Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SABIRLI OLALIM!
Alt 07.09.2007, 10:55   #11
boun_58
Yiğido

boun_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 boun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SABIRLI OLALIM!

Alıntı:
EfsaneMermerbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nazik konuşan insanlarız.ama bu yüzden hep ezildik.trabzonspor yöneticilerine helal olsun diyeceğim.ama sonra bana laf atarlar burada.fikret paşa şunu bilki rengimize duruşumuza laf sokana ben kardeş demem.

hayırlı forumlar herkeze

evet bu yoruma sonuna kadar katılıyorum... bunca olaydan sonra ve trabzonluların bize yaptıkları çirkefliklerden sonra artık trabzona kardeş şehir filan demeyeceğiz...
Alt 07.09.2007, 11:09   #12
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

SABRIN SONU SELAMETTİR ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞİMDİ ONLAR SİVASA GELİNCE BİZDE Mİ? AYNİ ŞEYLERİ YAPALIM BİZ ONLARI YAPMAYALIM SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUP ONLARA CEVABİ SAHADA TAKIMIMIZ VERSİN
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2007, 11:18   #13
em-re_58
Acemi Yiğido

em-re_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 642 em-re_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
eyuphan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SABRIN SONU SELAMETTİR ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞİMDİ ONLAR SİVASA GELİNCE BİZDE Mİ? AYNİ ŞEYLERİ YAPALIM BİZ ONLARI YAPMAYALIM SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUP ONLARA CEVABİ SAHADA TAKIMIMIZ VERSİN
eyuphan sen ne kadar desende onlar sivasa geldiğinde çok kötü olcak.
em-re_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2007, 12:44   #14
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

aynı sabrı başka şeylerdede gösterse sayın basın sözcümüz çok iyi olacaktı geçmişinde ama şimdi sabırlar istiyor,
sorun sabırla beklemekte değil sorun galiba öylece olayları akışına bırakmış, onurunu korumaya için yeltenmeye dahi isteksiz gibi durmaları bizim sinirlerimizi harab etti, manisalı, kayserili şekersporlu adım atıyor bizimkiler lütfen 15 gün sonra tahkime gidiyorlar, bu olacak iş değil
Alt 07.09.2007, 22:12   #15
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bizlerin sabır egosu fazla geniş fikret abi sabırlı olun diyorsunuzda trabzon yönetimi kardeş kulup diyoruz dost kulup diyoruz ama o dostluğu hiç görmedik bizim için güzel bir kelime sarfetmelerini beklerdik ama yapmıyorlar hep kaşıdılar bizleri suçlu ilan ettiler tehtitler savurdular ne diyeyim SABIR SABIR SABIR
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 00:07   #16
Anadolu61
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Anadolu61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Merhaba yareller;
Ben bir Trabzonlu ve Trabzonsporluyum nickimde ki 61den belli oldugu gibi ama bir farkım var ben üniversite egitimimi sivas cumhuriyet üniversitesinde yaptım maliye bölümünde 2 yıl önce mezun oldum bu yüzden sizlere birşeyler ifade etmek sanki tekrar sivasdaymışım gibi bir his veriyor bana bu da beni mutlu ediyor
Anadolu61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 00:10   #17
em-re_58
Acemi Yiğido

em-re_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 642 em-re_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SABIRLIYIZ BİZ
HATTA ÇOK SABIRLIYIZ :d
em-re_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 00:11   #18
Anadolu61
YASAKLI ÜYE

Sizlere naçizane olarak bir Trabzonlunun gerçek Trabzonlunun hissiyatını paylaşmak istiyorum umarım beni forumdan atmadan dinlersiniz çünkü amacım hakaret etmek degil sadece ve sadece ''Yazmak''...
Nerden başlamak gerek arkadaslar en iyisi Trabzonspor yönetiminden başlayalım şunu belirtiyim şu an ki Trabzonspor yönetimi 40 yıllık tarihimizde ki en basiretsiz ve en başarısız yönetimdir ilk defa bu yönetim zamanında taraftar grupları birbirlerine girmiş takımda bir partizan hava oluşturulmaya başlanmıştır yaptıkları tüm eylem ve harekette Trabzonu ve Trabzonspou bir gram bile düşünmeyen bu kişiler olayların bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibidir.
-->: --->: SABIRLI OLALIM!
Alt 08.09.2007, 00:13   #19
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1160 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: SABIRLI OLALIM!

Alıntı:
Anadolu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizlere naçizane olarak bir Trabzonlunun gerçek Trabzonlunun hissiyatını paylaşmak istiyorum umarım beni forumdan atmadan dinlersiniz çünkü amacım hakaret etmek degil sadece ve sadece ''Yazmak''...
Nerden başlamak gerek arkadaslar en iyisi Trabzonspor yönetiminden başlayalım şunu belirtiyim şu an ki Trabzonspor yönetimi 40 yıllık tarihimizde ki en basiretsiz ve en başarısız yönetimdir ilk defa bu yönetim zamanında taraftar grupları birbirlerine girmiş takımda bir partizan hava oluşturulmaya başlanmıştır yaptıkları tüm eylem ve harekette Trabzonu ve Trabzonspou bir gram bile düşünmeyen bu kişiler olayların bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibidir.
bordomavi netten sırf senin bu yazdığınınn aynısını yazdığım için atıldım :(
Alt 08.09.2007, 00:15   #20
Anadolu61
YASAKLI ÜYE

sivasspor maçı öncesi otelul maçında ki hezimetten sonra yönetim oluşan havayı degiştirmek için bazı şeyler aramış ilk önce 40.yıl kutlamalarını bahane ederek taraftarın önüne çıkmsmış daha sonra sanki bebege emzik verir gibi Transfer yalanıyla kandırmıştır.
Tranzonspor ve Trabzonspor taraftarı bu şekilde sivasspor maçına çıkmıştır.Sivas maçında alınacak bir yenilgi sonrası taraftar protesto bayraklarını açıp yönetim alehine büyük bir hakaret başlatacaktı bunlar baştan belliydi ama unutulmaması gereken bir durum vardı yönetim bundan nasıl kurtulabilirdi