26.07.2008, 18:46
|
|
Usta Yiğido
809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: kalede AKIN.. volkan yok..
Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Porto'da tur attı!
Inter Toto Kupası 3. tur rövanş maçında Portekiz'in Sporting Braga takımı ile karşılaşacak olan Sivasspor, maç öncesinde Porto sokaklarında kısa bir gezinti yaptı. Teknik Direktör Bülent Uygun, kent kaldırımında futbolculara kısa süreli bir antrenman yaptırdı. Yönetim ise rehber eşliğinde kenti gezdi.
2-0'ın rövanşında Braga karşısına tur umudunu koruyarak çırkacak olan Sivasspor, Porto'da ilginç görüntüler oluşturdu. Maç sabahı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yardımcı antrenörleri ve futbolcularla birlikte kaldıkları Sheraton Oteli yakınlarında kısa bir şehir gezintisi yaptı. Gezinti sırasında Sivasspor'un Gineli futbolcuları Diallo ve Sylla, kendileri ile aynı otelte kamp yapan İskoçya'nın Celtic takımında forme giyen milli takım arkadraşları Bobo Baldo ile sokakta karşılaştı. Şaşkınlık içerisinde kucaklayan futbolcular bir süre sohbet ederek hasret giderdi.
Kısa süren yürüyüşün ardından Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bir ilke daha imza atarak kent sokaklarında futbolculara antrenman yaptırdı. Futbolcuları kaldırımda toplayan Uygun, açma germe ve trekking hareketlerinden sonra kısa süreli kaldırım koşusu yaptırdı. Futbolcular ve teknik heyet daha sonra kalacakları otele döndü. Kırmızı-Beyazlılar öğlenden sonra karayolu ile maçın oynanacağı Braga kentine geçecek. Daha önce kalede yeniden Volkan'ı oynatmayı düşündüğünü söyleyen Bülent Uygun'un bu kararından vazgeçtiği ve kalede Akın'ı görevlendireceği öğrenildi.
YÖNETİM ŞEHİR TURU ATTI
Bu arada Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, bazı yönetim kuulu üyeleri ve takımın kafilesi ile maça gelenler, rehber eşliğinde kent turu attı. İlk etabı otobüs ile gerçekleştirilen turda kentin tarihi yerleri gezildi. Öğlenden sonra ise kafile Porto'nun ünlü Calem şarabının mahzenlerini gezdi. Daha sonra ise kafile kentin ortasından geçen ve Atlas Okyanusu'na uzanan Douro Nehri üzerinde tekne ile tur atarak geziyi tamamladı.
|
Kaynak göster bize................
|