbolcu, antrenör Esat Karaberberoğlu eşliğinde Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2005, 08:53   #13
Abuzer
Yiğido

Abuzer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 Abuzer BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]ALMANYADA DOĞDU..
SİVASLI OLDU...
HELAL OLSUN SANA...
LORANT BABA...LORANT BABA..
[/size]
[size=7]+İMZA [/size]
Abuzer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.07.2005, 17:03   #14
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 935 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]ALMANYADA DOĞDU..
SİVASLI OLDU...
HELAL OLSUN SANA...
LORANT BABA...LORANT BABA..
[/size]

+ IMZA
Alt 11.07.2005, 08:52   #15
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Sarı-Lacivertli takımın kendisi için iki maç oynayacağı sıradan rakipten öte bir şey ifade etmediğini söyledi. Türk futbolu üzerine de düşüncelerini söyleyen Alman çalıştırıcı, Sivasspor’daki hedefini kümede kalmak olarak belirledi.

Onu F.Bahçe'deki serüveni ile tanıdık. Akıllarda kalan en bariz özellikleri 6-0'lık G.Saray galibiyeti, Ortega'yı bir türlü ıslah edememesi ve beyaz kabarık saçları. Bir türlü F.Bahçe'nin başında olması hazmedilemeyen Werner Lorant, belli çevrelerin ‘Alman köylüsü' deyimine muhatab olurken bu ifadenin iltifat mı, aşağılama mı olduğu anlaşılamadı. F.Bahçe defterini bir daha açılmamak üzere kapattığını söyleyen Alman çalıştırıcı ile Sivasspor kampında yeni takımını, Türk futbolunu ve futbolcusunu konuştuk.

F.Bahçe'ye kırgın olduğu her halinden belli olan Alman teknik direktör, “Benim için mazide kalmış bir olay. Bu konuda konuşmak istemiyorum. F.Bahçe stadındaki maç benim için özel ve anlamlı olacak. F.Bahçe 2 maç yapacağım rakipten öte bir şey ifade etmiyor. 6-0'ın bu kadar çok konuşulacağını ve adeta efsaneleştirileceğini düşünmemiştim.” dedi.

Ortega’nın analizini yaparken de Lorant, “Bir star bile olsa bir futbolcu takım ruhuna uymak ve disiplini bozmamak zorunda. Kendi iç dünyasında sorunları vardı sanırım. Asi ruhlu ve kontrol edilemiyordu. Ama benim onunla hiçbir zaman kişisel bir problemim olmadı. Ortega'nın benim dönemimde sorun olmasını bana mal edenlerin benden sonra da oynamadığını görmeleri gerek.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'den çok teklif aldığını; ama Sivasspor'un teklifinin kendisine mantıklı geldiğini söyleyen Alman hoca, “Kimseye büyük vaatlerde bulunmadım. Sonrasında ise sıralamada çıkacağımız bir üst sıra bizim için başarı olacaktır. Öncelikli olarak ilk hedefime konsantre olmalıyım. Onu gerçekleştirdikten sonra öbür hedefi de konuşabiliriz. Benden şampiyonluk istenseydi ben de ona göre transferler isterdim. Ama şu an benden ne istendiğini biliyorum ve ben de ona göre bir kadro oluşturma çalışması içindeyim.” dedi.

Büyük takım kadar seyirci potansiyellerinin olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Fiziksel açıdan belli bazı farklar olabilir; ama benim istediğim imkanları yönetim bana sağlıyor burada. Stadımız belki istenilen kapasitede olmayabilir; ama diğer faktörler benim hedeflerime varmamda önemli ölçüde itici güç olacaktır.” açıklamasında bulundu.

Türk Milli Takımı'nın Almanya'ya gitmesinin zor olduğunu açıklayan Lorant, “Ukrayna çok avantajlı. 2. lik mücadelesi ise Danimarka, Türkiye ve Yunanistan arasında geçecek. Türkiye'nin küçük de olsa bir avantajı var. Umarım bunu koruyup Almanya'da bulunurlar.” ifadesini kullandı. Türkiye'nin Almanya'da bulunmasının Dünya Kupası'na renklilik getireceğini düşünen Alman hoca, “Ben şahsen Türkiye'nin orda olmasını çok isterim. Özellikle turnuvanın Türklerin yoğun olduğu bir ülkede bulunması Türkiye'ye daha çok sorumluluk yüklüyor.” şeklinde konuştu.

