Her geçen gün yenilikler yapılarak daha modern hale getirilen 4 Eylül Stadyumu’nda küçük ama önemli ayrıntılar gözden kaçırılıyor.
Sivasspor’un Süper Lig’e çıkması ile son 4 yılda adeta yeniden yapılan 4 Eylül Stadyumu’nda bu sezonda bir çok yenilikler yapılıyor.
Bunların başında 4 Eylül Stadyumu’nun çevre düzenlemesi, oto park ve dış yüzey gibi önemli çalışmalar yapılıyor.
Günden güne daha güzel hala gelen ve daha modern olan stadyumda gözden kaçan detaylar ise bu güzellikleri unutturuyor. Özellikle stadyumun tabelalarında yapılan harf hataları dikkat çekerken, kimsenin bunlara dikkat etmemesi ise; ‘Tribün isimleri değişti mi? ‘ şeklinde komik yorumlara neden oluyor.
İYİ HOŞTA KAKE ARKASI NE DEMEK ANLAYAMADIM YANLIŞMI OKUDUM YOKSA
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR
Sivas'ın Sesi Gazetesi[/
O zaman bir daha okuyalım isterseniz Murat bey...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
neden bukadar hakaret ediyorsunuz arkadaşlar sonuçta o tabelada tek bi harf yanlış yazılmış onu yazanda oraya asanda farkına varmamışlardır o yanlış yazılan harf değişir sonuçta atınan deve değil bide site yönetiminden bi ricam daha böyle kayda değer konulara yer verilmesine özen gösterrirseniz bence daha iyi olur en azından daha iyi yorumlar yaparız teşekkürler.
He bu arada site yönetimi o yukardaki yazılı tabelayı kaldırsanız diyorum bu yazıyı x taraftarlar kendi sitelerine taşıyabilirler alaycı tavırla bize yaklaşabilirler..!En azından benim kendi düşüncem ..
haklisin bence
ama büyük dikkatsizlik bu asilmadan kimbilir kac kisi gördü kimse adam gibi okumadimi bunu