Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 31.12.2004, 16:26   #11
musti058
Acemi Yiğido

musti058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 musti058 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BİZ OSMALI TORUNLARIYIZ.... BİZ SİVASLIYIZ..... BİZ YİĞİDOYUZ......
musti058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2004, 16:31   #12
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

peki ozaman bende size kangalların ne kadar cesur ne kadar ürkütücü bi hayvan olduğunu anlatıyim isterseniz he....afrikada çıtaların bile korktuğu bi hayvan...ve kangal diyince akla sivas gelir bu böle bilinir....yiğido bence çok basit bi isim..ne yani biz yiğidizde antalyalı değilmi soruyorum sizlere...ama kangal sadece bizde var....kangal diyince herkesin içini bi korku kaplar....sivasspor diyincede herkesin içini bi korku kaplaması lazım....bizim diğer anadolu klüplerinden farklı bi lakabımızın olması lazım....daha çağdaş bi isim lazım bize...yaw allah aşkına denizliyle dalga geçen varmı???horozlar....varmı??söl eyin....yahu bi düşünün yaw....yiğido bizimle özdeşleşmişte kangal kiminle özdeşleşmiş???kangalda bizle...kangalın ne kadar cesur olduğunu bilmiyosanız ben bişi diyemem...ben bu işin peşini bırakmam...bunuda burdan söliim....ben yiğido isminden hoşlanmıyorum...bence bana katılan bi çok kişi var bunuda biliyorum....yaw yiğido diyince kıro diyolar bize yaw....kangal it diye dalga geçemezler... hiç bisey diyemezler...diyen olursa kangal gösteriiriz onlara..bakalım ozaman dalga geçebilirlermi.??
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2004, 17:51   #13
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hic kimse Kusura Bakmasin Bence sagopake hakli
bence Yigidolar Taraftar olarak kalmali
ama Sivassporunda bir Sembölü olmali ....
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2004, 18:16   #14
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

eyvallah çağlayan....benim istediğim fb:kanarya,gs:aslan,bjk:kartal ,sivas:kangal olmasıdır...yani benim sölediğim yabancı bi hayvan olsa neyse..ama bizim hayvanımız kangal....köpek olması önemlimi?
Alt 01.01.2005, 20:35   #15
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yukarıda sayın İbrahim Kaya'nın oldukça tatmin edici açıklamalarından sonra hala aynı şeyi savunmanızı anlamıyorum arkadaşlar."Yiğido"hiç te kıroca bir isim değil bence.Hele tarihi kökenini de öğrenince...Kaldı ki bu isim hoşuna gitmeyen,başkalarınca alaya alındığını iddia eden arkadaşımız bari yerine bunu bastıracak bir isim koysa neyse...Yani Kangallı olabilirsiniz,Kangallara özel bir sempatiniz olabilir nitekim benim de var ama bu isim asla Sivassporla özdeşleşemez belki sembolümüz olabilir ama lakabımız asla.
Yiğido bütün Türkiye'de bilinen insanların yadırgamadan kullandığı bir lakap,bir sıfat oldu.Oynadığımız maçlardan sonra insanların ağzından,bu sıfat kullanılarak gurur verici şeyler duyuyorum.Hem yeni yetme takımlar bizi örnek alıp takımlarına buna benzer sıfatlar vermeye başladılar.Örneğin;Uşakspor.Ad amlar kendilerine aşigolar diyorlar."Aşık" ve "Amigo" kelimelerini birleştirip bu lakabı almışlar,ben inanıyorum ki bunu seçerken Sivasspor'un Yiğidosu da bilinçaltlarını etkilemiştir.
Bence böyle oturmuş,şekle ilişkin şeyler yerine Sivasspor'a yarar sağlayacak başka fikirler üretmeliyiz.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2005, 22:47   #16
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

yaw bu kangal hepimizin....kangalın neyi var???herkes izliyo telvizyonlarda kangalların gösterdiği kahramanlıkları...galiba sizler izlemiyosunuz....ben yiğidoyu tamamen silelim demiyorum...fb: kanaryaysa gs:aslansa sivas: kangal denmesini istiyorum....sivas denince akla gelen ilk şey kangaldır....bunu bi daha düşünün....sanki ben bizim ismimiz kedi olsun dedim yaw....kangal yaw hani şöleee 70 kilo... hani afrikada çıtaların yaklaşamadığı...kurtları rahatlıkla öldüren bi hayvan bu kedi mi??evet ben burdan şunu çıkarıyorum...biz kangallarımıza sahip çıkmıyoruz...yağlı gürşlerimize sahip çıkmadık...yunanlılar yağlı güreş bizim dio...kangalımıza sahip çıkmıyoruz....avrupa ileride kangal bizim dicek....bence biraz daha düşünün....
Alt 09.01.2005, 02:11   #17
izmirliyigido
Gast

Konu kapanmıştır. Adımız YİĞİDO, sembolümüz ÜÇ YILDIZ, rengimiz KIRMIZI-BEYAZ. Tüm Türkiye bizi böyle anacak.

Alt 09.01.2005, 02:13   #18
izmirliyigido
Gast

Konu kapanmıştır. Adımız YİĞİDO, sembolümüz ÜÇ YILDIZ, rengimiz KIRMIZI-BEYAZ. Tüm Türkiye bizi böyle anacak.

Alt 14.03.2005, 21:12   #19
dragon_58
Yiğido

dragon_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 dragon_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=7]yiğido ismimiz değişmemeli yiğidin harman olduğu yerden gelmişiz bu isim bizim özümüzdür
ayrıca ne fener ne cimbom türkiyenin ilk 3 yıldızlı takımı biziz
[/size]
dragon_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır