başarı merdiveni eli cebinde çıkılmıyo bunun için çaba harcamak birlik beraberlik sistemini kurmak en önemlisi verilen göreve saygı duymak hırslı olmak azimli olmak
haklısın mustafa abi söylediklerine katılıyorum...
BENCE BİRLİK BERBERLİK VE ÖZGÜVEN LE ÇALIŞAN YÖNETİM TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA AYRIYETTEN DENGELİ VE HADDİNİ BİLEN SİSTEMLE BİRLİKTE KİMSEYLE UĞRAŞMAYAN KENDİ İŞİNE BAKAN BİR TAKIM OLDUĞU İÇİN
SİVASSPORUN BUNDAN SONRA ÖNÜ ÇOK AÇIK KENDİNİ RAKİBE KABUL ETTİRİYOR VE ÇOK GÜZEL BASKIYLA İSTEDİĞİNİ ALIYOR
TABİ Kİ BÜLENT HOCAMIZ GİBİ HOCAMIZ OLDUĞU SÜRECE GEREK İNSANLIK BAKIMINDAN FUTBOLCULARLA ABİ KARDEŞ GİBİ İLGİLENMESİ BAŞARIYI GETİRİYOR SİVASSPOR BENCE 2 TANE TAKVİYE İLE BU SEZON LİGİ İLK 3 TE TAMAMLAYCAK VE AYRIYETTEN ŞUNUDA SÖYLEYEYİM LİGİN 16. VE 17. HAFTASINDA SİVASSPOR GALATASARAYA 6 PUAN FARK ATACAK SÖYLEMEDİ DEMEYİN 16.HAFTA FENER GS Yİ DEVİRECEK 17.HAFTA SİVASSPORTA GS Yİ SAMİYENDE DEVİRECEK VE FARK 6 PUAN OLACAK BUGÜNÜN TARİHİNİ YAZIN Bİ KÖŞEYE
hepsi birbirine uyum sagliyorlar
kendilerini karsilikli tamamliyorlar
böyle bir ekibe sahip oldugumuz icin mutluyuz
hepsine güveniyoruz, gerekenin en iyisini yapiyorlar
Başarının en büyük sırrı takım ruhunun yakalanmış
olunmasıdır.Yönetim,teknik heyet,futbolcular,kulüb çalışanlarının
başarıya olan inancı ve dürüst olmayan yarışta dürüst kalmaya
çalışılması da başarıyı arttırıyor.
Başarın en büyük mimarı bence başkanımız sayın MECNUN ODYAKMAZ bey. Kendisnin futbol bilgisi azimli çalışması ve kişiliği ile yıllar boyu Türk futboluna damga vuracaktır.
Başarının başka sebeblerinden biride haberde bahsedildiği gibi çekirdek kadro, bu kadrorunun başında'da başta HAYRETTİN geliyor üstün özveri ve sivaslı kimliği ile takıma 2.ligden beri büyük katkıda bulunması.
Sebeblerden biride tabiki 7 milyon SİVASLI, Başarıya aç bir topluluk olarak büyük özveri vede çaba ile bu gunleri görmüş olduk.
İnşallah bu başrımız daim olur vede Avrupadada devamını getiririz.
Sivassporun başarıları öyle kolaylıkla gelmedi bülent hocanın uzun vadeli araştırmalarından sonra başarıyı yakaladık futbolculuk ve menejerlikiği dönemindeki bilgi ve birikimini sivassporla paylaşmasından ortaya başarı cıktı takıma kolej havası getirdi bu arada yönetim kurulunu ve başkanımız sayın Mecnun odyakmazın takıma kattıkları üst seviyede olup hiç bir fedakarklıktan kacmayarak sivassporumuzu süper liğde zirvede tutmanın ve süper liğde herkesin cekindiği bir takım olmanın gururunu yaşıyoruz ne mutlu bizeki sivaslıyız sivassporluyuz