Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 06.04.2007, 18:15   #11
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Kayseri Maçını 3-2 almış olmamıza rağmen Bu kadar üzüldüğüm bu kadar utanç duyduğum bir anı daha hatırlamıyorum. Üstüne üstlük bunu haklı gösterme çabalarınıda dehşetle izledim.
İnşallah Başkanımızın bu açıklamasından sonra bazı arkadaşlarımız yaptıkları yanlışların farkına varıp, bu tavrı bir daha sergilemezler.
Alt 06.04.2007, 18:27   #12
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

bu olayı yetrrince büyütük uzatmayalım bence sivas tataftarı aklı başındadır bu kadar titiz bizi izliyorlarsa ist maçlarıda titiz baksınlar ayrıca kaysri taraqftarının yaptıklarını ne demeli iğneyi kendimiz cuvaldızı başkasına derler atalarımız
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 06.04.2007, 18:53   #13
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
MecnunOtyakmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
sayın başkan burdaki olaya katılmamak elde değil.grup konusuna gelirsek grup kavramına hangı açıdan baktıgımıza baglı.sivasımızda ne yazıkki grup deyince 15-20 kişinin olusturdugu topluluk olarak goruluyor.4 tane grup var metinde 400 kişi diye geçiyor.bir tribun grubu olmak için 400 kişi bile azken bizde 4 grup toplamı 400 kişi.
büyük başkan sen bizden daha bilirsin gorursun ama bu işe el atmak gerekir bence.komple bu goruntuyu ortadan kaldırıp hoby tarafına buyukçe bir "YİĞİDOLAR" yazısı koyup tek bir çatı altında toplamak gerek bence.o zamanda bu grupçulardan gerçek sivassporu sevenler orda hazır olur.bu sorunda ortadan kalkar bence..yoksa bu işin sonu gelmeyecek.en basıtınden sitemizde bile kayseri maç fotoları diye 4 farklı topic var hangısıne bakacağımızı şaşırıyoruz.aynı trıbunde 4 farklı resim...
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 06.04.2007, 18:54   #14
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
GERÇEK YİĞİDOLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA
MECNUN OTYAKMAZ

BAŞKANIMIZIN TESPİTLERİNİ VE ÖZELEŞTİRİSİNİ HAKLI BULUYORUM. SİVASSPOR TARAFTARI NEDEN HER KLuBUN BAŞKANLARININ AH KEŞKE BİZİM DE BÖYLE BİR TARAFTARIMIZ OLSUN DİYECEĞİ BİR TARAFTAR OLMAYALIM.BENCE DÜŞÜNÜP DAHA İYİ YERLERE GELEBİLECEĞİMİZE İNANIYORUM. SİVAS VE SİVASSPOR BUNU HAKEDİYOR.. VE BİZDE BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ.. BİRLİK OLALIM VE GÜZELLİKLERLE ANILALIM..

SAYGILARIMLA BORA ÖZ
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.04.2007, 19:02   #15
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

baskanımıza katılıyoruz ama federasyonda hakem atamalarına biraz dikkat etmeli Kuddusi Müftüoglu sebeb oldu ama yine küfür edilmemeli sahaya semsiye atan takımına destek degil köstek olmustur.İnş. bidaha tekrarlanmaz
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.04.2007, 19:17   #16
Hayatcoqqberbat
Acemi Yiğido

Hayatcoqqberbat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Hayatcoqqberbat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

babalar cosmuş valla yazan adamada helal olsun yani tekrarlarını bile yazmışlar acaba üç büyüklerinkinide yazıyorlarmı
Hayatcoqqberbat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.04.2007, 19:23   #17
Hayatcoqqberbat
Acemi Yiğido

