dünyanın içinde bulunduğu ve ülkemizide etkisi altında alan küresel ekonomik kriz bizim mehmet beklediğimiz geliri en alt noktaya çekecektir.kulüplein durumu malum,onlarda bu krizden etkileneceklerdir,bu sebeple bir süre ertelenmelidir mehmet yıldız transferi diye düşünüyorum.
Fakat kulübün beklentilerine cevap verebilecek bir teklif gelirse mehmet yıldız değerine değer katmışken elden çıkartılabilir.
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
takımdan bir kişi bile gitmememeli en azından mehmet yıldız kadar etklili bi r oyuncu buluncaya kadar ama yne de oyuncuların fikri sorulmalı onlard ister çok büyük külplerde oynamak
Başkanımızın söylediklerine katılıyorum.Sonuçta başarı için bazı kilit oyuncuların takımda kalması şart.Ancak iyi bir para önerirlerse tabiki satılabilir.Çünkü hiçbir topçu satılmaz değil.
Başkanım, en doğru kararı verecek olan sizlersiniz. Bir kararınızla bu kadroyu ve iskeleti bozabilirsiniz yada bir kararınızla istikrarı devam ettirebilirsiniz. Bu sizin elinizde.
Ama biz taraftarlarında sesine kulak verecekseniz eğer çok seviniriz. Mehmet Yıldız başta olmak üzere lütfen KİMSEYİ SATMAYIN !..
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız´ı gönderme konusunda kararsız olduğunu belirtip, “Şampiyonluğa gidiyoruz, takımı bozmak istemiyoruz” dedi.
BAŞKANIM YOLA DEVAM OYUNCULARDA DEVAMMM
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
Sivasspor ile özdeşleşmiş bir futbolcunun satılması gerçekten Sivasspor'un lehine olucak bir durum.Buraya gelmemizde en büyük pay sahibi olan ' Mehmet Yıldız'ın' takım'ı bırakması hepimiz için kötü olucaktır.