6 hafta diilde sonuna kadar götürsek olmazmı arkadan gelinki bi tökezleme olursa(allah korusun)liderlik anadoluda olsun
biz de öne geçersek sizde arkadan gelin sonuçta puan degil averaj farkı var aslında benim en büyük istedigim sezon sonuna kadar böyle gitsin veya sizle oynayacagımız maça kadar gitsin sonra kim iyiyse o ipi gögüslesin
Averajla liderlik koltuguna idareten oturdunuz sizleri tebrik ediyorum ama şunu belirtmek isterim forumunuzda gezerken Trabzona iyi oldu hamsicikler tarzı şeyler söylemişsiniz ilkin buna çok üzüldüm Trabzona gelen arkadaslarınız beni de tanır sizin forumunuz adresini onlardan aldım duyunca üzüldüm yazık biz hakemlerle yenildik golümüz verilmedi ofsayttan gol yedik 80 dk mücadele ettik iyi oynadık gerçi iyi oynayana puan vermiyorlar ama anadolu konusunda biz çok hassasız aynı hassasıyeti sizlerden beklerdik ama eskişehirsporlular ve kocaelisporlular haricinde üzülen görmedik demek ki herşey bize karşıymış ama gün olur devran döner bir gün ''Adalet'' size de lazım olur aynı geçen sene başınıza gelenler gibi........
Saygılar
Formumuza hoşgeldin öncelikle unutmaki arkadaşım bizler sizlerle dostuz ve de sizden liderliği aldığımız için sevinçliyiz düşünsene güzide bir Anadolu takımının neler yaptığına evet geçen sene biz bu konulardan çok çektik ama napabiliriz bunları yenmek için Anadolu birliği şarttır.... Bu sene şampiyon Anadolu'dan çıkacak elbirliğiyleİstanbul saltanatını yıkacağız....
bu sayfa trabzon-sivas atışmasına dönmesin noolur. zaten lig tv'nin internet sitesinde her güzel haberimizin altında trabzon taraftarının alaycı bir yorumunu görüyoruz bari burda olmasın. lideriz mutluyuz.liderlik yarışının anadolu takımları arasında geçiyor olmasına sevinelim Gönüllerin Şampiyonuyuz
BAŞARDIK VE BAŞARDIK ISTEDIGIMIZ YEREDE KAVUSTUK.BULENT HOCAM SEN ÇOK YAŞA ANADOLU DEVRI YANIYOR. LİDERLİK BİZE ÇOK YAKIŞIYOR.. MAÇ 90 DK UMUTLAR KESILMEZ ARTIK TUM GAZETELER LIDERI KONUSUYOR.. YENI LIDER YIGIDOLAR 3 YILDIZINLA YÜRÜ BEA YIĞIDOLAR KIM TUTAR SENIN GELSIN CIMBOM GELSIN FENER GELSIN KARTAL GELSIN TRABZON GELSIN BURSA GELSIN DE GELSIN..