ARKADAŞLARR. size bir anımı anlatayım. ben im arabam arızalnadı amasyada 40 ytl ye yaptırsın. ama adamın suçu değil ben yanlış tarif ettim bi yere kaynak yaptı.. sonra sivasa gittim dedim ki yaa şu kaynağu al şuradan yap dedim. sadece kaynak haaa. adam benden 40 ytl istemesin mi
))) de gelde sivaslının sişvasa verdiği zararı düşün. dedim ki bir sivaslı olarak yavvv hakkaten demekki sivas bundan dolayı hep geride hep hor görülüyor,hep öcü gübü görülüyor. kendi kendinme içimden yaa ben birdaha sivaslıdan mal alırsamm,sivaslıya iş yaptırırsam dünya alen beni eşek bilsin dedim ( içimden tabii ) .. ee de gelinde birleşin haa. yavvv siz 200.000 nüfüslu bir şehir kendi kendinizi moka batırıyorsunzu.. kendi kendiniziş kazıklıyorsunuz,kendi hemşerilerinizden alışveriş yapmıyorsunuz. nasıl birleşilecek. haa bide istanbuldan arkadaşlarım sivasa gittikleri zaman alışveriş yaptıkları zaman. yaww serhat amma kaba esnafu-ınız var bee,hem kazıkcıı hemde müşteriye nasıl davranılşacağını bilmiyorlar çok kabalar diyorlar