Son derece alternatifli bir hücum hattımız olduğunu düşünüyorum,süratli ve çabuk adamlarımız var(Balili,Kamanan),aynı zamanda güçlü ve savaşcı Mehmet Yıldızın yanında birde pivot santrafor oynayabilme özelliğine sahip Thum,daha ne olsunki?
topu ilerde tutup, kamanan'ı ceza sahasında topla buluşturacak mehmet yıldız, bu sezon gollerinin yanı sıra bir de asist krallığı ekleyecek
bu dediğimi de unutmayın...
kamanan bence çok iyi bir transfer hem hızlı hem fizikli hem gol atıyor hem de attırıyor bence alternatif açısından da hücum gücü açısından da bu transfer iyi oldu
BEN SİVASLI OYUNCULARDA ŞÖYLE BİR İZLENİM EDİNDİM KÖTÜ PERFORMANS SERGİLEYEN BİR İYİ OYNAYAN Bİ TÖKEZLEYEN BİR FUTBOLCU YOK HERKES GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYOR VE TÜM FUTBOL CAMİASI TARAFINDAN ALKIŞ TOPLUYOR
KOCAELİ MAÇINA BİR BAKIN ABDURRAHMAN SAG DEFANS OYUNCUSU AMA 2-3 DEFA ORTA KANATTAN İLERİYE TOP SUREREK TAKIMI ATAGA KALDIRIYOR BALİLİ MEHMET GOLCU OLMALARINA RAHMEN BİR BAKIYORSUN DEFANSTA TOP CALIYOR
BU TAKIMDA BU RUH OLDUKCA EMİN OLUN BİZİ HİÇBİR TAKIM DEVİREMEZ BELKİ OLSA OLSA ŞİKE OLAYLARI ONADA YİGİDO İZİN VERMEZ
DEMEM O Kİ BU İSTİKRAR İLE DEVAM EDERİSEK 2 KUPADA BİZİM ALLAHIN İZNİZLE
SEN TEKSİN SİVASSPOR YOLUNUZ AÇIK OLSUN