Malatyalı arkadaş sana malatyaspor.org.tr'den(yani resmi sitenizden) bir alıntı:
İki komşu kentin İstanbul’daki yandaşları, 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nda buluştular. Karşılaşmayı yaklaşık 25 bin kişi izledi. Bu taraftarlardan 7-8 bini Malatya, diğeri Sivas seyircisi oldu.
İstersen daha fazla iddia etme ne dersin?Anlaşılan arkadaşının gözünde biraz problem var.(Ya da sizin yöneticilerin)
Malatyalı arkadaş sana malatyaspor.org.tr'den(yani resmi sitenizden) bir alıntı:
İki komşu kentin İstanbul’daki yandaşları, 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nda buluştular. Karşılaşmayı yaklaşık 25 bin kişi izledi. Bu taraftarlardan 7-8 bini Malatya, diğeri Sivas seyircisi oldu.
İstersen daha fazla iddia etme ne dersin?Anlaşılan arkadaşının gözünde biraz problem var.(Ya da sizin yöneticilerin)
WAROL KORAY BABA BENDE 1 SAATTİR BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYOM ARKADAŞA AMA ANAMIYOR...
Malatyaspor Sezon Açilişinda Bile Stadi Ağzina Kadar Doldurdu.gelseydiniz Görürdünüz.görmeden Yorum Yapmayin.olimpiyat Stadinda Kimin Büyük Olduğunu Artik Anlamişsinizdir.inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Yada Yarin Gazetelerden Okuyun.en Büyük Taraftar Malatyaspordadir.büyüklüğümüze Saygi Duyun Artik.... :d
YUVANA DEFOL!
göründüğü gibi değil...açıklayabilirim
ben de böyle olsun istemezdim..
bunu elime kim tutuşturdu???
sizi arkadaşla tanıştiriim
ben de tam seni düşünüyordum.
????????
az dur ya uydurcam bişeyler...
MALATYALI ARKADAŞ BU DAKİKADAN SONRA KONUŞMANA GEREK YOK.HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR
Çok yakışıksız bir laf!adam efendice yazıyor.Hem sen Ankaragücü taraftarısın,yani sen de bu sitede misafirsin ve bizim misafirlerimize böyle davranamazsın.okLütfen biraz daha dikkatli ol!
gardas bu istanbulda yasayan hemserilerimizi anlamak mümkün degil gecen sene 30 bine oyna bu sene hic.iste ne kadar birbirimize bagli oldugumuz ortaya cikti.böyle olacagini gecen sene söyleselerdi vallahi gülerdim.biz burda sivassporun hazirlik maclarina gittik 200-300 kilometreleri.ayaginiza gelmis siz tepiyorsunuz.ben baskanin yerinde olsam kayseriye alirim maclari.ordaki sivaslilar yeter ve sivastan en azindan 5 bin kisi giderdi.2 milyon sivaslinin oldugu fatihin sehrinde bos türübünlere oynuyor vallahi yazik.adamlar keyfine olimpiyat staddina almadilar maci degilmi.