gerçekten çok düzgün karakterli,çalışkan,tam bir takım oyuncusu.takımımıza çok faydalı oluyor.umarım uzun yıllar sivassporda oynar.yönetimi ve bülent uygun hocamızı tebrik ederim bu transferden dolayı
Geçen sene bizde oynarken kumaşının iyi olduğu belliydi,ama takım iyi değildi yazık oldu.
Bülent hocam hakikatten boş transfer yapmıyor.Bence sivasın en yararlı futbolcularından biri.
Birde Musanın kötü bir hikayesi var.Gittiği takımlar hep küme düştü.Samsın düştü bize geldi,biz düştük size geldi sivaslı arkadaşlar sene başında korkuyordu bizdemi düşücez diye ama size ters etki yaptı şampiyon olucaksınız
inşallah dediğin gibi olurda şampiyon oluruz musanın iyi kumaş olduğu belli isabetli transfer oldu ayağına sağlık musa
İki sezon önce sahamızın kapalı olması nedeniyle sakaryasporla ali sami yende yaptığımız macta bize bir gol atmıştı musa aydın ben onu ilk defa ali sami yende bu macta canlı serettim ve çok beğenmiştim kaderin bir cilvesi sakaryaspor kümeye düşüyor ve benim çok beğendiğim kaliteli bir futbolcu musa aydın bizim futbolcumuz oluyor onunlada kalmayıp takımın en çok forma giyen ve en istikrarlı futbolcularının arasında yer alıyor