Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 27.12.2008, 04:14   #11
yigidogurbettee
Acemi Yiğido

yigidogurbettee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 yigidogurbettee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic : tecrübe abidesi ama yan toplarda zafı var.

Akin Vardar : Geçen sezon petkoviçin yokluğunda performansıyla göz doldurdu her zaman kalede güven verebilecek seviyede bir kaleci o yüzden yedek kalecimiz bile diğer takımlar tarafından imreniliyor.

Mamadou Diallo : takımın vazgeçilmez stoperi..
Hayrettin Yerlikaya : sivasımızın emaktar futbolcusu.. o yüzden ara ara hata yapsada onu eleştirme hakkına sahip değiliz.
Sedat Bayrak : diallo veya bilicanın olmadığı zamanlarda görevini yerine getirebilecek seviyede bi futbolcu

Murat Sözgelmez : sedat gibi iyi bi stoper.

Fábio Bilica : sivassporun yaptıgı en isabetli transfer.. onun sayesinde kaç top çizgiden çıktı.. sivassporun başarısına katkısı büyük.
Abdurrahman Dereli : mehmet yıldızdan sonra en begendıgım oyuncu
İbrahim Dağaşan : Cok iyi yedek

Musa Aydın : orta sahayı dinamizme eden vazgecilmez oyuncumuz.
Muhammet Ali Kurtuluş : yaşlı kurt sivassporu lider etmesini bildi.

Konfory Sylla : Ön liberonun yalnız ve başarılı savaşcısı

Sezer Badur : fenere attıgı gol hala aklımda cok iyi oyuncu

Onur Tuncer : Zamanla cok daha iyi olackatır daha cok şans vermemız lazım

Sergio Oliviera : bi türlü yeteneğini sergileyemedi.

Faruk Bayar : David Bachkam'a benzettiyorum ama yeteneklerini göremedim bi türlü

Pini Felix Balili : bencilliği bi yana bırakıp takım başarısına oynayan bi futbolcu. fırtına gibi esiyo maşallah her zaman böle devam etmesini istiyorum
Herve Tum :bursaspordayken hiç oynayamıyordu sivasa gelince herkes bu kim dedi ama oynadıgı futbollada herkesi şaşırtmasnı bildi.
Mehmet Yıldız. : Boğa gibi güçlü hava toplarında çok etkili topu ayağına indirdiği zman da kimseye kaptırmıyor.. topu surerek arkasında 2 defans oyuncusunu peşine takıyor ve defansta oluşan boşluktakı arkadasına pasını atıyor ve arkadaşıda bu pası cok iyi değerlendiriyor sivassporun başarısına en çok katkısı olan oyuncu nedeyim ki başka harika..
yigidogurbettee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidogurbettee'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 09:55   #12
engin78
Yiğido

engin78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 engin78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Michael Petkovic :çok iyi bir kaleci.bazı eksikleri de yok değil.aut atışları genelde taça çıkıyor ve gereksiz zaman geçirme ile gereksiz kart görüyor.

Akin Vardar :bence petkoviç'ten daha iyi kaleci.refleksleri daha iyi ama ismi akın.

Mamadou Diallo :geçen sene en beğendiğim oyuncuların başındaydı.bu sene arka planda kaldı.fakat yedek klubesinde olması da bizim için çok iyi.

Hayrettin Yerlikaya :iyi bir sol kanat oyuncusu.hücuma da elinden geldiğinc destek veriyor.başarılı

Sedat Bayrak :geçen seneki sakatlığını atlattıktan sonra iyi bir geri dönüş yaptı.savunmanın bel kemikleriden biri.

Murat Sözgelmez :murat'ta diallo gibi bilica ve sedatın arkasında kaldı.ihtiyaç anında sürekli hazır olması işine duyduğu saygıdan.

Fábio Bilica :ilk defa braga maçında izlemiştim.bunu nerden buldular dedim.böyle topçu 100 lerce var diye kızdım :( ama haftalar ilerledikçe ne kadar yanlış düşündüğümü hata yaptığımı gördüm.tek kelime ile mükemmel bir futbolcu.ayrıca italyada oynarken kalecisi kırmızı kart görmüş ve bir maçta kaleye geçmiş.milan maçında ve shevcehenko nun penaltısını kurtarmış

Abdurrahman Dereli :sağ kanadın vazgeçilmez işçisi.fazla söze gerek yok.süper

İbrahim Dağaşan : iyi bir oyuncu mücadeleci.kavisli ortalarını çok beğeniyorum.

