--->: Hoş Geldin Abdullah Yiğit
Sevgili kardeşim, geçmiş olsun, Cen'ab-ı Allah (CC) sağlıklı, hayırlı ömür versin. Hastane ismi vermediğin için bende vermiyorum, ilk acile geldiğinin ertesi günü idi;
oğlum geldi: -Baba dün Abdullah Ağbi varya (Yiğit'i) hastaneye getirdiler. Kalp spazmı geçirmş. Anjiyo raporuna göre ameliyata alabilirler dedi. Ameliyatına belki ben girerim (anestezi teknikeri olarak) nöbete denk gelirse dedi.
Bende: -Oğlum önce ziyaret et kendini tanıt; ardından elinden ne gelirse yapacağına inanıyorum dedim...
Şahsen çok arzu ettim ziyareti ancak aynı problemden babamı henüz kaybettiğim günlere denk gelmesi ile ziyareti gerçekleştiremedim ama iyi haberlerini almam beni de sevindiriyordu.
Abdullah kardeşim gerçekten Sivas'ımızda makalelerini yalın ve herkesin anlayacağı dilden yazan ender spor yazarlarımızdandır.
Onun Sivasspor sevdasını kimse tartışamaz. Evleneceği gün bile sağdıcıyla, Sivasspor müsabakasına 4 Eylül stadyumuna gelecek kadar fanatiktir. Onun Sivasspor aşkını, daha Sivasspor 3. ligde iken bizatihi bilirim. Yücel Yönallar, Kemal Çağlayanlar, Sadettin Bozpolatlar, Hakan Avcılar ve Aydın Deliktaşlarla beraber Sivasspor ve Sivas Demirspor müsabakalarını not yazma telaşlarını aynı sandalyeleri paylaştığımızdan bilirim.
Sevgili kardeşimin yüreği cidden pırıl pırıl hani derler ya Adam gibi adam işte öyle bir şey...
Belki şu anda bunu yazan kim diye de iç geçirmiyor değildir...
Abdullah Yiğit kardeşime; tekraren yaşamını sağlıklı bir yiğit olarak sürdürmesini diliyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bütün hastalarımıza şifa verir inşaallah.
|