Alıntı:
okkan Nickli Üyeden Alıntı
Gazeteci arkadaşımızın dediklerine katılmamak mümkün değil.Ama maç sonuçda sahada oynanıyor.Bu sezon sahamızda oynadığımız ve de mağlup olduğumuz Fb ve BJK maçlarında futbolcularımız çok bariz hatalar yaptılar.Artık kondüsyon eksikliğindenmidir büyük maçlara motive olamayışımızdanmıdır bilemiyorum.Bundan sonra yapılması gereken kalan maçlarımızda takımımıza bir taraftar olarak sahip çıkmak ve de sonuna kadar gidebildiği yere kadar desteklmektir.Son maçlarımızda seyircilerimizin takımımıza dsetekleri saha içersindeözellikle Sivas da eskisi gibi değil.Galiba takım başarılı oldukça başlarıyada seyircide doydu...Bir sözümde Sivaslı DOĞAN rumuzlu arkadaşa olacak..Geçen haftaki Kasımpaşa maçını seyretmek için İstanbula gitmiştim..Ordaki taraftarlarımızda burda adı gectiği gibi ateşli değiller.Hiçbir organize yoktur.herşey burda yazıp atıp tutmmakla olmuyor.Sivas iİstanbul da toplasan üç dört maç oynuyor bir yılda ama gereken ilgi yok gibi geldi bana.Unutmayalım bu takım hepimizin.Her yerde ve her ortamda takımımıza sahip çıkalım..Son sözümde başkanımız dediği gercek olacak inşallah..Seneye CHELSEA Sivas ta.....(Böylece fenerinde intikamını almış oluruz)
|
TESEKURLER CANIM KARDESIIIM..
YA NASIL OLUR IST BULDA ILGI YOK MDION BE GUNAH BE GARDAS GUNAAAH ARKADAS ENSON IS GUNU CUMARTESI MILLET ISINI BIRAKTI BIRAKAMAYANLA SOLE DURSUN... OLIMPIATTA 15 BIN ...DAHA ONCE...28 BIN BILETLI..OLIMPIAT ORTALAMASI 25 BINDEN ASAGI USMUO TABI PAZARA DENG GELIRSE VEE ONCEKI YILLARDA ALI SAMIYEN FULLLL CEKTI 8 BIN DOLAYINDA DISARDA KALDI VE FB STADINDA SARIYER MACIYDI SANIRIM YINE 30 BIM CIVARI..ARKADASIM BU SAYDIKLARIM DONEMDE SIVASIN HIC IDDIASI YOK VE CEREZINE MACLARDA OLSA EN AZ 20 BINLE OYNARIZ ONCELIKLE IST BUL TARAFTARI SIVASLILAR OLARAK SIVASIMIZA GURBETTE HASRET VE OZLEMLE SUSAMISIZ..GARDAAAS AYIP OLUYO ISTANBULDA DESTEK TAM AMAAA SIVASTAKI YIGIDOLAR ADETA UCBUYUK MACLARI BEKLIO......EVE GIDINCE YADA ARKADASLARINA ANAA BEN HANI SU TVDEKI BJK..GS..FB..FUTBOLCULARI CANLI CANLI GORDUM DIYE HAVA ATMAK ICIN IYI BIR SEYIRCI OLMAK ICIN GELIO STADA YA YETER ARTIK UZATMAYALIM TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMM