Bülent Hoca bu işi gerçekten çok iyi biliyor
Temelini sağlam atmış
Devamlı kendini geliştiriryor
İleriye yönelik spor dalındaki projeleri takdire şayan.
Stadyum proğramında ben bu işin nasıl olduğunu, neler döndüğünü, içini, dışını çok iyi biliyorum,1 Ocaktan sonra satacak oyuncum yok dedi.
Bülent Hoca'nın futbolumuza daha nice Mehmet Yıldızlar kazandıracağına yürekten inanıyorum
werner lorantın mehmet yıldız ıcın. bu adamdan futbolcu fılan olmaz. gıtsın gures fılan yapsın. sıvas sokaklarında bıle en az 10 tane bole adam bulup getırırım. hepsıde ondan ıyı oynar dedıgını biliyorum. ama tabıkı lorantın futbol dıyınce ne anladıgını sormak lazım once
şimdi yine aynı transfer olayı başladı yine gs,nin ve medyanın sivassporun başarısını engellemek için yalan haberleri yayınlamaya başladılar.istediği gibi yapsınlar ama arkalarında yiğit taraftarları var hedefimiz neyse onu yapacağız.
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
işteee ülkemizde yabancı antrönör denilşince herkesin aklı çıkıyor ama yanlış keşke türk tekniktrektörlerine önem verilsee dahada başarılı olunur ama bu gidişle zor...
Lorant ve Pecze zamanindaki sistemler Mehmet Yildiz'a uymuyordu ama Bülent Uygun sistemini Mehmet Yildiz üzerine kuruyor. Bülent Uygun'un gelmesiyle zaten takima yeni bir hava gelmisti. Teknik direktör'den cok abi gibi yaklasiyordu Bülent Uygun futbolcularina ve bu yakinlilik bu ekibi bir araya getirdi. Takimda cok iyi bir takim havasi. Zaten bu bazi gol sevinclerde de görülmektedir. Hangi mactaydi bilmiyorum ama gol oldugunda futbolcularimiz yedek kulübesinde oturan Sezer'i alip salladilar, o günlerde de Sezer baba olmustu.