Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda yazmak belki bana düşmez ama ben yakında İzmir'de faaliyete geçirmeyi planladığım projelerden bazılarını yazayım, belki oradaki dernek yöneticilerinin hoşuna gider. Bunu lütfen eleştiri, yarış olarak görmeyin, amaç Sivas'tan uzakta olan Sivas'lıyı ve Sivasspor'luyu Sivas'a yakın tutmaktır.
İzmir'de yaşadığımız en büyük sorun Sivasspor Lisanlı ürünlerini bulamamak. Aynı sorun İstanbul'da da yaşanıyor. Dernek olarak bunun temini çok kolay. Sivas'tan alacağınız ürünleri, kar marjı olmadan tüketiciye arz etmek İstanbul'da ki tüm Sivas'lıları memnun eder. Bunun için dernekte herbir üründen örnek bulundurun. İsteyenler hemen adını yazdırıp parasını peşin ödemek şartıyla temin için Sivas'la bağlantıya geçin. Sivas'tan illaki birileri bu konuyla ilgilenir. Hem kulübümüz hemde taraftarımız kazanır.
Bu konuda aslında Sarılar Tekstil'in sahibi kardeşimizden hep bir adım bekledim ben kendi adıma, ama sanırım aklına gelmedi. Kendisi dahi yapabilir. Benden sadece hatırlatma.
Yoksa organizasyonlar, maça beraber gitme organizasyonları, şurada 3-4 yıllık Süper Lig geçmişi olan bir takım taraftarı için gayet güzel çalışmalar, ama bunun yanına çeşit katmak lazım.
İnanıyorum ki, bu konuda İstanbul derneği ve Günay kardeşim adım atacaktır.
İleride birlikte hareket edeceğimiz güzel çalışmaları paylaşmak üzere çalışmalarınızda başarılar dilerim
.
|
DEGERLİ İZMİRLİYİGİDO KARDEŞİM;
ÖNCELİKLE FORMA HAKKINDA SİZİ BİLGİLENDİREMEK İSTERİM EVET BİZLERDE SİVASSPOR FORMASI YAPIP MALİYETİNE SATMAK İSTERİZ AMA KULÜBÜN ANLAŞMIŞ OLDUGU ADİDAS FİRMASININ İZNİ OLMADAN, ASLA BİRTANE FORMA YAPAMAZSINIZ YAPIP BUNU PİYASAYA SÜRDÜGÜNÜZDE DOGACAK ZARARLARA KATLANMAK ZORUNDASINIZ. BU İŞLER LİSANSSIZ OLMAZ AMA İNŞALLAH İSTDER OLARAK YÖNETİMDE BULUNURSAM İLK OLARAK SİVASTAN KLUBÜMÜZÜN MAGZASINDAN ORJİNAL FORMA GETİRTİP BURADA DERNEK LOKALİNDE KAR MARJI OLAMADAN İSTEYEN ARKADAŞLARA VEREBİLİRİZ. BEN ŞAHSIM OLARAK BU FORMALARIN ORJİNALINI İŞ YERİMDE ÜRETİRİM,AMA BUDA EMEGE SAYGISIZLIK OLUR.
SAYGILARIMLA MURAT SARI SARILAR TEKSTİL ADINA