1 Petkoviç
2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
Büyük bir ihtimalle Balili nin de Transferi Gerceklesecek bu Transferler Hakkinda Yorumlarinizi Yaziniz.
sergio yu beğendimde andersonu fazla beğenmedim fazla izleme fırsatım olmadı ama sanki bana ağır gibi geliyor...İnşallah ilerleyen zamanlarda daha başarılı olurlarr petkowiçe bi sözüm 10 numara
yeni Transferlerimizden Hakkinin Andersonun vede Petkovicin Performansini gördük insallah digerleride iyi Cikarlar
KALLA yi cok Merak ediyorum ..............................
1 Petkoviç
2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
Büyük bir ihtimalle Balili nin de Transferi Gerceklesecek bu Transferler Hakkinda Yorumlarinizi Yaziniz.
yapılan bu yabancı transferlerin hepsi olumlu sonuç verdi.balili yi göreceğiz..
1 Petkoviç
2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
walla kallayı izlemedim ama diğer transferler güzel
__________________ Medeniyet açmak ise bedeni
hayvanlar bizden daha medeni
M.Akif ERSOY
Sivasspor, uzun zamandır takip ettiği ve prensip anlaşmasına vardığı Balili transferinde sıkıntı yaşıyor.
İsrailli golcünün, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Kayserispor’dan alacağı olan 175 bin dolar için FIFA’ya başvurduğu ve bu parayı almadan imza atmayacağını söylemesi üzerine Kırmızı-Beyazlı kulüp beklemeye çekildi. Tarafların önümüzdeki pazartesi günü bir kez daha buluşacağı ve Balili transferinde son kararın verileceği bildirildi.