Iste taraftar iste takim 1967 GENC TARAFTAR DERNEGINI
buradan kutluyorum herzamanki gibi yapilmasi gereken centilmenligi birlik beraberligi vede takimina nasil sahip cikilmasi gerektigini gösterdiler vede göstermeyede devam edeceklerine cani gönülden katiliyorum herkesin böyle duyarli olarak takimina sahip cikmasi gerektigini düsünüyorum:
Sizlere herseyden önce tesekkürler 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEGI
ARKADAŞLAR HAKKI KARDEŞİMİZİN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ BU HATA SADECE HAKKININ YAPMIŞ OLDUĞU BİR HATA DEĞİLDİR... VE KENDİNİ GERÇEKTEN FUTBOL ADAMI ZANNEDEN BAZI SPOR ADAMLARININ YAPMIŞ OLDUĞU ELEŞTRİLERİ ŞİDETLE KINIYORUZ... HAKKININ 13 YILLIK FUTBOL HAYATI VAR VE GERÇEKTEN EFENDİLİĞİ VE OYUNUYLA SAYGI DUYULACAK BİR FUTBOLCUDUR
1967 TARAFTARLAR DERNEĞİNİ BİZLER ADINA YAPMIS OLDUGU BU ÖRNEK HAREKETTEN DOLAYI KUTLUYORUZ.HAKKI ABİMİZDE DİLERİZ ARTIK DAHA RAHAT CIKACAKTIR MACLARA.
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği yine herzaman üzerine hangi görevin düştüğünü düşünüyorsa onu yerine getirmiştir...Büyük kaptanımız talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmıştır...Bu olaydan sonra kaptanımız Hakkı ve Sivasspor camiası yıpratılmak istenmiştir..Biz bu yıpratma çalışmalarına karşı herzaman omuz omuza olmamız gerektiğini düşünüyoruz...Ve Sivassporun iyi ve kötü gününde daima yanındayız...