Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporumuzun son transferleriyle birlikte her futbolcusu kaliteli yetenekli yeterki maclara iyi motife olsunlar dikkatinizi bir futbolcumuzun üstüne cekmek istedim ben son üç macı izledim istanbul b şehirin olimpiat stadyumunda fenerbahce macını sivasta stadyumda ve son antep macınıda naklen yayında izledim gözlemlerim doğrultusunda son üç hafta mohammed alinin performansına bakacak olursak gözle görülür bir düşüşün olduğunu hepimizin malumudur bazı futbolcuları dinlendirmekte yarar var diyorum mesela mohammed ali en sonunda kendini dinlendirmek için kendi yöntemini secti hakemle uğraştı ve kendine sarı kart gösterildi bu yolları secmemeliyiz biz seni ne ümitlerle tekrar bu takıma kazandırdık ama sen oyun bırakıp sahada gezmeye başladın tam beklentimize cevap verdi derken son haftalarda oyundan düşüşün gözlerden kacmadı bu arada kimse beni yanlış anlamsın mohammed aliyi ben hepinizden çok seviyorum diyebilirim ilk geldiğinde benden çok sevinen olmamıştır ama bu bir tespittir bunun gibi bazı yorgunluk belirtisi gösteren futbolcularımızı dinlendirmekten yanayım ara transferden önce takımdaki sakatlarımızın eksikliğini çok hissettik onun için bazı futbolcu kardeşlerimiz zorunlu olarak oynattık ama yeni gelen oyuncularımız bu eksikliğimizi kapatırlar diye düşünüyorum bu vesile ile devamlı oynuyan bazı futbolcularımızın dinlendirilmesi iyi olur kanaatindeyim
|
bence çok doğru bir tespit...muhammet ve önünde tek forvet Mehmet yerine Chetkov-Mehmet ikilisi çıksa daha etkili oluyoruz.
ayrıca sylla yedek kalacak bir oyuncu değil bence!çok kaliteli...müdahaleleri tam zamanında yapıyor,çok güçlü bir fiziği var!!!bu tür futbolcular modern futbolun simgesi...