bir ankaragüclü olarak sivassporu ve sivası cok beğeniyorum süpersiniz hep böyle olmaya devam tribünlerde biraz daha coskuu biraz daha genclik sivasın tribün eksikliği var hadi gencler maclara 4 eylüle
O eskidendi canım benim. Anadolu'da sadece Trabzon var diye diye bütün anadolu takımlarından puanları topladınız.Ama artık yemezler! Kayseri ve Sivas varken siz biraz bekleyin bakalım.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı agulhan'a Teşekkür Ediyor...
O eskidendi canım benim. Anadolu'da sadece Trabzon var diye diye bütün anadolu takımlarından puanları topladınız.Ama artık yemezler! Kayseri ve Sivas varken siz biraz bekleyin bakalım.
aynen katılıyorum...artı sen biraz bekleyin demişsin bence çok beklerler denizden tren gecene kadar
katılıyorum sana yatmıştı (!) tüm anadolu takımları Trabzona.. hatta aston villa, barcelona, liverpool, lyon,inter de avrupada yatan takımlardan bazıları idi ...
katılıyorum sana yatmıştı (!) tüm anadolu takımları Trabzona.. hatta aston villa, barcelona, liverpool, lyon,inter de avrupada yatan takımlardan bazıları idi ...
Zaten o saydığın takımlarla maç yapması için yattılar Trabzon'a!
S.A TUM SIVASSPORLULARA ONCELIKLE SITENIZDE BOYLE BIR BOLUM ACTIGINIZ ICIN TŞK BIR ANADOLU TAKIMI TARAFTARI OLARAK GURUR DUYUYORUM BU SENEKI BASARINIZLA BASARILARINIZ SIZINDE BIZIMDE DEVAM EDER UMARIM HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN