-->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Sayın Başkan,
yazınızın her satırına katılmamak mümkün değil, maalesef bazı gençler sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğunun bilincinde değil, onlar için maç adeta bir savaş,
bunun ne kadar yanlış olduğunu ve cahillikten kaynaklandığını üstüne basa basa yazmamıza rağmen ,hala yaptıkları hataların Sivasspora ne kadar zarar verdiğini düşünmeden ,küfürlerinde ve hakaretlerinde devam ettikleri ve ısrarcı olduklarını maç fotoları ile ilgili taraftar gruplarının yorumlarını izlerseniz üzülerek göreceksiniz.
Bu cahil kesim ( aklı selim, sağduyu sahibi taraftarı tenzih ediyorum) e yaptıklarının Sivasspor ne kadar zarar verdiğini kafalarına dank ettirmedikçe yarın olmassa bir başka hafta aynı hareketlerini devam ettirecekler ve etraflarına da Sivassporu ne kadar sevdiklerini söyleyeceklerdir.
Aslında böyle güzel bir sitede bunların küfürlerinin yazın yoluyla da olsa engellenmesi için tedbir alınması gereğine de inanıyorum.
Bu şahısların (bazıları yorumlarda adeta suçunu açıklıyor biz yaptık diyorlar,zihniyetleri kendilerini ele veriyor ) tesbit edilerek stada alınmamaları,alınacak önlemlerin başında gelmektedir.
Eğer kulübün bu gruplara bazı insani yardımları oluyor ve neticede belirttiğiniz gibi bu istismar edilerek karşılığında Sivas'a ve Sivasspora zarar olarak geri dönüyorsa bununda kesilmesinde yarar var.
Netice itibariyle ;
Karşı tarafın yaptığı küfür ve kötü tezahürat Sivasspor seyircisini ilgilendirmez,kötü söz herzaman için sahibinindir, Sivassporu seven taraftar küfürün ve şiddetin takımına zarar vereceğinin bilincinde olan taraftardır.
İnşallah akılları erer de ders alırlar, inşallah bir daha tekerrür etmez,CÜSSKB nin oluşturduğu organizasyonlar beni çok mutlu etti , inşallah hiç olmazsa bunlar bizim bacılarımız dır diye düşünürler ,utanmaları tutar da bir daha bu hataları tekrarlamazlar.
|