--->: NEDEN GİZLİYORUZ?????????
BU SİTEYE GELİP ORTALIĞI KARIŞTIRANLARA CEVAP VERMEYELİM demişsiniz ya işte benim asıl sıkıntım o!
daha önce de yazdım,hatta benim gibi birçok arkadaşta yazdı,sitemize yeni üye olan herkes kou acabiliyo ve yorum da bulunabiliyor,hatta yasaklı üyeler bile yorumda bulunabiliyor!
bunun önüne geçemezmiyiz?
yasaklı üye diye yazmak yetmiyor bence,veya yeni üyeler için belli bir süreç olsa daha iyi olmaz mı?
geçenlerde yine sivaslı olduğunu belirten bir arkadaşımız burda eyüphana bana ve bir bayan kardeşimize saygısızca yorumlarda bulundu,ha cevabını verdik tabi ama bu insanlarla daha önce de çok kez muhatap olduk
lig başlayınca yine distanbul takımlarının ve anadolu takımı taraftarı olupta sivas düşmanlığı besleyen bir çok insanla burada gereksiz yere tartışmalarımız olacak ve bu da ister istemez bu kardeşlik ortamını zedeleyecek
yani şunu demek istiyorum,burada gerçekten çok güzel kardeşçe bir ortam var ama güvenlik açısından yetersiz.en azından bunun önüne geçilirse gerçekten sevinirim,yoksa nick veya gerçek isim hiç önemli değil....