Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR
Alt 09.04.2008, 11:44   #11
okkan
Yeni Yiğido

okkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okkan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR

Gazeteci arkadaşımızın dediklerine katılmamak mümkün değil.Ama maç sonuçda sahada oynanıyor.Bu sezon sahamızda oynadığımız ve de mağlup olduğumuz Fb ve BJK maçlarında futbolcularımız çok bariz hatalar yaptılar.Artık kondüsyon eksikliğindenmidir büyük maçlara motive olamayışımızdanmıdır bilemiyorum.Bundan sonra yapılması gereken kalan maçlarımızda takımımıza bir taraftar olarak sahip çıkmak ve de sonuna kadar gidebildiği yere kadar desteklmektir.Son maçlarımızda seyircilerimizin takımımıza dsetekleri saha içersindeözellikle Sivas da eskisi gibi değil.Galiba takım başarılı oldukça başlarıyada seyircide doydu...Bir sözümde Sivaslı DOĞAN rumuzlu arkadaşa olacak..Geçen haftaki Kasımpaşa maçını seyretmek için İstanbula gitmiştim..Ordaki taraftarlarımızda burda adı gectiği gibi ateşli değiller.Hiçbir organize yoktur.herşey burda yazıp atıp tutmmakla olmuyor.Sivas iİstanbul da toplasan üç dört maç oynuyor bir yılda ama gereken ilgi yok gibi geldi bana.Unutmayalım bu takım hepimizin.Her yerde ve her ortamda takımımıza sahip çıkalım..Son sözümde başkanımız dediği gercek olacak inşallah..Seneye CHELSEA Sivas ta.....(Böylece fenerinde intikamını almış oluruz)
okkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 16:47   #12
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ya ben anlamiyorum haken bir hata yapiyor senelerce konusuluyor, neticede o da bir insan degilmi hatasiz kulmu var bu dunyada neden her seyde bir art niyet ariyoruz!!!
Sivasspor olarak simdiye kadar hakemlerde sikayet etmiye bizim hakimiz yok diye dusunuyorum. sen cikacaksin sahaya rakibini yeneceksin kardesim. BJK macinda ilk sari karti kacinci dk görduk biz ?? bir bakin ev sahibi biz degidikte BJk di galiba bu kadar nazik fodbol oynanmaz.Bu BJk degilmiydi sitem eden livapol macinda hic kart görmeden 8 tane gol yiyen!!
sivasda aynisin yapti vede yenildi.
Bostan yere baska yerde suclu aramak yok herkes kendisinede ariyacak nede ne hata yaptik diye. Sucu baska yere atmak en kolay seydir bence.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 19:48   #13
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
okkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gazeteci arkadaşımızın dediklerine katılmamak mümkün değil.Ama maç sonuçda sahada oynanıyor.Bu sezon sahamızda oynadığımız ve de mağlup olduğumuz Fb ve BJK maçlarında futbolcularımız çok bariz hatalar yaptılar.Artık kondüsyon eksikliğindenmidir büyük maçlara motive olamayışımızdanmıdır bilemiyorum.Bundan sonra yapılması gereken kalan maçlarımızda takımımıza bir taraftar olarak sahip çıkmak ve de sonuna kadar gidebildiği yere kadar desteklmektir.Son maçlarımızda seyircilerimizin takımımıza dsetekleri saha içersindeözellikle Sivas da eskisi gibi değil.Galiba takım başarılı oldukça başlarıyada seyircide doydu...Bir sözümde Sivaslı DOĞAN rumuzlu arkadaşa olacak..Geçen haftaki Kasımpaşa maçını seyretmek için İstanbula gitmiştim..Ordaki taraftarlarımızda burda adı gectiği gibi ateşli değiller.Hiçbir organize yoktur.herşey burda yazıp atıp tutmmakla olmuyor.Sivas iİstanbul da toplasan üç dört maç oynuyor bir yılda ama gereken ilgi yok gibi geldi bana.Unutmayalım bu takım hepimizin.Her yerde ve her ortamda takımımıza sahip çıkalım..Son sözümde başkanımız dediği gercek olacak inşallah..Seneye CHELSEA Sivas ta.....(Böylece fenerinde intikamını almış oluruz)
TESEKURLER CANIM KARDESIIIM..
YA NASIL OLUR IST BULDA ILGI YOK MDION BE GUNAH BE GARDAS GUNAAAH ARKADAS ENSON IS GUNU CUMARTESI MILLET ISINI BIRAKTI BIRAKAMAYANLA SOLE DURSUN... OLIMPIATTA 15 BIN ...DAHA ONCE...28 BIN BILETLI..OLIMPIAT ORTALAMASI 25 BINDEN ASAGI USMUO TABI PAZARA DENG GELIRSE VEE ONCEKI YILLARDA ALI SAMIYEN FULLLL CEKTI 8 BIN DOLAYINDA DISARDA KALDI VE FB STADINDA SARIYER MACIYDI SANIRIM YINE 30 BIM CIVARI..ARKADASIM BU SAYDIKLARIM DONEMDE SIVASIN HIC IDDIASI YOK VE CEREZINE MACLARDA OLSA EN AZ 20 BINLE OYNARIZ ONCELIKLE IST BUL TARAFTARI SIVASLILAR OLARAK SIVASIMIZA GURBETTE HASRET VE OZLEMLE SUSAMISIZ..GARDAAAS AYIP OLUYO ISTANBULDA DESTEK TAM AMAAA SIVASTAKI YIGIDOLAR ADETA UCBUYUK MACLARI BEKLIO......EVE GIDINCE YADA ARKADASLARINA ANAA BEN HANI SU TVDEKI BJK..GS..FB..FUTBOLCULARI CANLI CANLI GORDUM DIYE HAVA ATMAK ICIN IYI BIR SEYIRCI OLMAK ICIN GELIO STADA YA YETER ARTIK UZATMAYALIM TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMM
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 19:52   #14
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

