sivasspor aslinda iyi gidiyodu ligde 3 yüz ama öteki ay bence sivas ilerler genclerbirligi 30 sira ilerlemis
Puan farkLarı Çok az ya Ondan... MeseLa GençLerßirLiği iLe ßizim aramızda Kaç sıra war.. Ve kaç Puan fark war.. Traßzon İlk 1000'e qirmişmi yaa ßiLeniniz warmı
bu arada bragaya baktım porsmouthu kendi evinde 3-0 yenmiş 2 hafta önce bu hafta deplasmanda milanla oynayacak biz bu bragadan daha iyi takımız ama volkanın beceriksizliğine denk geldik yazık oldu valla.
arkadaşlar bu puanlama yanılmıyorsam son 2 sezonki avrupa kupalarında alınan puanlara göre yapılıyor bazı arkadaşlar pek aşina değil bu bilgilere. süper lig avrupayı bağlamıyor..
Elbette Süper lig'de yeni katılan takımlardan birisiyiz.Henüz 3.5 seneye yakın bir süreç oldu.3.5 Senede ilk 200 içine girmişşek zamanla arkasıda gelicektir.
İnanıyorumki yine bir 3.5 sene sonra ilk 100 içine girecektiriz.
Bu sıralama neye göre yapılıyor bilmiyorum ama süper lige yeni adapte olmuş bir takım olarak şu anda dünya sıralamasında bulunmamız bile iyi bence ileri zamanlarda ilk 100 takım içerisine gireriz diye düşünüyorum buda zamanla olacaktır. İlk başta para ile sonra transfer atakları ile ve avrupada başarı ile ilk 100 gireriz birgün gelecek bunlarıda göreceğiz çünkü biz sivassporluyuz