Cevap: SivasSpor`dan Yanıt Gecikmedi
ben ne gs yonetimine kizarim nede federasyona ben bu takimi tutan sporseverlere yada kendi takimi ligdeyken gs,fb,bjk gibi bole masa basinda is bitirmeye calisan zihniyetin stadlarini doldurup bunlara rant saglayan turk halkina kizarim,bunlara rant saglayip pkk gibi ermeni lobileri gibi mason lobileri gibi ulkemizi bolmeye calisan zihniyetlerin bir spor kulbunun icinde ve benim oz halkim oz turk vatandaslarinin paralariyla ve destekleriyle bu lobileri gelistirmeye ve ulkemi sirtindan bicaklatmaya destek veren ve bunlara bilmeyerekte destekleyen uyuyan halkima seslenmek isterimm kendi topraginiza ,kendi halkiniza ve kendi oz degerlerinize sahip cikin,bizler sivasli olarak kendi oz degerimiz olan sivassporu bir spor kulubu olmasi bir yana biz sivassporumuzu bizim oz degerimiz,bizim dunyaya acilan tek kapimiz diye seviyoruz sivassporumuz bizim uzerimizde dolastirilan kara bulutlari uzerimizden atmamiza yardimci olan bir degerimizdir herkes sivaslilar gibi kendi degerlerine sahip ciksin ve istanbul yalakaligindan vazgecsin !!
|