Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: BİR ŞOKTA UEFA`DAN
Alt 13.05.2008, 11:40   #11
izmirliyigido
Gast

Standart --->: -->: BİR ŞOKTA UEFA`DAN

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

3 lu averaj hesabi sonradan ortaya cikti diye hepimizin kafasi karisti.

Ama bu kural gokten zembille inmedi ve zaten de onceden uygulanan bir kuraldi..

Ancak Fenerbahcenin Trabzona yenilmesini Istanbul medyasi hesaba katmadi ve bu 3 lu averaj hesabini gundeme getirmedi..

Ben eminim ki bu 3 lu averaj hesabi 1 hafta onceden gundemde olsaydi hic bir itiraz sorun da ortaya cikmayacakti.

Herkes suanki yerine razi olacakti..

Medya es gecti diye bu 3 lu averaj hesabini yok mu sayacagiz?

Futbolu yakindan takip eden taraftarlar bu hesabin farkindaydi ve mactan once de endiseliydi bu konuda her ne kadar fazla gundeme gelmese de bir kac arkadas ve ben burdan bu hesap hakkinda bahsettik..

Ortada bir haksizlik falan goremiyorum..3 lu averaja gore 4. olduk ve Fikret Unsal in bu gereksiz itirazlari takimin kazandigi sempatiyi yok etmekten ote gitmiyor..

Tekrar soyluyorum gozlemledigim durum bu yakin cevremden olsun diger internet sitelerinden olsun bu sekilde gardasim..'

Saygilar...
myway kardeşim doğru söylüyor. Fikret Ünsal yönetici olmuş ama kuaralları her zaman ki gibi yine bilmiyor, Sivas'lıları galeyana getiriyor. Önceden bahsi geçmedi diye bu kural uygulanamaz diye birşey yok.

Kaderimize razı olacağız, UEFA Kupasına İntertoto Kupasından gireeğiz. Boşuna üzülmenin bir anlamı yok. Birbirimiz kırmayalım, SİVASSPOR'A sahip çıkalım..

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
--->: BİR ŞOKTA UEFA`DAN
Alt 13.05.2008, 12:04   #12
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: BİR ŞOKTA UEFA`DAN

Alıntı:
deplasman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bu uefadamı bızle ugrasıyor
aynen bızle ugrasanlar gorucekler bırgun
Alt 13.05.2008, 12:49   #13
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ancak Fenerbahcenin Trabzona yenilmesini Istanbul medyasi hesaba katmadi ve bu 3 lu averaj hesabini gundeme getirmedi..

Ben eminim ki bu 3 lu averaj hesabi 1 hafta onceden gundemde olsaydi hic bir itiraz sorun da ortaya cikmayacakti.

Arkadaşlar 3 lü averaj zaten vardı yeni çıkan bişey değil fenerbahçenin trabzondan 1 puan dahi alsaydı biz direk genel averajla uefaya gidecektik yani bilmiyorum futbolu ne kadar takip ediyorsunuz ama arkadaşın söyledikleri doğru ve aynen katılıyorum. şu anda duygular kuralları tanımaz hale geldi bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok bu bir kuraldır mecburen uymak zorundayız

Futbolu yakindan takip eden taraftarlar bu hesabin farkindaydi ve mactan once de endiseliydi bu konuda her ne kadar fazla gundeme gelmese de bir kac arkadas ve ben burdan bu hesap hakkinda bahsettik..

Ortada bir haksizlik falan goremiyorum..3 lu averaja gore 4. olduk ve Fikret Unsal in bu gereksiz itirazlari takimin kazandigi sempatiyi yok etmekten ote gitmiyor..

Tekrar soyluyorum gozlemledigim durum bu yakin cevremden olsun diger internet sitelerinden olsun bu sekilde gardasim..'

Saygilar...[/B][/QUOTE]
bayram isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bayram'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2008, 12:51   #14
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Saygilar...

Arkadaşlar 3 lü averaj zaten vardı yeni çıkan bişey değil fenerbahçenin trabzondan 1 puan dahi alsaydı biz direk genel averajla uefaya gidecektik yani bilmiyorum futbolu ne kadar takip ediyorsunuz ama arkadaşın söyledikleri doğru ve aynen katılıyorum. şu anda duygular kuralları tanımaz hale geldi bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok bu bir kuraldır mecburen uymak zorundayız
bayram isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bayram'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2008, 12:57   #15
tamer_hasturk58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tamer_hasturk58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

biz gideriz ama bjk gidemez olsun inter toto olsun ordanda gideriz biz daha iyi tercube ederiz uzulmeyin herseyin hayirlisi neyise o olur allah emanet olun
tamer_hasturk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tamer_hasturk58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2008, 13:00   #16
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Vay Be Uefa Sendemi Uydun Bunlara,

Artık Kimseye Güvenimiz Kalmadı.

Güvendiğimiz Dağlara Bile Kar Yağdı.

