Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
3 lu averaj hesabi sonradan ortaya cikti diye hepimizin kafasi karisti.
Ama bu kural gokten zembille inmedi ve zaten de onceden uygulanan bir kuraldi..
Ancak Fenerbahcenin Trabzona yenilmesini Istanbul medyasi hesaba katmadi ve bu 3 lu averaj hesabini gundeme getirmedi..
Ben eminim ki bu 3 lu averaj hesabi 1 hafta onceden gundemde olsaydi hic bir itiraz sorun da ortaya cikmayacakti.
Herkes suanki yerine razi olacakti..
Medya es gecti diye bu 3 lu averaj hesabini yok mu sayacagiz?
Futbolu yakindan takip eden taraftarlar bu hesabin farkindaydi ve mactan once de endiseliydi bu konuda her ne kadar fazla gundeme gelmese de bir kac arkadas ve ben burdan bu hesap hakkinda bahsettik..
Ortada bir haksizlik falan goremiyorum..3 lu averaja gore 4. olduk ve Fikret Unsal in bu gereksiz itirazlari takimin kazandigi sempatiyi yok etmekten ote gitmiyor..
Tekrar soyluyorum gozlemledigim durum bu yakin cevremden olsun diger internet sitelerinden olsun bu sekilde gardasim..'
Saygilar...
|
myway kardeşim doğru söylüyor. Fikret Ünsal yönetici olmuş ama kuaralları her zaman ki gibi yine bilmiyor, Sivas'lıları galeyana getiriyor. Önceden bahsi geçmedi diye bu kural uygulanamaz diye birşey yok.
Kaderimize razı olacağız, UEFA Kupasına İntertoto Kupasından gireeğiz. Boşuna üzülmenin bir anlamı yok. Birbirimiz kırmayalım, SİVASSPOR'A sahip çıkalım..
.