Sivasspor.com ve İstder'in Sivas ve Sivasspor için ne kadar önemli oldugu bir kez daha ortaya cıkmıştır. İstder'i ayrıyetten kutlamak gerekıyor trt 1 de bile övgü ile İstderin bu başarılı organızasyonundan bahsettiler emeği gecen herkese sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum...
helal olsun yiğidolar istanbuldaki sivaslılar derneğine slm lar
gençlerin sivasspora ilgisizligini anlamak mümkün degil,her insan biraz milliyetçidir,bizim gençlerimize ne oluyor,bende gs ı tutuyordum,şimdi dilerim küme düşer.benim için varsa yoksa sivasspor. o kadar
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Sivasspor.com ve İstder'in Sivas ve Sivasspor için ne kadar önemli oldugu bir kez daha ortaya cıkmıştır. İstder'i ayrıyetten kutlamak gerekıyor trt 1 de bile övgü ile İstderin bu başarılı organızasyonundan bahsettiler emeği gecen herkese sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum...
konuyla ilgili bende bir şey söylemek istiyorum,dün akşam srt de ekil inşaatın patronuda sivaslıların istanbuldaki gücünden övgüyle bahsetti,söylediği şey özetle şu şekilde;sivaslılar birbirlerine kenetlenirlerse istanbuldaki en büyük güç olurlar.İnşallah bu yerel seçimlerde sivaslılar ağırlığını hissettirirler.
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...