Artık Kendi Kendimize Başiminizin Çaresine Bakıcaz..
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda EyüphanAydın'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2008, 13:00   #17
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaslar Moralimiz su an cok bozuk oldugundan dolayi bir suclu ariyoruz. klübün federasyonla Bilgi alis veris iletisimini sagliyan sahis kim ??? Kurallari Bilmeyen yöneticilerimizin sucunu Baska yerde aramak Dogru degil,Bu kurallar gökten son iki macta inmedi. !!!! süperligde simdiye kadar kazandigimiz sempatimizi antipatiye döndürmeyelim. Bizde bu lige oynayacagimiza göre Aklimizi basima alip daha saglikli düsünüp yapilan hatalardan ders cikarmaktan baska yapacagimiz hic bir sey yok...Bu Kurallar sezonun son 2 macinda uygulanmadigina göre demmekki Bu kurallar cok cok önceden varmis sahsen bende bilmiyordum Yeni ögrendim... Ama benim bilmem bir seyler Degistirmez Ama yöneticiler ve Hocanin Bilmesi cok seyleri degistirecekti . Artik aklimizi daha iyi kullanmayi ögrenmeliyiz yoksa Bütün sezon sahada gösterdigimiz Aslanlar gibi mücadelemiz heba olmasin....

HZ Ali ne demis. Bana Bir kelime ögretenin kulu Kölesi olurum ....
Alt 13.05.2008, 13:12   #18
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: BU DARBE F5'TEN

Alıntı:
B.Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
F5 in bize vurduğu darbeyi hiçbir takım vurmadı. Evet Trabzonda ruhsuz ruhsuz oynayıp paçavra olunca 3 lü averajla Sekiztaş UEFA ya gitti. Şok mok yok ortada. Averaj takımı haline dönmüş Trabzona yenildi. Adamların tuzu kuru Şampiyonlar ligi garanti, niye kendilerini kassınlarki. Bu kadar basit.. Bize esas şoku yaşatan F5 tir bu böyle biline.. Bu İstanbul takımları birbirinin kuyruğuna basmaz kardeşim. Öyle birbirleriyle mücadele etmelerine bakmayın. Sözkonusu Anadolu takımları olunca birbirlerini tutarlar. Yoksa bu fenerin çeyreği bu trabzonu havada karada yener.
[B]Arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum.... Bize hayatta unutamayacağımız bir ders verdi FB... Oda tezgahta en iyi karpuzu satıp eve gidince kelek çıkması gibi.. Şahsım adına çok koydu bana... Dün akşam değişik spor forumlarında ve sayfalarında da Bu UEFA olayı hakkında haber ve yorumlar vardı. Bunların içinden bazı Bursasporlu ve Kayserisporlu arkadaşları çıkartırsak genelde İstanbul hovardaları çok üzerimize gitmişler. Mod arkadaşımız bazı tesbitlerde bulunmuş. Fikret Ünsal ve söylemleri hakkında. İşte bu sitelerde de Sivasspor un oluşan sempatisini empatiye doğru gittiği kanısına vardım bende... Artık bun işleri boşverelim. Sivasımız büyük bir kumpasın içine düşmüş 73 puanla Şampiyonlar Ligine giden takımla aynı puanda İnter-toto ya katılmıştır. Artık bu saatten sonra bunu tartışmamıza gerek yok. Önümüzde ne yapmamız gerekecek ne gibi önlemler almamız lazım bunları düşünmeliyiz. Geçen yıllarda da görüldüğü gibi erken form tutarsak erken havlu atarız. Rakiplere göre bence As veya yedek kadro ile çıkarsak bu defa da pölük pörçük bir sezon açmış olucaazz. Eğer UEFA yı buradan hedef seçersek 2008-2009 da bizi ligde çok büyük sorunların beklediğini unutmamalıyız. Zaten UEFA ya gittiğimizde seri başı bile değildik çok zor bir kura bizi bekliyordu neyse artık çok geç. Bence Fikret Bey bu söylemleri bıraksın ve seneye FB, TS maçlarına takımı çok iyi motive etsin bunun provalarını yapsın. Sivasspor Türkiyede Nüfus olarak en büyük kulüpdür ve en delikanlı kulüpdür. Seyircilerimizde hakeza...
Saygılarımla/B]

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2008, 13:41   #19
F. Şahin
Yiğido

F. Şahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 F. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım. Bu 3'lü averaj sistemi sezon başında konulmuş bir kural. Şimdi kimse çıkıp da 3 gün önce konuldu falan demesin. Eğer sezon başında böyle bir şey kabul edilmişse şu dakikada hiçbir tartışmanın faydası olmayacaktır diye düşünüyorum. Haklıyla haksızı ayıran bir kural mıdır? Orası tartışılır.
Alt 13.05.2008, 13:43   #20
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkes neden se sivaspsoru kıskanıyorya uğrastıklarına gore