Sivas'ta bulunan ve tatil için Sivas'a gelmiş arkadaşlarımız ile tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirilecektir... Sizleride bu sohbette aramızda görmek istiyoruz...
tarih : 08.08.2008 Cuma
yer : ethembey parkı
saat : 18:00
Katılacak arkadaşlar bu başlıkta isimlerini yazdırmalıdırlar..
Organizasyonu planlayan arkadaşları, Jakobieen nezdinde tebrik ediyorum. Yoğun tempodan vakit bulursam inşaallah katılmayı çok istiyorum. Şimdiden herkese iyi sohbetler..
Proğramların birini kaydırma yaptık inşaallah katılma şansımız yükseldi. Sivas'ta ikamet eden ve Sivas'ımıza tatile gelen tüm www.sivasspor.com üyelerinin buluşma ve tanışmanın ardından yapılacak sohbete katılımın yüksek olması gerekli.
Deneyimi ve teknik bilgileri ile engin tecrübesi olan Cahar kardeşimle tanışmak ve bilgiler almak bizleri mutlu edecektir. Gelen bu fırsatı kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca tüm site üyelerinin yorumları ile ilgili çok kulaklar çınlayacaktır diye tahmin ediyorum. Sivas dışında yaşayıp bu toplantıda olmak için neler vermezdim diyenler olabilir!... ama ne yapalım arkadaş sizde Sivas'ımızda yaşıyor olsaydınız..
Hayırlı olur inşaallah.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Sivas'ta bulunan ve tatil için Sivas'a gelmiş arkadaşlarımız ile tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirilecektir... Sizleride bu sohbette aramızda görmek istiyoruz...
tarih : 08.08.2008 Cuma
yer : ethembey parkı
saat : 18:00
Katılacak arkadaşlar bu başlıkta isimlerini yazdırmalıdırlar..
Katılacaklar
1) Jakobieen
2) Yiğiter187
3) Cahar 4) anilcan213
Jakobieen, sizce bir sakıncası yoksa bu davetiyeye birde iletişim için telefon no yazarsanız eksiklikde ortadan kalkar, diye düşünüyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...