Türkiye rehavetten kurtulamadı

Türkiye'nin dünya üçüncülüğünün havasından kurtulamadığını belirten Werner Lorant, “Bu rehavet hemen hemen her ülkede görülen bir sorun. Ardınden beklentiler yükseliyor ve bunu karşılamak zorlaşıyor. Türkiye yeni bir yapılanma içine girdi. Almanya'ya gidememeleri Türk futbolunda elbetteki önemli sorunları da beraberinde getirecektir.” açıklamasını yaptı.

11.07.2005
Burak Bürkük - Zaman
Bolu
Alt 11.07.2005, 09:23   #16
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Sivas'a kondisyon
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Werner Lorant yönetiminde sürdürüyor. Alman hocanın özellikle kondisyon idmanlarını takip eden yöneticiler, "Takımın mücadele gücü yüksek olacak" diyor
Kaynak:Fanatik
Alt 11.07.2005, 10:36   #17
Tarkan ÇeLik
Tecrübeli Yiğido

Tarkan ÇeLik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tarkan ÇeLik isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

VALLA BU KADAR SAYGIN ABİMİN İÇİNDE BANA LAF SÖYLEMEK YAKIŞMAZ AMA WERNER LORANT GERÇEKTEN TECRÜBESİ OLAN ÇOK İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR..BENCE SİVASSPOR BU SENE SÜPER LİG TAKIMLARI ARASINDAKİ EN BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖR BOMBASINI PATLATTI...İNŞALLAH TÜM TÜRKİYEYE VE TÜM SİVASSPORLULARA GÜZEL GÜNLER YAŞATIR..

ALLAH LORANT BABAYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...

AMİN.

1967 Sivasspor GeNç TaRaFTaRLaR DerneĞi
CaNDaN öTe SeviYoRuz..!!
ayıq oLun..

тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
Tarkan ÇeLik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.07.2005, 07:21   #18
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=6]'Bu takım iş yapar' [/size]

Sivasspor'un teknik patronu Werner Lorant, Dorukkaya kampını değerlendirdi: "Uyum sorunu yaşamadık ve iyi durumdayız. Süper Lig'de kalıcı oluruz"

‘Hırslı olun’
Sivasspor, Dorukkaya’daki çalışmalarını tamamladı. Kırmızı - Beyazlı takımda futbolculara 2 gün izin verilirken, teknik direktör Werner Lorant, futbolcularının performansının kendisini sevindirdiğini söyledi. Kampın son gününde futbolcularıyla bir toplantı yapan Alman hoca, “Ailelerinizle buluşun, hasret giderin. İlk kamp dönemini gerçekten çok beğendim. 2. etap çalışmalarında da sizden aynı hırsı bekliyorum” diye konuştu.

2 günlük izin
Lorant şunları söyledi: “Asla unutmayın ki, Süper Lig’e yeni yükselen bir takım için uyum çok önemliydi. Siz bu sınavı geçtiniz ve iyi durumdasınız. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak ve daha sonra da şartlar elverdiği taktirde çıtayı yükseltmek. Bunu başarmak için takım ruhunu oluşturmak zorundayız. Ancak ben Sivasspor’un bu yolda emin adımlarla yürüyeceğine yürekten inanıyorum.” Bu arada Yiğidolar 2 günlük iznin ardından Almanya’ya gidecek.

Kaynak: Fanatik
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.07.2005, 10:35   #19
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirli_yigido Nickli Üyeden Alıntı
VALLA BU KADAR SAYGIN ABİMİN İÇİNDE BANA LAF SÖYLEMEK YAKIŞMAZ AMA WERNER LORANT GERÇEKTEN TECRÜBESİ OLAN ÇOK İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR..BENCE SİVASSPOR BU SENE SÜPER LİG TAKIMLARI ARASINDAKİ EN BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖR BOMBASINI PATLATTI...İNŞALLAH TÜM TÜRKİYEYE VE TÜM SİVASSPORLULARA GÜZEL GÜNLER YAŞATIR..

ALLAH LORANT BABAYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...

AMİN.

Bravo ne diyelim.
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.07.2005, 10:40   #20
GuNaY
Gast

[size=6]tecrübesini ve klasını konusturacaktır eminim... sadece türkiye değil almanya ve avrupada da tanınan ve değer verilen bir teknik direktöre sahip olmak elbette bizim için bir gurur kaynagı 8) 8) 8) [/size]

Konu Kapatılmıştır