-->: YARIŞTA BİZDE VARIZ
"büyük olmak için gerekenler" yazdım, söyledim, ama işler çok yavaş ilerliyor. Sn Vali, Bld Başkanı ve Mecnun Başkan sadece 60 kişi ile buluşuyorsa bu ön çalışmanın yeterli yapılmadığını gösterir.Komisyonlar çok acilen kurulmalı ve bu komisyonlarda bürokrasi dışından isimler ( üniveristeden, medyadan, sanat dünyasından) de yer almalı. Bütün yük yönetim kurulunda ve valilik makamında olursa iş tabana yayılamaz, bir kerelik yapılmış olur.
Acilen kurulması gereken KOMİSYONLAR :
1. Taraftar Komisyonu.....( yurtiçi- yurt dışı- il içi- taraftar bilinci geliştirme) olmak üzere 4 alt komisyonu olan ve bu komiyonlarla düzenli irtibatı olan bir yapılanmaya sahip olan
2. Medya- İletişim Komisyonu.....yazılı ve görsel basın ile ilişkileri artıracak ve geliştirecek, strateji belirleyebilecek donanıma sahip kişilerden kurulu olmalı.
3. Tescilli Ürünler Komisyonu: Her türlü Sivasspor tescilli ürününü üretimden dağıtıma ve satışına kadar planlayacak ve organize edecek komisyon. İnternet üzerinden satış ile dünyanın dört bir yanına ulaşabilmeli...
4.Mali Destek Komisyonu: Kısa, orta ve uzun vadeli mali kaynak oluşturma konusunda bilgi ve birikimli kişilerden kurulcak ve alt komisyonları ( sponsor alt komisyonu- taraftar kart alt komisyonu- yayın gelirleri alt komisyonu vs ) ile aktif çalışabilecek...
5. Akil Adamlar Komisyonu: Tüm komisyonları denetleyecek, raporları inceleyecek ve yönetime sunarak eylem planlarını düzene koyacak en önemli komisyon...
Ben 3 kişi ile veya tek komisyon ile işlerin götürülemeyeceğini, kısa vadeli başarı alınsa da orta ve uzun vadede tıkanacağını -- İNŞALLAH HAKSIZ OLURUM--- düşünüyorum.
|