Musa Aydın :bir başka vazgeçilmez.bir sağda bir solda.asisleri şutları mücadelesi,gerçekten alnından öpülecek bir futbolcu.

Muhammet Ali Kurtuluş :2 yarı çok daha iyi olacak.

Konfory Sylla :hücuma daha fazla katkı beklediğim oyunculardan biri.çabuk kart görüyor.ama buda mücadelesinden kaynaklanıyor.

Sezer Badur :sezona çok iyi başladı.ismi beşiktaşla anılmaya başlayınca biraz düşüş yaşadı.umarım 2.yarı toparlar.

Onur Tuncer :? kumaşı iyi fakat fazla forma bulma şansı yok gibi.iyi bir yedek olur.

Sergio Oliviera :tam bir hayal kırıklığı.

Faruk Bayar :biraz daha çalışması gerekiyor.

Pini Felix Balili :tam bir kontra atak futbolcusu.geniş alan buldumu onu durduracak defans oyuncusu yok.2 yarı takıma çok faydalı olacak.

Herve Tum :bülent uygunun gözdelerinden biri.orta saha ile forvet arasında köprü kurmuş.çok faydalı.

Mehmet Yıldız :süperstarımız.ne yazsak boş.giderse çok kan kaybederiz diye düşünüyorum.
engin78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda engin78'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 10:24   #13
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Beitrag Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic : super lige cıktıgımız andan ıtıbaren ısımıze en cok verım aldıgımız oyuncu diyebılırım. bole ıı bır kalecıyı ancak trabzonspordan belese alabılırdık. baska hıcbı takım bole ıı kalecıyı bedevaya kımseye vermez.. onun ıcın tesekkurler trabzonspor..

Akin Vardar : belkıde yarıstıgı kısı petkovıc oldugu ıcın bu kadar cok yedek kulubesınde oturuyor. ama harıka bır kısılıgı varkı. kac senedır yedek kulubesınde oturmayı dert etmeden calısmaya devam edıyor. forma sansı buldugunda da elınden gelenın fazlasını yapıyor. gercekten sıvassporun tarıhıne gecebılcek ender kalecılerden....

Mamadou Diallo : gecen seneye nazaran daha az sure alsada gercekten cok kalıtelı bır yabancı oldugunu her anlamda gosterıyor. bıde su sakatlık problemını atlatsa guclense bıdaha 2-3 seneye kalmaz avrupanın en buyuk klublerıne gıder...

Hayrettin Yerlikaya : sıvassporun emektar topcusu.. forvet olarak baslayıp defansın ortasına gecıp ordanda sol bek oldu. bı fotbolcudan bunları beklemek zordur. ama sıvaslıların kanında bu var nereye koyarsan koy tas gıbı oynuor yadırgamıor. tuk futbolunun 2. umıt ozatı gıbı ) arasıra top kaybedıp tehlıke yaratsada. takımın ahengını bozan topcu olsada genede sevıoruz senı hayrettın.. ama yerıne saglam bır solbek alınsa cok ıı olur

Sedat Bayrak : ankaragucunden gecen sene alındıgında bu topcu kım demıstım. adını hıc duymamıstım. helekı abdurrahmanla beraber ankaragucunden kotu ayrıldıgını okuyunca. cok kızmıstım yonetıme.. bole sorunlu topcular alıyorlar dıye. ama anlıyorumkı sorun onlarda dııl ankaragucundeymıs... gercekten 1. sınıf bır defans keske yası bıraz daha genc olsaydıda daha cok bızım takımda kalabılse....

Murat Sözgelmez : en buyuk sansızlıgı forma ıcın yarıstıgı futbolcuların ısımsız ama yurekten oynayan futbolcular olması tıpkı kendısı gıbı. ama kendısı bunu sorun etmeyıp. cok sıkı calısıp kendını hergecen gun gelıstırdıgını fotma gıydıgı her an gostermektedır... ınsallah kendını daha ıı gelıstırır...

