Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar > Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası Maçları Yorumları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: FTK-Mac FotoLArı
Alt 13.01.2009, 15:18   #11
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: FTK-Mac FotoLArı

Paylaşım İçin Sagol Semih;

Tribünler Boş Çünkü Hava Buz Gibi...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 15:31   #12
ekecikli
Yeni Yiğido

9 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ekecikli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya arkadaslar bu bizim stadimiza seyircimiz ne zaman gelicek cok uzuluyorum peki ts macini hep tv veriyor adamlarin turbunlerinde bir tane bos yer kaliyormu biz takimimiza allah korusun ikincilige dustumuydumu sahip cikacagiz su anda supurligin lideri takimimiz var birde izlemiye gitmiyoruz bir gs fb bjk oynasa daha cok seyirci oluyor bu nasil bir anlayis su medyaya bir goz gezdirin fotomac harici sivasi hicmi hic aggizlarina bile almiyorlar biz sivaslilar ilarak halen takimimizi yallin birakiyoruz lutfen gardaslar baska sivas yok baskada sivasspor yok hepinize selamlar
ekecikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 15:34   #13
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ekecikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaslar bu bizim stadimiza seyircimiz ne zaman gelicek cok uzuluyorum peki ts macini hep tv veriyor adamlarin turbunlerinde bir tane bos yer kaliyormu biz takimimiza allah korusun ikincilige dustumuydumu sahip cikacagiz su anda supurligin lideri takimimiz var birde izlemiye gitmiyoruz bir gs fb bjk oynasa daha cok seyirci oluyor bu nasil bir anlayis su medyaya bir goz gezdirin fotomac harici sivasi hicmi hic aggizlarina bile almiyorlar biz sivaslilar ilarak halen takimimizi yallin birakiyoruz lutfen gardaslar baska sivas yok baskada sivasspor yok hepinize selamlar
aslında yazdıklarınızla bir nebze haklısınız.ama kimse tranzonda sivas kadar soğukta maç izlemiyor.geçen seneki meşhur ts maçında dayımın oğluna neden bağırmadınız dedim.ayakta zor durduk soğuktan dedi.bizim seyircimiz oturmayı sevdiğinden oturamayacağınıda bildiğinden maça gitmemiş.beni şaşırtan ise biletler tükendi diye açıklama yapılması ısıtmalı ve kapalı bir stad sivasa şart.hadi bu maçta dolmadı diğerinde dolar.ama o sahada bir futbolcu sakatlandı mı aylar sürer.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 15:40   #14
58K_A_L_E_L_İ58
Acemi Yiğido

58K_A_L_E_L_İ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 58K_A_L_E_L_İ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GARDAŞIM PAYLŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMBU ARADA FUTBOLCULARIMIZ O ZOR ŞARTLAR ALTINDA TOP OYNADI STAD BOMBOŞTU TARAFTARLARIMIZI BU TUTUMUNDAN DOLAYI ÖZELLİKLE SİVASTA OTURAN TARAFTARLARIMZI BU TUTUMUNDAN DOLAYI ŞİDDETLE KINIYORUM BİR AN ÖNCE SİVASTA OYNAN MAÇLARDA TAKIMIMIZIN MAÇLARINA GELMELERİNİ VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALARINI İSTİYORUM MALUM BEN İSTANBULDA OTURDUĞUM HALLDE ANKARALARA KOCAELİLERE MANİSALARA KADAR GİDİYORU GİTMEYEDE DEVAMA EDECEĞİM SİVASTA BULUNAN TARAFTARLARIMIZIDA ACİLEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALI DİYORUM
58K_A_L_E_L_İ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 16:07   #15
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Çok güzel resimler,Bu soğukta sahanın karlar ile kaplanması çok hoş bir görüntü.Sivas'ın sert havasında yanlız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 20:03   #16
GuNaY
Gast

Soğuk havada takımı yalnız bırakmayan yiğidoları tebrik ederim.

Semih'cim fotoğraflar içinde ayrıca teşekkürler.
Alt 13.01.2009, 20:12   #17
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Kardeşim eline sağlık cok güzel olmus p.tesi olmasına rağmen yiede maraton tamamen doluydu...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 21:19   #18
fatih3558
Acemi Yiğido

fatih3558 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 fatih3558 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şuan izmirdeyim sivasın bir maçını stadda izleyemiyorum radyodan tvden takip etmeye çalşıyorum sivasta olsam maç bileti 100 ytl olsa o maça yine giderdim yazık yaa süperligde lider bi takım var şampiyonluk için oynuyor bu takım izmirde olucak desteği ozman gör sen (bi karsıyaka veya göztepe olsa) 2 milyonluk bi maç yazık arkadaşlar ya bomboş stad ne zaman destekliyceksiniz takımı nezmaan dolcak bu stad takım yenilse herkes yorum yspsrdı doğruyu sölemek gerekirse mükemmel bi takım oyun sistemi kurulmuş kısa zamanda olan bişey diil bunlar süperlige çıkmasından sonra sivassporun yönetim olarak teknik direktör olarak herkes bişeyler katmış mükemmel bi takım kurulmuş gerçek olan şuu arkadaşlar bu takım sivas halkına yakışmıyo:( evet acı ama gerçek taraftar olarak SİVASSPOR sivas halkına yakışmıyo ....umarım bi çare bulunur
fatih3558 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 23:46   #19
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Paylaşım için teşekkurler pazartesi olmasına rağmen yine iyi taraftar vardı.
Alt 14.01.2009, 07:58   #20
NİHAT_EKİCİ
Yiğido

NİHAT_EKİCİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 NİHAT_EKİCİ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Böse Cevap: FTK-Mac FotoLArı

STAD BOŞ DİYENLER SİZ İŞ GÜNÜ BU HAVADA HİÇ MAÇA GİTTİNİZ Mİ, AYRICA 4.500-5.000 SEYİRCİ VARDI.
NİHAT_EKİCİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
fotoları, ftkmac