Balili:Türk olmak istiyorum..
Pini Felix Balili, Sivas Valisi Veysel Dalmaz'dan Türk vatandaşı olmak için yardım istedi.
Sivasspor ile il protokolü akşam düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Yiğidolar'ın İsrailli futbolcusu Pini Felix Balili, Vali Veysel Dalmaz'dan Türk vatandaşı olmak için yardım istedi.
Büyük Otel'de gerçekleştirilen yemek programına Vali Dalmaz'ın yanı sıra Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Yahya Bal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Sivasspor yöneticileri, teknik direktör Bülent Uygun ve yardımcıları ile futbolcular katıldı. Neşeli bir ortamda geçen yemeğin ardından futbolcular ve protokol üyeleri bir süre sohbet etti.
Yemekte konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, geçtiğimiz haftaki yenilgiyi unutturacaklarını söyleyerek, "Elbette ki Ankaragücü maçı bizim için çok önemli. Yaptığımız hazırlıklarda çalışmalarımıza ağırlık verdik ve eksikliklerimizi giderdik. Ankaragücü maçını kazanıp tekrar Sivasspor'un yükselişini gerçekleştirmek istiyoruz. Maç öncesinde verilen bu moral yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Belediye Başkanı Sami Aydın da, Sivasspor'un istikrarlı bir sezon geçireceğine inandıklarını belirterek, "İnşallah Ankaragücü maçı sonrasında tekrar çıkışımızı sağlayıp üst sıralarda kendimize ait olan yeri alırız." dedi.
Vali Veysel Dalmaz ise desteğin süreceğini belirtti. Sivasspor'un ligde başarılı sonuçlar aldığını söyleyen Dalmaz, "Geçtiğimiz sene başta olmak üzere Sivasspor'umuz Turkcell Süper Lig'de başarıdan başarıya koşuyor. Biz de Sivasspor'umuzun her zaman yanında olduğumuzu göstermek için desteğimize devam edeceğiz. Bu güzelliği bizlere ve tüm Sivaslılara yaşatan başta teknik ekip ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Sivasspor'un ikinci kaptanı Hayrettin Yerlikaya da takım arkadaşları adına böyle bir yemekte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
BALİLİ TÜRK VATANDAŞLIĞI İÇİN VALİ DALMAZ'DAN YARDIM İSTEDİ
Bu arada Sivasspor'un İsrailli golcü futbolcusu Pini Felix Balili Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söyleyerek Vali Veysel Dalmaz'dan yardım istedi. Vali Dalmaz ile bir süre ayak üstü sohbet eden Balili, Türk vatndaşı olabilmek için müracaat ettiğini hatırlattı.
Balili, Türkiye'yi ve insanlarını çok sevdiğini dile getirdi. Vali Dalmaz ise, Balili için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Kaynak:Cihan Haber Ajansı