Fábio Bilica :fazla soze gerek yok sıvassporun tarıhı boyunca yaptıgı en ıyı en akıllı yabancı transferı.. nummer one ....

Abdurrahman Dereli : fatıh terım bıraz 4 buyultulmusler fanatıgı olmasa mıllı takımın sag beklerınden bırı olur. fazla soze gerek varmı....

İbrahim Dağaşan : ıyı nıyetlı ıyı bır topcu ama devam sorunu oldugundan kadroda 90 dakka oynayacak durumda olmadıgını gosterıyor. devre arası kendını gelıstırmezse. devam sorununu halletmezse. yenı yapılabılcek transferlerle forma sansı cok azalır...

Musa Aydın : ben hayatım boyunca bu kadar ıyı nıyetlı bu kadar beyefendı topcuya az rastladım.. bıde fatıh terım gorebılse.. mıllı takım formasını yusuftanda dıger dandık futbolculardanda daha cok hakedıyor.. formunu artırıp 2. yarı daha ıı oynaması dıleklerımle..

Muhammet Ali Kurtuluş : sıvasspor tarıhıne gecen fotbolculardan o konuda bı dıyecegım yok ama. artık takımda oynadıgı heran takıma yarardan ok zarar verıyor. yasının getırdıgı formsuzluktan dolayı kosmuyor takım 1 kısı eksık oynuyor.. eskısı gıbı degıl.. 2 yarı ıı bır ortasaha alınırsa daha ıyı olur. belkıde muhammed de artık antrenor olarak baslasa daha ıı olur sıvassporun ona abı olarak ıhtıyacı var...

Konfory Sylla : defans ve ortasaha arasındakı baglantıyı saglayan ıı topcu.. hernekadar ben fazla begenmesemde oyun stılını. her nekadar guven vermesede ara sıra ama sıvasspor ıcın bıcılmıs kaftan daha ıyısını bulabılırmıyız suan ıcın bılemem...

Sezer Badur :syllanın bıraz daha ofans yyonu kuvvetlı olanı. bıraz daha devam sorunu cozerse cok kalıtelı bır topcu olur..

Onur Tuncer :belkıde en cok uzuldugum topculardan. bıturlu kendını gelıstıremıyor. gelıstırırse bızım ıcın ıı bır alternatıf olur...

Sergio Oliviera : tamamen cırt transfer. tam bır fıyaskooo...

Faruk Bayar :hayrettının yerıne oynasa daha verımlı olur.ama devam problemı var onunda

Pini Felix Balili : fazla soze gerek yok...

Herve Tum :ben bu adama bayılıyorumyaa adam 30undann sonra kendını gelıstırdı helal olsun tum)

Mehmet Yıldız : superlıgın 2008-2009 gol kralı.....
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda D_Mrsic'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 10:42   #14
davudi
Yiğido

davudi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 davudi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Michael Petkovic :bence cok iyi bir yarı cıkardı

Akin Vardar :daha akına var

Mamadou Diallo :tam bir savunmacı

Hayrettin Yerlikaya :bence cok iyi bir yarı cıkardı

Sedat Bayrak :top gecer..

Murat Sözgelmez :iyi birisi

Fábio Bilica :yok bole birsey süperligin defansı

Abdurrahman Dereli :cok hızlı cok iyi

İbrahim Dağaşan : süper..

Musa Aydın :fevkalade

Muhammet Ali Kurtuluş :cok iyi geri döndü(gi,bi)

Konfory Sylla :valla süper

Sezer Badur :genc ama fbye attıgı gol 10 numara

Onur Tuncer :yorum yok

Sergio Oliviera :yorum yok

Faruk Bayar :iyi orta acıyor

Pini Felix Balili :bu oyuncuyu tutan daha yok

Herve Tum :iyi bir santrofor

Mehmet Yıldız :büyük kaptan
İçimi titreten tribündeki o SİVAS sesi‚aklımı başımdan alıyor.
davudi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda davudi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 11:31   #15
izmirliyigido
Gast

Michael Petkovic :
Şu anda transferin gözdelerinden. En az gol yiyen 2. kalecisi Türkiye’nin. Başarılı performansıyla göz kamaştırıyor. Bu sene kaleci yönünden içimiz rahat. Notum….9

