Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Futbolumuzun Altyapısı Çok Eksik
Alt 01.01.2009, 19:24   #11
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Futbolumuzun Altyapısı Çok Eksik

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sezer kendine ve diğer futbolcularda da kabahat aramalı..
Allah aşkına golden sonra bizim oyuncuların sevincini tribünle paylaştığı kaç kez oldu?
Gol olur olmaz kulübeye koşuyorsunuz.Gören sanır hiç görmediniz birbirlerinizi!
burda katiliyorum sana, gecen seneki sivas-galatasaray macina geldim almanyadan ve arda ya hayran kaldim. nedenmi: adam golü atti direk seyirciye kosup telörgüleri sagladi ve galatasaray seyircisini costurdu, böyle hareketleri bizim oyuncularda yapmaliki seyirci uyumuyp cossun
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Futbolumuzun Alt Yapısı Çok Eksik
Alt 01.01.2009, 19:45   #12
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1147 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Futbolumuzun Alt Yapısı Çok Eksik

bülent hocamıza borçlusun bunu Sezer teşekkürler hocam...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2009, 22:43   #13
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1257 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Sivas'a uyum sağladım bir şekilde. Son bir kaç yılda Sivas'ın da çehresi değişti. Taraftar konusunda bir şey söylemeliyim. Biz en çok taraftarı İstanbul'da oynadığımız maçta gördük. Sivas'ta sadece çekirdek sesleri geliyor bazen. Taraftar takımına daha çok sahip çıkmalı.

Sivas'taki hemşerilerimize bu satırlar önemle duyrulur!
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 00:09   #14
58K_A_L_E_L_İ58
Acemi Yiğido

58K_A_L_E_L_İ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 58K_A_L_E_L_İ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

LAFIM BÜYÜKLERE VE ÜZERİNE ALINAN HERKESE FUTBOLUMUZUN HİÇBİR KANADINA SAHİP CIKILMIYO EKSİKLİKLERİMİZ Mİ! SAYMAKLA BİTMEZ EN KÖTÜSÜNDEN BİR ÖRNEK NEDEN AMATÖR TAKIMLARIMIZA SAHİP ÇIKILMIYO BORÇLAR DERYASINDA YÜZÜYOLAR YOKLUKLAR İÇERİSİNDE ÇIRPINIYOLAR ARTIK BİŞEYLER YAPILMALI VE SAHİP ÇIKILMALI
58K_A_L_E_L_İ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 09:01   #15
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Türkiye'de kalırsam üç büyüklere gitmek ya da Avrupa'da oynamak. Almanya'da 2. Lig takımına giderim ama Türkiye'de bir Anadolu takımına gitmem. Hiçbir Anadolu takımı Sivasspor gibi olmaz. Almanya'da 2. Lig takımını tercih ederim dememin nedeni farklı. Orada 2. Lig maçını 25-30 bin kişi izliyor. Oyuncu açısından baktığında da bir istikrar var. Oyuncu orada bir takımda en az 2-3 sezon oynuyor. Türkiye'de ise her sezon takım değiştiriliyor. Bu da hem performansı hem de oyuncunun değerini düşürüyor. Oysa oyuncu istikrarlı olmalı. İsviçre Ligi'ni bile tercih ederim. Orada futbol amatör sayılır ama yine 20-25 bin kişiye oynarsın. Ben futbolu Sivasspor'dan bir başka Anadolu takımına gitmek için oynamıyorum. Hedeflerime ulaşmak için çalışmam gerekiyor ve çalışıyorum da.

Sivasspor'u diğer anadolu kulüplerinden ayıran en önemli özellik bu işte...istikrar..Bülent Hoca bizde kaldığı sürece bunun devam edeceğinden eminim..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 09:23   #16
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Bana söyler misin sezer kardeş? türk futbolunun nesini tamam gördün,veya eksik olmadığımız bir tarafımız var mı?
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009, 00:04   #17
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sezer Almanya'daki 4. kuşakta yer alan Türk gençlerinden.Röportajından edindiğim izlenim,24 yaşında olmasına rağmen kafasında soru işaretleri olan bir arkadaş.Sivasspor takımında taraftara laf söyleyecek en son futbolcunun Sezer olduğunu düşünüyorum.Sezer takımın yeni oyuncularından.Onun için takımda ağabeyleri bile bu konuda fazla yorum yapmamışken Sezer'in yorum yapmasının doğru olmadığını hatta gereksiz olduğunu düşünüyorum.Sezer çıkacak futbolunu oynayacak;kendini uzun yıllar bu takımda ispat edecek,sürekli kadroya girecek,ondan sonra konuşma sırası ona gelecek.Kendisine bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Mustafa Denizli, Bülent hocanın önüne geçemez
Alt 03.01.2009, 21:27   #18
avrupali yigido
Acemi Yiğido

avrupali yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 avrupali yigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Mustafa Denizli, Bülent hocanın önüne geçemez

Sivasspor’un sivrilen futbolcularından birisi olan Sezer Badur, bir dergiye verdiği röportajda, ilginç açılamalarda bulundu.
Sivasspor’a geçen sezon Karşıyaka takımından gelen 25 yaşındaki orta alan futbolcusu, futbol altyapısını Almanya’da aldığını ve Türkiye’dekinden çok farklı olduğunu belirtti.
Türkiye’ye geldiği zaman Gençlerbirliği, Manisaspor ve Kaşıyaka’da futbol oynadığını hatırlatan Sezer Badur “Ben Mustafa Denizli ve Feyyaz Uçar gibi Türkiye’nin tartışmasız en iyi hocalarıyla çalıştım, şimdide Bülent hocayla çalışıyorum. Antrenman tekniği açısından hiç birisi Bülent hocanın önüne geçemez” dedi.
Sivasspor taraftarı hakkında da görüşlerini ifade eden Sezer Badur şunları söyledi:
“Sivasspor en çok taraftara İstanbul maçlarında sahip oluyor. Sivas’taki maçlarda maalesef gereken destek verilmiyor, tribünlerden çekirdek sesleri duyuyoruz”
avrupali yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Mustafa Denizli, Bülent hocanın önüne geçem
Alt 03.01.2009, 21:31   #19
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Mustafa Denizli, Bülent hocanın önüne geçem

Alıntı:
avrupali yigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor taraftarı hakkında da görüşlerini ifade eden Sezer Badur şunları söyledi:
“Sivasspor en çok taraftara İstanbul maçlarında sahip oluyor. Sivas’taki maçlarda maalesef gereken destek verilmiyor, tribünlerden çekirdek sesleri duyuyoruz”
.............................. ........................
Alt 04.01.2009, 17:14   #20
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1289 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Çok güzel bir açıklama yapmış.Günümüz futbolunda eskiye göre biraz daha iyi Gençlere önem veriliyor.

Bu önem'i sarf eden parmakla gösterilecek teknik direktörler bulunuyor.Elbette Bülent hocamız'ın Alt-yapıya pek önem vermemesi bizi derinden etkiliyor.Şampiyon olduğumuz paf takım senesinde A Takım'a çıkacak çok iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum.

En yakın zamanda gençlere daha çok değer verilmesini arz ediyorum.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alt, altyapısı, altyapısıÇook, bülent, çok, denizli, eksik, futbolumuzun, geçemez, hocanın, mustafa, yapısı, önüne