futbolu bilmeyen burada yorum yapmasın beyler mehmet yıldız belki biraz tecrübesiz ama hakan şükürden sonra türkiyenin en iyi forveti.bunu herkes böyle bilsin zamanında servette sivasta idi ama bakın milli takımı tek başına sırtlıyor.terim daha çok bedel ödeyecek kariyerinin sonuna geldi.daha beter olsun diyecemde milli takım bizim milli takımımız o da başında ne diyim umarım dogruyu görür yoksa defolur gider.
terimin torpilli oyuncularıyla bu kadar.Asker kaçağı tümer göbekli emre amatör mevlüt emre aşık,sabri bunların ne işi var milli takımda.Mehmet Yıldız,M.topuz,Ü.Karan,Yıldıra y gibi adamlar varken
Arkadaşlar Mehmet Yıldız Milli Takımda Yapamaz Yha..Portekiz Macında Mehmet Yıldız Mı Kurtarcaktı Tek Başına Bizi..Ama Şöyle Bi Gerçek Var Mehmet Yıldız Semih Ve Mevlütten 10 Kat Daha İyi...Forvette Nihatın Yanına Fatih Tekke Veya Ümit Karanın Alınması İyi Olurdu Bana Göre
Yorumuna saygi duyuyorum ama ben sana katilmiyorum nasil mi. Mehmet yildiz milli takimda bal gibi is cikarir, semihin, tuncayin ve ümït karanin yerine. ilk yaridan sonra gorduk ki tuncay bitti daha salak salak sahada dolasio ve turkiye tek 1-0 geride ozaman mehmet yildizi sahaya almak mantikli deil mi kardesim emihin yerine. Semihi gorduk topu bile gögsüyle alamiyo ama bu yetenek mehmet yildizda var, ulan fatih terim.