Akin Vardar :
Yedeklik onun kaderi ama inanıyorum ki 1. kaleci olduğu zaman bile güven vererek oynayacak kalitede. Geçen sene bunu ispat etmişti. Bu sene oynadığı birkaç maçta da başarılı performansı ile göze girdi. Fatih Terim bile milli takım için düşünüyor. Notum…8

Mamadou Diallo :
Kaya gibi, taş gibi sağlam. Alternatifi çok olduğu için sürekli oynayamıyor ama oynadığı zamanlarda güven veren bir oyunu var. Alternatif olarak kadroda bulunmasında her zaman fayda var. Notum…7

Hayrettin Yerlikaya :
Sol kanatta alternatifsiz oynuyor. Yedeği olmadığı için kendisine çok iyi bakmak zorunda. Kafasını maça verdiği zaman mükemmel oynuyor. Oyundan koptuğu zamanlarda ise tanınmıyor. Ama yine de bu sene çok iyiydi. Notum…8

Sedat Bayrak :
Sakatlıktan çıktıktan sonra dönüşü muhteşem oldu. Defansın bel kemiği. İyi ki zamanında Ankaragücü’den onu almışız. Milli takıma göz kırpıyor. Allah bir daha sakatlık vermesin. Notum…8

Murat Sözgelmez :
Defansın güven veren isimlerinden biri. Oynadığı maçlarda her zaman güven verdi. Gerek Bilica ile gerekse Sedat ile mükemmel uyum sergiliyor. Bu sene de sade fakat verimli oyunu ile göze battı. Notum…8

Fábio Bilica :
Bülent Uygun bu mevki için her zaman en iyisini bulup getiriyor. Ama Bilica hemsinden 10 gömlek daha üstün. Defansın sigortası, kalecinin güvencesi, hücumun güçlü etkisi. Müdahaleleri yerinde ve zamanda. Söylenecek en güzel şeyler onun için. Transferde elimizden kapmasınlar da seneye doya doya seyredelim. Notum…9

Abdurrahman Dereli :
Sağ kanadın rüzgâr çocuğu. Sağ kanatta bu sene de geçen yıl olduğu gibi fırtına gibi. Hem transferin gözdesi oldu, hemde milli takım için listeye girdi. Oyuna katkısı ve performansı mükemmel. Notum…9

İbrahim Dağaşan :
Sadece duran toplarda başarılı olmak ile olmuyor. Adam adam markajlarda başarılı olduğu söylense de performansı 90 dakikaya yayılmıyor ve yaratıcı değil. Kendini geliştirmesi lazım. Notum…6

Musa Aydın :
Orta sahanın iki senedir efendisi. Orta sahaya dinamizm, hareketlilik getiren forveti destekleyen hatta bazı forvet oyuncularından fazla gol atan süper bir yetenek. Taraftarın sevgililerinden biri. Fazla söze gerek yok. Notum…9

Muhammet Ali Kurtuluş :
Sahaların kralı. Efendiliği ve ağabeyliği ile tekniğini birleştiren bir futbolcumuz. Uzun süren sakatlıktan sonra tam olarak kendini bulamadı. Son 2-3 haftada iyi olma sinyallerini verdi. Her zaman olduğu gibi bu senede, ona çok ihtiyacımız var. Eskisi gibi olacağına inanıyorum. Notum…8

Konfory Sylla :
Sürati ve güçlü fiziği ile ön liberoda süper ama hırsına yenik düşüp takımı heran yakabilecek diye korkuyorum. Ama defansı rahatlatan bir oyun oynuyor. Bravo… Notum…7

Sezer Badur :
Son zamanlarda ki düşüş içinde olması nedendir çözemedim. Görev yeri değişikliği de yok ama geçen sezonun sonlarında yakaladığı yüksek performansı sezon başına taşıdı ama şimdi 7-8 haftadır düşüşte. İkinci yarıda inşallah eski Sezer’i sahalarda görürüz. Notum…6

Onur Tuncer :
Defans ve orta saha bloğunu çok iyi bağlayan bir futbolcu. Orta sahanın oyundan düştüğü zamanlarda girdiği maçlarda defansı rahatlatan bir oyun sergildei. Ama performansı 90 dakikaya yetmiyor. Notum…6

Sergio Oliviera :
Bir zamanlar Şeytan Rıdvan’a futbolseverler doyamadan sakatlanıp futbolu bırakmıştı. Bizde Sergio Pacsheko’ya doyamadan ortadan kayboldu. Mükemmel bilek hareketleri olan ve isabetli paslarıyla göz zevkimizi okşayan bir futbolu var.

