Hayirli olsun ama yabanci geliyordiye sevinmiyelim bence .Sivasimiza uyarsa ve mücadele ederse o zaman çok guzel bir transfer olmus derim bi gormek lazim once.
Bence alacaklari hirvat oyuncu : ivan leko .Bize ilhan ummak in yerine oyuncu lazim ve bir yeni kaleci.
Sivasimizin devamini ve uefa kupasina katilmasini istiyorum.
Haydi yigidolar.Kirmizi beyaz sampiyon sivas
Sivasspor için faydalı olmasını dilerim IWAN REDAN genc bir futbolcu nasıl biri olduğunu bilmimiyoruz ama bülent hoca takip etmişse sorun yoktur tamımımıza uyum sağlaması çok önemli
gereksiz bir transfer gibi gözüktü bana.Çok etkili bir değil yararlı olabilsede Ctevkovdan fazla faydası olacağını sanmıyorum ki önlerin Mehmet Yıldız ve Balili var..Hayırlısı olsun diyelim
ula takimda kactane ivan olacak ivan chetkov ivan reddan ivan leko
arkadaslar hirvat oyuncunun simdi idmini duydum arkadasimizdan ivan leko ....super bi oyuncu ya hemde hagi gibi solak bizi costurur
Full name Iwan Benito Marvin Redan
Date of birth August 21, 1980 (1980-08-21) (age 27)
Place of birth Holland
Height 1.80 cm
Playing position Striker
Club information
Current club Unattached
Youth clubs
Sparta Rotterdam
Statistics
Season Club Competition Apps Goals
1999/00 Vitesse Eredivisie 0 0
1999/00 RBC Roosendaal Eerste Divisie 9 2
2000/01 RKC Waalwijk Eredivisie 24 5
2001/02 RKC Waalwijk Eredivisie 0 0
2002/03 RKC Waalwijk Eredivisie 5 0
2003/04 RKC Waalwijk Eredivisie 18 8
2003/04 Roda JC Eredivisie 11 5
2004/05 RKC Waalwijk Eredivisie 0 0
2004/05 Willem II Tilburg Eredivisie 26 6
2005/06 Willem II Tilburg Eredivisie 11 8
2006/07 Willem II Tilburg Eredivisie 15 2
2006/07 Cardiff City FC Championship 2 0
Teknik Direktör Bülent Uygun΄un yakından takip ettiği, Chetkov΄unda yakın arkadaşı olan Iwan Redan΄ın ilk yarı bitiminde Sivas΄a geleceği ve imza atacağı öğrenildi.
Turkcell Süper Liginde zirveyi zorlayan Sivasspor, ikinci yarıda takıma kazandırmayı planladığı oyuncuları sır gibi saklarken, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Iwan Redan΄ın Sivasspor formasını giyeceğine kesin gözü ile bakılıyor.
Vitesse, RBC Roosendal, RKC Waalwijk, Roda JC, Willen İl Tilburg ve Cardiff City FC takımlarında oynayan 27 yaşındaki Iwan Redan 1.80 boyunda.
çok iyi olur ne kadar çok futbolcu o kadar rekabet ve hırs olur inşallah daha iiyilerini de getireceğiz sivasspora