Michael Petkovic : Her sezon iyi top sergiliyor, elinden geleni yapmaya calisiyor. Insallah daha iyi olmasini ümidiyle, basarilar diliyorum.
Akin Vardar : Petkovicin olmadigi zamanda, yada hocanin akini kalede görmek istedigi zamanda, akin kaleye gecip elinden geleni yapiyor. Petkovici arattirmiyor, hocasini pisman ettirmiyor. Basarilar dilerim.
Mamadou Diallo : Saglam, hizli, hirsli, iyi pas atan, güzel oyuncu, basarilar diliyorum.
Hayrettin Yerlikaya : sol ayakli, bagzen kücük hatalar disinda cok iyi bir performans koymaya calisiyor, basarilar dilerim.
Sedat Bayrak : sakatliktan sonra 1 gol atti, insallah eski zamanina geri gelir, daha cok goller görürüz ondan, basarilar diliyorum.
Murat Sözgelmez : Servetin gidisinden sonra, defansta o yer aldi. Servet gibisi denildi, cok iyi oynuyor, defansi saglam tutuyor, onada basarilar dilerim.
Fábio Bilica :bence en iyi transferlerden bir tanesi, iyi oyuncu, tecrübeli oyuncu, umarim uzun süre bizde kalir.
Abdurrahman Dereli : baliliden sonra takimda 2. hizlisi, cok iyi oyuncu, hep daima paslasmayi seven, ortalari güzel yapan, basarilar diliyorum.
İbrahim Dağaşan :Bursasporda nerdeyse oynamiyordu, burda hoca ona yer verdi, kendiside mutlu, elinden geleni yapmaya calisiyor, basarilar diliyorum.
Musa Aydın : son zamanlarda gol atmaya basladi, yetenekli, hizli oyuncu, nerdeyse herzaman oynuyor, basarilar diliyorum.
Muhammet Ali Kurtuluş : Bu sezon sakatligi yüzünden sans bulamadi, son macta gol atti, ikinci yarida firtina gibi esecek
basarilar diliyorum.
Konfory Sylla : Sylla, dyallonun bir esi, ayni kapasiteler, oda elinden geleni yapiyor, basarilar diliyorum.
Sezer Badur : Genc, hirsli, hizli, takim ile hemen uyum saglayan, cocugu olduktan sonra daha cok sevinen, onada basarilar diliyorum.
Onur Tuncer : sivasspor maglubken, oyuna o giriyor, ondan sonra sivasspor öne geciyor, defansi ve orta sahayi kontröle almayi biliyor, basarilar diliyorum.
Sergio Oliviera : Cok fazla bisey göremedigim icin fazla bisey diyemem,basarilar diliyorum.
Faruk Bayar : bence cok iyi oyuncu, ama fazla sans verilmedi, sans verilse eminim daha iyi olacak, hayrettine zorluk yasatmayacaktir, basarilar diliyorum.
Pini Felix Balili : Insallah seneye daha iyi olur, gecen seneki balilii özledik.
Herve Tum : Bursapordan geldi, burda oynamya basladi, simdilik 2 gol atti, daha cok gol atmasi dilekleriyle, basarilar diliyorum.
Mehmet Yıldız : Takimin herseyi, nerdeyse her mac gol atiyor, gol kralligina oturmak istiyor, en iyi sekilde oynuyor, sonuna kadar savasiyor, basarilar diliyorum.