Hatta başkanımız bile Bülent hocaya bu futbolcuyu ne zaman oynatacaksın artık oynat diyormuş. Artık oynat be, Bülent hocam... Notum…7

Faruk Bayar :
Bence gereken şans verilmedi. Şans verildiği maçlarda aslında çokda fena oynamadı. Sol kanatta çok iyi işler yapacağına inanıyorum. İkinci yarıda daha çok kullanmalıyız. Zira Musa sağ kanatta daha verimli oluyor sol kanadı Faruk’a teslim edebiliriz. Notum….7

Pini Felix Balili :
Sakatlıktan çıktıktan sonra eski Balili’yi göremediysekte hücum zenginliği yaratmaya devam ediyor. Değişik stili ile rakip defansın bu sene de korkulu rüyası olmaya devam etti. İkinci yarı da daha iyi olacağına inanıyorum. Notum….8

Herve Tum :
Transfer edildiği zaman çok kızmıştım ve müzmin bir yedek olur diye düşünmüştüm. Ama Bülent hoca öyle bir kullandı ki, orta sahanın sigortası forvetin destekçisi oldu. Bursaspor’dakinden çok farklı bir görüntü sergiledi. Notum….8

Mehmet Yıldız :
Tam istediğimiz çizgide olmasa da, şu an için Türkiye’nin altenatifsiz Santraforu. Adeta takımı sırtlıyor. Rakip defansla boğuşarak takımı rahatlattığı cabası. Hem gol hemde transfer kralı. Taraftarın sevgilisi. Notum….9

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 12:12   #16
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Michael petkoviç:Soğuk kanlılığı ve tecrübesiyle güven verici

Akın vardar:kaleci konusunda sıkıntısız olmamızın tek sebebi

Mamadou diallo:soğuk kanlılığıyla rakipler için tam bir eziyet

Hayrettin yerlikaya:bazı futbolcular vardır yüreği onu bir yerlere getirir.birisi de hayrettin.

Sedat bayrak:Konsantresi hiç bir zaman bozulmayan ayağı yere iyi basan bir oyuncu.

Murat sözgelmez:Adam gibi adam.Her eve lazım.

Fabio Alves BİLİCA:Ne diyebilirim ki herşey apaçık.

Abdurrahman dereli:Kıvrak bir oyuncu.Takımı için canını verir.

İbrahim dağaşan:Maç eksiği var ama çok akıllı.

Musa aydın:Sivasspordaki en yetenekli oyuncu fazla göze çarpmıyor ama çok ii hareketleri var.Oyuna aklıyla hükmediyor adeta.

Mohamed Ali Kurtuluşuran top ustası ancak biraz daha kondisyon güç gerek.

Kanfory sylla:Taraftarına hayran olan hırçın bir oyuncu.

Sezer Badur:Mücadelesiyle ve şutlarıyla günümüz futboluna örnek.

Onur tuncer:Bu sezon beğenmiyorum.Ama unutmayalım ki başarıda onun da payı var.

Sergio oliviera:Aslında beğendiim teknik bir futbolcu ama hızı yok.Bu sebepten ötürü kenarda.

Faruk bayar:Tam bir tecrübe abidesi ve tam bir kanat oyuncusu.Ortaları deparları ayağa kaymaları çok hoş.

Pini felix balili:Bu adam insan mı?O nasıl bir kıvraklık rakibi terletiyor gerçekten.

Herve Tum:Müthiş bir hava topu ustası.Aynı zamanda zaman zaman çalımları da war.