3 istanbulş takımlarının hepsi kolpa Anadoılu halkı kendi şehrinin takımlarını tutmadığı sürece bu kolpalar şampiyon olacak ve basın sürekli bu kolpalardan bahsedecek.....

Diğer anadolu kulupleri ise piyon olarak görevlerini tamamlayacaklar.
Alt 09.04.2008, 20:06   #15
ahmet 1967
Acemi Yiğido

ahmet 1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 ahmet 1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

buyuk takım olunca bunlar boyle oluyor ama ne yapılabilir
ahmet 1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 16:34   #16
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Sözlerime Başlamadan Önce Artık Bizim Hakemlerimizden Bıktım...

Desem Daha İyi Olur...

Artık Hakemler Maçi Maçlıktan Çıkarıp Sokak Futboluna Çevirdiler.

Artık Normal Pozizyonları Vermeyip,Hakemler Tuttuğu Takımlara

Pozizyon Veriyorlar.

Gerçeken Vidanları Nasıl Rahat Ediyor...?Gerçekten Aldıkları Parayı

Nasıl Hakediyorlar....

Bu Ve Bunun Gibi Hakemler Yüzünden TFF Hakemleride Lekeleniyor..

Uefa,Şampiyonlar Ligi Gibi Turnuvalarda Dolayısılığıyla Türk Hakemlerine

Maç Vermiyorlar,Ondan Sonra Hakemler Uefa'ya İtiraz Edip,

Türk Hakemlerine Neden Görev Vermiyorsunuz Diye??

Sen Böyle OLursan Siz Böyle oLursanız....Hem Bizim Türk Hakemleri Lekeleniyor...

Bu Gidiştede Böylece Bizim İşimiz Hakemlerimizin İşleri Çok Zor

Gözüküyor...
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR
Alt 10.04.2008, 16:43   #17
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR

Ligin bitmesine 5 hafta kaldı ve bizim hedefimiz Avrupa’ya gidecek sıralamayı yakalamak olarak mecburi bir gerileme yaşadı. Sivasspor eline gelen fırsatı SİYAH GİYİNEN ADAMLAR’ın kara düşünceleri nedeniyle tepti.SİYAH GİYİNEN ADAMLAR birgün önce Kayserispor maçında mesajı herkese verdi. Ve SİYAH GİYİNEN ADAMLAR futbolu kendi rantları çerçevesinde karanlık kılmayı bildi. YAŞASIN SİYAH GİYİNEN ADAMLAR (!) ve YAŞASIN SİYAH GİYİNEN ADAMLARIN TUTTUĞU ŞAMPİYON BÜYÜKLER (!)…

size tamamıyla katılıyorum o siyah giyinenler bir gün pişman olacaklar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 18:22   #18
SapsalDavulcu
Acemi Yiğido

SapsalDavulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 SapsalDavulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tamam kaybettik, belki iyi oynamadik, belki sansimiz yoktu, iyi oynamadik, ama suda varki Büyükler Hakemler sayesinde de kazandiklari maclar oluyor
SapsalDavulcu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 18:47   #19
sametkarayün
Acemi Yiğido

sametkarayün - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 sametkarayün FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

niye şu 3 büyüğü ayırılarki anlamıyorum yapmamaları lazım bi kere anadolu takımı şampiyon olsun bu sivas için geçerli değil kayseri olsun ama anadoludan bi şampiyon çıksın iyişallah bunu bu sene sivasspor başaracak fenerbahçe maçından sonra herkez sivas daha gidemez dedi ama biz gittim iyişallah beşiktaş yenilgisinden sonrada hedefimizi yerine getirmeye çalışacagız
sametkarayün isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sametkarayün'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 18:52   #20
EMREE58
Yeni Yiğido

EMREE58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 EMREE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPOR ARTIK GÜNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU OLDU HAYIRSIYLA ŞAMPİYON OLAMASAKTA ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDECEGİMİZE İNANIYORUM.
EMREE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla