bu bir aldatmaca bence de
akılları sıra neredeyse bragayı elenmiş gösterecekler bize
unutmayalımki maç sahada kazanılır,kağıt üzerinde değil
bizimkiler umarım bu yanılgıya düşmezler,çünkü braga kim ne derse desin kaliteli bir ekip,aman dikkat...
__________________ havası sert,insanı mert diyarın evlatlarıyız;biz sivaslıyız!
Forvet oyuncusu... Paulo César Rocha Rosa... Brezilyalı oyuncu 1980 doğumlu 177 cm..
Forvet oyuncusu... Orlando Carlos Braga de Sá... Portekizli oyuncu 1988 doğumlu 188cm...
Forvet oyuncusu... Wenderson de Arruda Said.. Brezilyalı oyuncu 1975 doğumlu 175 cm...
Forvet oyuncusu.. Roland Linz.. Avusturyalı milli oyuncu 1981 doğumlu 185 boyunda (muhtemelen hazır değil)
Forvet oyuncuları... Matheus Leite Nascimento... Brezilyalı oyuncu.. 1983 doğumlu 175cm.. Geçen sene gol yollarında etkili idi.. !!!!!
Kaleci... Mário Jorge Quintas Felgueiras.. Portekizli oyuncu 1986 doğumlu 187cm...
Kaleci.. Eduardo dos Reis Carvalho.. Portekizli... 1982 doğumlu 187cm..
ARKADAŞLAR RAKİBİMİZİN GEÇEN SENEKİ KADROSU BU İDİ SATILAN VE YENİ OYUNCULARI VARMIDIR BİLMİYORUM AMA HEMEN HEMEN BUNA YAKIN BİR KADROLARI VAR.. BİR ŞEY DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ BİLMİYORUM AMA BU TAKIM ÇOK UZUN BOYLU ÖZELLİKLE DEFANS HATTI..
YERDEN DÜZGÜN PAS YAPMAMIZ GEREKİYOR. BİRDE BU 10 NUMARALARI JORGİNHO ÇOK ETKİLİ ASİSTLER YAPIYOR DİKKAT ETMEMİZ LAZIM... HADİ BAKALIM ÇOCUKLAR İNŞALLAH OKURSUNUZ BU SAYFALARI...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Forvet oyuncusu... Paulo César Rocha Rosa... Brezilyalı oyuncu 1980 doğumlu 177 cm..
Forvet oyuncusu... Orlando Carlos Braga de Sá... Portekizli oyuncu 1988 doğumlu 188cm...
Forvet oyuncusu... Wenderson de Arruda Said.. Brezilyalı oyuncu 1975 doğumlu 175 cm...
Forvet oyuncusu.. Roland Linz.. Avusturyalı milli oyuncu 1981 doğumlu 185 boyunda (muhtemelen hazır değil)
Forvet oyuncuları... Matheus Leite Nascimento... Brezilyalı oyuncu.. 1983 doğumlu 175cm.. Geçen sene gol yollarında etkili idi.. !!!!!
Kaleci... Mário Jorge Quintas Felgueiras.. Portekizli oyuncu 1986 doğumlu 187cm...
Kaleci.. Eduardo dos Reis Carvalho.. Portekizli... 1982 doğumlu 187cm..
ARKADAŞLAR RAKİBİMİZİN GEÇEN SENEKİ KADROSU BU İDİ SATILAN VE YENİ OYUNCULARI VARMIDIR BİLMİYORUM AMA HEMEN HEMEN BUNA YAKIN BİR KADROLARI VAR.. BİR ŞEY DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ BİLMİYORUM AMA BU TAKIM ÇOK UZUN BOYLU ÖZELLİKLE DEFANS HATTI..
YERDEN DÜZGÜN PAS YAPMAMIZ GEREKİYOR. BİRDE BU 10 NUMARALARI JORGİNHO ÇOK ETKİLİ ASİSTLER YAPIYOR DİKKAT ETMEMİZ LAZIM... HADİ BAKALIM ÇOCUKLAR İNŞALLAH OKURSUNUZ BU SAYFALARI...
doğru bir tesbitte bulunmuşsun kardeşim
adamların harbiden kale gibi defansları varmış
gerçi takımda bayagı bir revizyona gidilmiş ama yine de tedbirli olmalıyız
umarım bülent hoca da bunların farkındadır...
paylaşım için tekrar tskler...
__________________ havası sert,insanı mert diyarın evlatlarıyız;biz sivaslıyız!
İyi oynamamız lazım.Ve avantajlı skorla gitmemiz lazım oraya.Burda gol atamassak işimiz biter orda diyorum.Bu nedenden dolayı Saldır Sivasspor diyorum.
1 şubat gibi soguksun kardeş. Nerden biliyorsunuz ya, yok biteriz, eleniriz...
Ağzınızı hayra açın, inşallah geçeriz turu.
Ben bu takımı bilmiyorum fakat Sivassporumu biliyorum ki deplasmanda da iyi oynar, telaşa gerek yok...
Böyle yorumlara karnimiz Tok !! kagit üzerinde Favori Bragadir.. Avrupada o kadar da isim yapmamis olsa bile yinede Avrupa kupalarindaki tercübeleri unutulmamali.. Ne kadarda tercübeleri olmus olsa bile mac sahada oynanir kagit üzerinde degil. Benim tahminimce Braga sivasa bereberlik icin gelecek Portekizde isi bitirmek isteyecekler. Sivasspor Bragayi Gözünde büyütmez ise Bu Bragayi cok rahat hatta farkli yeneriz.Braganin tercübeleri var ama daha hazir degiller, peki bizim Avantajlarimiz nelerdir !!!! Sivassporun avantaji Basariya ac bir takim avrupada isim yapmak isteyen kadroya sahibiz Bu cok önemli !! 90 dakika hakem düdügü calmadan macin son saniyesine kadar konsantrasyonumuzu birakmadan mücadele edersek Bragayi perisan ederiz. Sivasspor Bragadan fizik kondisyon olarak bir adim önde. Beni en cok düsündüren sivassporun cok erken form tutmasi takim icin felaket olur.....