Hayatcoqqberbat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Hayatcoqqberbat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yiğidolara yakışmamış bizim için gecesini gündüzünekatan başkanımızıda üzmüşüz yazık acaba o küfürleri edenler şimdi ne düşünüyordur bu yazıları okurken biraz utanıyorlarmıdır acaba
Hayatcoqqberbat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.04.2007, 19:30   #18
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sayın Başkan,
yazınızın her satırına katılmamak mümkün değil, maalesef bazı gençler sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğunun bilincinde değil, onlar için maç adeta bir savaş,
bunun ne kadar yanlış olduğunu ve cahillikten kaynaklandığını üstüne basa basa yazmamıza rağmen ,hala yaptıkları hataların Sivasspora ne kadar zarar verdiğini düşünmeden ,küfürlerinde ve hakaretlerinde devam ettikleri ve ısrarcı olduklarını maç fotoları ile ilgili taraftar gruplarının yorumlarını izlerseniz üzülerek göreceksiniz.

Bu cahil kesim ( aklı selim, sağduyu sahibi taraftarı tenzih ediyorum) e yaptıklarının Sivasspor ne kadar zarar verdiğini kafalarına dank ettirmedikçe yarın olmassa bir başka hafta aynı hareketlerini devam ettirecekler ve etraflarına da Sivassporu ne kadar sevdiklerini söyleyeceklerdir.

Aslında böyle güzel bir sitede bunların küfürlerinin yazın yoluyla da olsa engellenmesi için tedbir alınması gereğine de inanıyorum.

Bu şahısların (bazıları yorumlarda adeta suçunu açıklıyor biz yaptık diyorlar,zihniyetleri kendilerini ele veriyor ) tesbit edilerek stada alınmamaları,alınacak önlemlerin başında gelmektedir.

Eğer kulübün bu gruplara bazı insani yardımları oluyor ve neticede belirttiğiniz gibi bu istismar edilerek karşılığında Sivas'a ve Sivasspora zarar olarak geri dönüyorsa bununda kesilmesinde yarar var.

Netice itibariyle ;
Karşı tarafın yaptığı küfür ve kötü tezahürat Sivasspor seyircisini ilgilendirmez,kötü söz herzaman için sahibinindir, Sivassporu seven taraftar küfürün ve şiddetin takımına zarar vereceğinin bilincinde olan taraftardır.

İnşallah akılları erer de ders alırlar, inşallah bir daha tekerrür etmez,CÜSSKB nin oluşturduğu organizasyonlar beni çok mutlu etti , inşallah hiç olmazsa bunlar bizim bacılarımız dır diye düşünürler ,utanmaları tutar da bir daha bu hataları tekrarlamazlar.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.04.2007, 19:34   #19
çirkinkral
Acemi Yiğido

çirkinkral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 çirkinkral Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
GERÇEK YİĞİDOLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA
MECNUN OTYAKMAZ
Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz'ın bu serzenişi haklı ve yerinde bir
tepkidir.4 Eylül stadyumunda yapılan çirkin ve kötü tazhürattan tüm Sivaslılar
gibi bu konuda hassasiyetini bildiğimiz başkanımızında rahatsız olması çok
doğaldır.Sivasa,Sivaslıya,Siva ssporluya ve insanlığa yakışmayan bu
tezahüratları şiddetle kınıyorum ve bu tezahüratları teşivik eden bir kaç kendini
bilmezinde artık bu ilkellikten vazgeçip,Sivassporun yakasından düşmesini
istiyorum.Sivasspor memleketimizin marka değeridir,başkanımız ve güzide
yönetimimizin gelecek için planladıkları başarılı Sivasspor hedefi için
temiz,düzeyli ve sağlam taraftarlara ihtiyaç vardır.

Sayın Başkanım gerçek Sivaslılar ve Yiğidolar size her zaman güvenmeye devam
edecektir.Sizin hem şehrimiz için hem takımımız için hemde spor kamuoyu için
örnek çalışmalarınızı ve tavırlarınızı biliyoruz.Çıktığınız bu yolda size ve
takımımıza başarılar diliyorum.

ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
çirkinkral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.04.2007, 19:39   #20
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.