MEHMET YILDIZ:Büyük Kaptan.Sinirlendirmeyin boynuzlar.Yürek maximum.
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erhan 10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 12:26   #17
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Michael Petkovic : Her sezon iyi top sergiliyor, elinden geleni yapmaya calisiyor. Insallah daha iyi olmasini ümidiyle, basarilar diliyorum.

Akin Vardar : Petkovicin olmadigi zamanda, yada hocanin akini kalede görmek istedigi zamanda, akin kaleye gecip elinden geleni yapiyor. Petkovici arattirmiyor, hocasini pisman ettirmiyor. Basarilar dilerim.

Mamadou Diallo : Saglam, hizli, hirsli, iyi pas atan, güzel oyuncu, basarilar diliyorum.

Hayrettin Yerlikaya : sol ayakli, bagzen kücük hatalar disinda cok iyi bir performans koymaya calisiyor, basarilar dilerim.

Sedat Bayrak : sakatliktan sonra 1 gol atti, insallah eski zamanina geri gelir, daha cok goller görürüz ondan, basarilar diliyorum.

Murat Sözgelmez : Servetin gidisinden sonra, defansta o yer aldi. Servet gibisi denildi, cok iyi oynuyor, defansi saglam tutuyor, onada basarilar dilerim.

Fábio Bilica :bence en iyi transferlerden bir tanesi, iyi oyuncu, tecrübeli oyuncu, umarim uzun süre bizde kalir.

Abdurrahman Dereli : baliliden sonra takimda 2. hizlisi, cok iyi oyuncu, hep daima paslasmayi seven, ortalari güzel yapan, basarilar diliyorum.

İbrahim Dağaşan :Bursasporda nerdeyse oynamiyordu, burda hoca ona yer verdi, kendiside mutlu, elinden geleni yapmaya calisiyor, basarilar diliyorum.

Musa Aydın : son zamanlarda gol atmaya basladi, yetenekli, hizli oyuncu, nerdeyse herzaman oynuyor, basarilar diliyorum.

Muhammet Ali Kurtuluş : Bu sezon sakatligi yüzünden sans bulamadi, son macta gol atti, ikinci yarida firtina gibi esecek basarilar diliyorum.

Konfory Sylla : Sylla, dyallonun bir esi, ayni kapasiteler, oda elinden geleni yapiyor, basarilar diliyorum.

Sezer Badur : Genc, hirsli, hizli, takim ile hemen uyum saglayan, cocugu olduktan sonra daha cok sevinen, onada basarilar diliyorum.

Onur Tuncer : sivasspor maglubken, oyuna o giriyor, ondan sonra sivasspor öne geciyor, defansi ve orta sahayi kontröle almayi biliyor, basarilar diliyorum.

Sergio Oliviera : Cok fazla bisey göremedigim icin fazla bisey diyemem,basarilar diliyorum.

Faruk Bayar : bence cok iyi oyuncu, ama fazla sans verilmedi, sans verilse eminim daha iyi olacak, hayrettine zorluk yasatmayacaktir, basarilar diliyorum.

Pini Felix Balili : Insallah seneye daha iyi olur, gecen seneki balilii özledik.

Herve Tum : Bursapordan geldi, burda oynamya basladi, simdilik 2 gol atti, daha cok gol atmasi dilekleriyle, basarilar diliyorum.

Mehmet Yıldız : Takimin herseyi, nerdeyse her mac gol atiyor, gol kralligina oturmak istiyor, en iyi sekilde oynuyor, sonuna kadar savasiyor, basarilar diliyorum.
Alt 27.12.2008, 12:50   #18
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Michael Petkovic : Türkiyenin 1 numaralı kalecisi

Akin Vardar : Petkovic tarafından kesilmese milli takımın en iyi kalecisi olur

Mamadou Diallo : genç yaşı ve üstün fiziği ile iyi işler başarıyor

Hayrettin Yerlikaya : sol kanatta iyi işler çıkartıyor hem defansif hemde ofansif anlamda

Sedat Bayrak :uzun süren sakatlık sonrası kendisini gösterdi

Murat Sözgelmez : kadroda fazla şans bulamasada hacettepe maçında son dakikada oyuna girdi ve kazanmamızda üstün rol oynadı

Fábio Bilica : uzun boylu bir stoper çok hızlı ayağı çok düzgün paslar atıyor güzel çalım atıyor romanyada olduğu gibi Türkiyede de yılın stoperi bence

