1967 genç taraftarlar derneği olarak yine sivasspor'a desteklerimizi sürdüreceğiz...
Bize bu imkanı sağlayan dernek yönetimimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
türkcell süperliginin lideri sivassporu konyadada yanlız bırakmamak için yollara düşeceğiz konyada karşılaşma öncesi karşılaşma sonrası çok güzel görüntülere sahip olacaksınız sitemizin değerli yöneticisi ÇAĞLAYAN abim bu gün beni aradı konyaspor taraftarlar derneği başkanı sizinle görüşmek istiyor dedi görüştüm görüştüğüm kişi konyaspor internet sitesinin adminiydi dernek başkanımızın telini istedi konya taraftarlar dernek başkanı söylemiş bende verdim dernek başkanımızın telini başkanımızı aramış konya taraftarlar dernek başkanı sivas'tan konyaya geldiğinizde irtibata geçelim dostluk mesajlarımızı bütün türkiyeye iletelim konyaspor la sivasspor un vede taraftarlarının nasıl birer dost olduklarını tüm Türkiyeye gösterelim demiş
NOT: Bizlerde konyaspor taraftarlarının bu anlamlı çağrısına aynı şekilde cevap vereceğiz. dostluğumuzun ilelebet temelini atacağız.
WALLA ANADOLU DOSTLUGU ADINA ATILMIŞ ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM
WALLA EN ÇOK GİTMEK İSTEDİĞİM DEPLASMANDI ÖLMEZSEK GİDECEZ VE LİDERİ(SİVASSPORUMUZU)SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ!!!
Kısmetse inşallah ben de gitmek istiyorum. Gidersem bu benim ilk deplasmanım olacak. Artık Sivas'ı başka şehirlerde de desteklemeye çalışacağım. Hayırlısı inşallah...
Derneğin yerini bilmiyorum da biri yazabilir mi adresi?
Kısmetse inşallah ben de gitmek istiyorum. Gidersem bu benim ilk deplasmanım olacak. Artık Sivas'ı başka şehirlerde de desteklemeye çalışacağım. Hayırlısı inşallah...
Derneğin yerini bilmiyorum da biri yazabilir mi adresi?
adres:selçuk iş hanı 4.kat no:409 bu forma yazan tarkan,mustafa abı emre,infial veya benimle irtibata ile irtibata geçebilirsin
çok teşkekkürler SİVASı yanlız bırakmıyışınız çok güzel inş hep yanın da olursunuz ama SİVAS a da 3 puansız dönmezsiniz inşALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN..........