abdurrahmanı çok yakından tanıyorum çok iyibir futbolcu son aldığıım bilgileere göre sağ açıkta düşünüyormuş onu bülent uygun musadan pek memnun değilmiş
abdurrahmanı çok yakından tanıyorum çok iyibir futbolcu son aldığıım bilgileere göre sağ açıkta düşünüyormuş onu bülent uygun musadan pek memnun değilmiş
Onlardan bi yol olmaz.Para için takımını satan iki oyuncu..Böyle karekteri olan topçudan hiçbir takıma yarar gelmez. Bakın göreceksiniz istanbul köpeklerinden teklif alınca hemen satarlar sizide.. Sakın bizden gitti kötülüyo demeyin 50 milyar için takım satan adamlar bunlar haberiniz olsun..Sebattan bize geldiklerinde adam değillerdi cepleri para gördü adam oldular.Kankadır bunlar biri nereye diğeri oraya...Sizden cem canı alıyomusuz nasıl bi admadır istanbulspordayken iyidi şimdi nasıl ???
Onlardan bi yol olmaz.Para için takımını satan iki oyuncu..Böyle karekteri olan topçudan hiçbir takıma yarar gelmez. Bakın göreceksiniz istanbul köpeklerinden teklif alınca hemen satarlar sizide.. Sakın bizden gitti kötülüyo demeyin 50 milyar için takım satan adamlar bunlar haberiniz olsun..Sebattan bize geldiklerinde adam değillerdi cepleri para gördü adam oldular.Kankadır bunlar biri nereye diğeri oraya...Sizden cem canı alıyomusuz nasıl bi admadır istanbulspordayken iyidi şimdi nasıl ???
Boyle negatif dusunme arkadas.Futbolcular takim degistirebilir.Adamlar kendine iyi bakarsa 10-12 sene futboldan para kazaniyorlar.Dolayisiyle nerede daha cok kazaniyorlarsa oraya gitmek en dogal haklaridir.
Ayrica Cem Canín Sivasspordan ayrilacagini sanmiyorum.Orta sahanin ortasinda ve on liberoda oynayabilen yetenekli bir futbolcu.Sivassporun Super ligdeki 58. golu atmis manevi yonden de degerli bir futbolcumuzdur.
Selam ve Saygilarimla
İŞTE CEM CAN'IN HAYAT HİKAYESİ.
01-05-1981 yılında ANKARA da doğdum ama aslen KIRŞEHİRLİYİM forma numaramın da 40 olması oradan gelir. Arkadaşlar 15-16 yaşlarıma kadar mamak ın üreğil semtinde oturduk, daha sonra babamın emekli tazmınatıyla ve abilerimin yardımyla sincan lale de bir ev aldık ve burda ailemle yaşamaya başladık ve daha sonra 14 yaşlarıma doğru arkadaşlarımın da sayesinde futbol külübüne yazılmaya karar verdim çünkü futbol oynamayı çok seviyordum...
Tunç altındağ spor klübünde de futbol yaşantıma başaladım benım burda daha doğrusu futbol hayatım da ilk antrönörüm yusuf dayıdır kendisinin çok emeğini görmüşümdür...
Daha sonra bu klüpte kendimi göstererek bir çok klüp beni transfer etmek istemiştir bu klüpleri yazarsam şimdi sayfa yetmeyceek arkadaşalr bu klüplerin içlerinden beni en çok isteyen klüp aldı tabiki bu klübün adıda BAŞKENT EDAŞSPOR klübüdür profesyonel olmamda bu klüpteki hameş hocamın katkısı çok büyüktür çünkü beni daha sonra EGO SPOR şuanki adıyla BUGSAŞ spora götürmesinde bana çok büyük katkıları olmuştur.
Ego sporda ilk senemde çok iyi bi yükselme gösterip büyük takımların dikkatini çekmeye başlamıştım ve bi kaç transfer tekliflerinde sonra ANKARA DEMİRSPOR'u tercih ettim. Burda da çok iyi bi başarı gösterek süper lig teki takımların ilgilerini çekmeye başladım ve bir kaç takımdan benı en çok isteyen AYKUT KOCAMAN hocama yani İSTANBULSPOR'a 4 yıllığına transfer oldum.
İSTANBUL SPOR da AYKUT hocamın sayesınde çok güzel maçlar çıkardım.
İSTANBULSPOR daki son senemde yine beni çok isteyen takımlardan SİVASSPOR'a geldim.Allaha çook şükür şuana kadar da olsa burdada çok güzel maçlar çıkarttım.her sene az çok da olsa bi kaç süper lig ten istEyen oluyor.
Bu arada 2006 yılında da çok sevdiğim eşimle (PINARLA) EVLENDİK ve ALLAHA ÇOK ŞÜKÜRKİ hiç bir ihtiyacım yok...