Abdurrahman Dereli : sağ kanatta hızı ile güzel şeyler yapıyor çok hırslı

İbrahim Dağaşan : bursada fazla şans bulamadı ama burada çok iyi gidiyor

Musa Aydın : orta sahanın vazgeçilmezi herşeyini ortaya koyarak oynuyor ve muhteşem şutlar atıyor

Muhammet Ali Kurtuluş : kendisini geçen hafta gösterdi çok görmemek lazım uzun süren sakatlıktan çıktı ve ilerlemiş yaşına göre güzel oynuyor

Konfory Sylla : çok yönlü bir futbolcu heryerde oynayacak kapasitesi var

Sezer Badur : geleceğin en büyük yıldızlarından olacak ona çok güveniyorum

Onur Tuncer : bu sezon fazla forma giyemesede oynadığı maçlarda iyi grafik çiziyor

Sergio Oliviera : bu sezon sadece kupada ve bir maçta görebildik sakat değil diye biliyorum ama 18e bile alınmıyor takdir hocamızın tabi

Faruk Bayar : Faruk bu sezonun güzel transferlerinden biri ah beşiktaş maçında o golüde atsaydı muhteşem olurdu

Pini Felix Balili : hızı hırsı ve topa vuruşlarıyla muhteşem bir futbolcu eğer Türk olursa Milli takımda iyi işler başaracağına inanıyorum

Herve Tum : bu sezon bütün spor yorumcuları Tum'u tanıyamadıklarını söylüyorlar bu sezon koşan bir tum var geçen sezon forvette bekler gelen topa kafa vurur diyorlardı ama bu sezon gerçekten çok çaba harcıyor bence o da artık vazgeçilmez bir forvet oldu

Mehmet Yıldız : satılacağı hakkındaki söylentiler beni ilgilendirmiyor ben inanıyorumki Mehmet burada kalacak ve şampiyonluk yaşayacak üstün fiziği ile güzel şeyler yapıyor

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 14:15   #19
YigidoGenclik38
Usta Yiğido

YigidoGenclik38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

800 Mesajına 1.592 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 YigidoGenclik38 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Michael Petkovic :SÜPHESİZ COK İYİ KALECİ 1 NUMARA

Akin Vardar :ONUN EN BÜYÜK SANSSIZLIGI PETKOVİCİN OLMASI YOKSA COK GÜZEL KALECİ

Mamadou Diallo :KENDİNE HAKİM BİR OYUNCU

Hayrettin Yerlikaya :SOL KANATIN GÖZ BEBEGİ

Sedat Bayrak :KENDİNİ KANITLAMIS BİR OYUNCU

Murat Sözgelmez :her zmn HER YERDE GÖREVİNİ YAPAN BİR OYUNCU

Fábio Bilica :söylenecek bir söz yok

Abdurrahman Dereli :harika bir oyuncu

İbrahim Dağaşan : mevkisinde güzel isler yapıyor

Musa Aydın :tam bir görev adamı

Muhammet Ali Kurtuluş :dönüsü muhtesem oldu daha iyi olacak

Konfory Sylla :iyi bir futbolcu

Sezer Badur :daha cok genc daha iyi olacaktır

Onur Tuncer :fazla forma sansı bulamıyor kiralık gidip kendini gelistirebilir

Sergio Oliviera :bu aralar göremiyoruzz

Faruk Bayar :cok sevdigim bir oyuncu ama bu ara forma sansı bulamıyor

Pini Felix Balili :süper bir adam rüzgar=balili

Herve Tum :kendini sivasspor da buldu harikaa

Mehmet Yıldız :büyük kaptana diyecek söz yokk
Alt 27.12.2008, 14:17   #20
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Michael Petkovic :
Bu sezonda cok iyi performans gösteriyor. Tecrübesiyle hem defans'a hem tüm takim arkadaslarina güven veriyor. Ama yan toplarla ara sira zayif kaliyor ve hatali cikislar yapiyor. En iyi örnek Fenerbahce macinda yedigi gol.

