Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı
Anadolu takımları sadece İstanbul takımlarına karşı değil,hakemlere ve ulusal basın ve medyaya karşı da mücadele etmektedirler.Hakemler haklı olanın yanında olmadıkça,ulusal basın ve medya gereken ilgi ve alakayı göstermedikçe bir ümitsizlik,motivasyon eksikliğine yol açabilir.Ancak önemli olan bunların üstesinden gelebilecek kadar güçlü olmaktır.Kendinden emin olmayan ve yandaş olan hakemlere, bazılarının sırtını sıvazlamak için ve reyting uğruna şarlatanlık yapan basın ve medyaya serzenişte bulunabilir ama fayda getirmeyecektir çünkü onlar yine bildiklerini yapmaya devam edeceklerdir.Bunların yanısıra çuvaldızı ilk önce kendimize batırmak gereklidir.Yeterli maddi yardım yapılmıyorsa ve 14 milyon lira bütçe ile takım ayakta duruyorsa,Erciyes ligden düşmemek için nerdeyse 2. yarı bütün maçlardan puan alırken ve Türkiye Kupası maçlarına asılırken Sivasspor son haftalarda sürekli mağlubiyetler alıyorsa,Servetin 3 sarı kartı olmasına rağmen haftalardır mücadele ederken Balilinin sarı kart ceza sabıkaları gözardı ediliyorsa v.b ilk önce kendimize dikkat etmemiz gerekir.Sonra dış etkenler ile mücadele etmek daha kolaylaşır.
|
Arkadaşımın söylediklerine önemli oranda katılıyorum.
Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki şu an ki pozisyonumuz itibariyle zirveye değil de düşme potasına daha yakın duruyoruz.
Anlamadım nasıl bu sezonun en iyi takımlarından birisi oluyoruz?!
Bu nasıl mantık Bülent Hocam?!...