Alıntı:
ekecikli Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaslar bu bizim stadimiza seyircimiz ne zaman gelicek cok uzuluyorum peki ts macini hep tv veriyor adamlarin turbunlerinde bir tane bos yer kaliyormu biz takimimiza allah korusun ikincilige dustumuydumu sahip cikacagiz su anda supurligin lideri takimimiz var birde izlemiye gitmiyoruz bir gs fb bjk oynasa daha cok seyirci oluyor bu nasil bir anlayis su medyaya bir goz gezdirin fotomac harici sivasi hicmi hic aggizlarina bile almiyorlar biz sivaslilar ilarak halen takimimizi yallin birakiyoruz lutfen gardaslar baska sivas yok baskada sivasspor yok hepinize selamlar
|
aslında yazdıklarınızla bir nebze haklısınız.ama kimse tranzonda sivas kadar soğukta maç izlemiyor.geçen seneki meşhur ts maçında dayımın oğluna neden bağırmadınız dedim.ayakta zor durduk soğuktan dedi.bizim seyircimiz oturmayı sevdiğinden oturamayacağınıda bildiğinden maça gitmemiş.beni şaşırtan ise biletler tükendi diye açıklama yapılması
ısıtmalı ve kapalı bir stad sivasa şart.hadi bu maçta dolmadı diğerinde dolar.ama o sahada bir futbolcu sakatlandı mı aylar sürer.