Akin Vardar :
En büyük sanssizligi önünde Petkovic gibi kalecinin olmasi ama yinede forma sansi buldugunda en iyi sekilde degerlendiriyor. Besiktas macinda cok iyi performans cikardi. Akin'in sayesinde kaleci sorunumuz yoktur cok sükür.

Mamadou Diallo :
Son haftalarda pek fazla forma sansi göremedi. Oynadigi maclarda bana sahsen güven verdi. Sanirim Diallo'nun sanssizligi da Bilica'nin olmasi. Yedek kalacak bir futbolcu degil ama buda iste kadronun kalitesini gösteriyor.

Hayrettin Yerlikaya :
Hayrettin bu sezon pek istikrarli oynamiyor. Cok basit hatalar yapiyor, büyük maclarda bunlar göze carpiyor. Bi iyi oynuyor bi kötü oynuyor, istikrari saglamasi lazim.

Sedat Bayrak :
Sakatliktan döndükten sonra hemen ilk 11'de formasini kapti. Bilica Sedat ikilisi cok iyi isler yaptilar.

Murat Sözgelmez :
Uzun zamandir sahalarda göremedik. Sakatligi mi var bilmiyorum. Ama biran önce kendisini sahalarda görmek istiyorum

Fábio Bilica :
Fazla söze gerek yok. Türkiye ligi'nin en iyi stoperi ve simdiye kadar yaptigimiz en iyi transfer kesinlikle. Bosuna Romanya liginde yilin stoperi secilmemis. Müthis performans ortaya koydu ligin ilk yarisinda.

Abdurrahman Dereli :
Masallah bu sezonda motor gibi calisiyor. Yalniz Eskisehirspor macindaki yedigi kirmizi kart kendisine yakismadi. Daha dikkatli olmasi lazim kart konusunda.

İbrahim Dağaşan :
Yedeklerde kaldiginda Ibrahim nerede diye soruyordum. Ama onun iside kolay degil. Orta sahamizda birbirinden kaliteli futbolcular var ve ara sira yedeklerde oturmaya kabulleneceksin. Yinede iyi transfer oldugunu düsünüyorum.

Musa Aydın :
Musa Aydin'in gecen sezondan bir farki yok. Golleri atiyor attiriyor. Girdigi pozisyonlari daha iyi degerlendirseydi simdiye kadar daha cok golü olmustu. Büyük maclarda Musa'dan pek bi varlik göremedim. Fenerbahce macinda iyiydi ama Besiktas ve Trabzon maclarinda sahada yoktu. Kendisini böylesi maclarda göstermeli.

Muhammet Ali Kurtuluş :
Henüz form tutamadi sakatliktan sonra. Henüz zamana ihtiyaci var. Genclerbirligi macinda attigi gol müthis. Insallah bu bir baslangic olur.

Konfory Sylla :
Orta sahanin gizli kahramani. Belki göze batan bir futbol sergilemiyor ama takim icin cok isler yapiyor.

Sezer Badur :
Akillarda sanirim halen Fenerbahceye attigi müthis gol vardir. Iyi bir sezon geciriyor ama daha iyi olabilir.

Onur Tuncer :
Uzun zamandir sakat'di fazla birsey söyleyemiyecem.

Sergio Oliviera :
Kayiplar listesinde ve sezonun ilk yarisinda pek bi varlik gösteremedi.

Faruk Bayar :
Son haftalarda hic forma sansi görmedi. Ama oynadigi maclarda tecrübesiyle sol kanat'da iyi isler yapti.

Pini Felix Balili :
Malesef ilk 11'de cok az gördük kendisini. Bir iki macta iyi oynadi. Ama ikinci yarida insallah daha cok isler yapar.

Herve Tum :
Bilica'dan sonra en iyi transferimiz. Sahada en cok kosan isimlerin basinda yer aliyor ve takim icin cok savasiyor. Bülent Uygun onu daha cok orta sahada kullaniyor ve gercekten cok iyi isler yapiyor Tum.

Mehmet Yıldız :
Kaptan yine yapacagini yapiyor ve golleriyle bizleri mutlu ediyor. Gecen sezondan bir farki yok, sade bu sezon girdigi pozisyonlari daha iyi degerlendiriyor.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, değerlendirme, performans, sivasspor, yiğido, yiğidolarımızı, yorum