--->: BÜLENT UYGUN STADYUMA HAVA KATTI
Programı izleyen arkadaşların dikkatini çektimi bilmiyorum ama benim için önemli olan bikaç cümlesini paylaşmak istiyorum.Bülent hocanın Sivas ve Sivasspor için yaptıkları ve Türk futbolunda yüklendiği misyon ortada,bunu tartışmıyoruz ama Bülent hoca konuşmasının bi noktasında ben Ertuğrul kardeşimin bşarılı olmasını isterim,o başarılı olsun ki bizlerin 4 büyüklere gitme yolu açılsın,Tolunay Kafkas olsun,Mesut Bakkal olsun iyi bi genç teknik adam jenerasyonu yakalandı,eğer Ertuğrul orada başarılı olursa bu jenereasyonunda önü açılır tarzında cümleler kurdu.Bülent Hoca ve bahsettiği genç teknik adamların misyonu Anadolu takımlarında kısa süreli başarılar yakalayıp 3 büyükleri hedeflemek mi olmalı,yoksa çalıştırdıkları Anadolu takımlarının başarılarını daimi yapmaya,istikrar sağlamaya ve sonunda o takımı büyüklerin arasına yazdırmaya mı çalışmak mı olmalı?Bu noktada Ertuğrul hocanın Kayserisporla şampiyonluk kovalaması mı daha onurludur,yoksa kötü günde kapının önüne bırakılacağı Beşiktaşta şampiyonluk kovalaması mı?Gelecek sezon Tolunay Kafkas Trabzonspora gitsin,Abdullah Avcı Galatasaraya gitsin,Bülent hoca Fenerbahçeye gitsin…3 büyükler hep şampiyon olsun,sonra yeni teknikadamlar 3 büyükleri hedefleyip yeniden Anadolu klüplerini kullansınlar,bu döngü böyle sürüp gitsin…