Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 18.09.2005, 19:13   #11
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Pfeil

Alıntı:
sinan58_34 Nickli Üyeden Alıntı
EVET COK HAKLISINIZ ABI BIZDE BU KONUDA EKSIGIZ AMA DAHA AKTIF OLACAGIZ YENI GIREN ARKADASLARA FORM YAZMAYI ASILARSAK INANIYORUMKI FORMLAR DAHA AKTIF OLACAKTIR
evet yeni üye olan arkadaşları da teşvik etmeliyiz,,,,,üye olan herkes yeni üyelerin habercisidir,,şimdi ortalama günde 30/40 üye oluyorsa tavsiye mailleri ile bu sayıyı günde 100 gibi ciddi boyutlara taşıyabilmeliyiz...bizim en büyük sorunumuz KURU KALABALIK OLMAMIZ...bu bir özeleştiridir..bana kıznlar olabilir doğaldır,,ama birbirimizi burada eleştirmezsek olduğumuz yerde sayarız...kuru kalabalık derken bu sadece ilgisizliğimiz açısından ,,bizim yarı sayımız kadar olan herhangi bir sitede bile forumlar 40 50 sayfa kadar ilgi görebiliyor...ben de boş yere yazı yazılmasına karşıyım...YAPICI ELEŞTİRİ VE DAİMA GELİŞİM İÇİN : HERŞEY SİVAS İÇİN
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 20:20   #12
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

ASLINDA FORUMLARDA OKUMADIGIM KONU YOK FAKAT KONULAR O KADAR BIRBIRILERINE BENZIYORKI YANLIŞ ANLAŞİLMASIN KARŞI DEYILİM FAKAT DEYIŞIK VE İLGİNÇ KONU ,EYITICI ,FORUMLAR OLURSA DAHA VERİMLI OLURUZ İNANCINDAYIM.
Alt 18.09.2005, 23:01   #13
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
GeCeVeMaVi58pRf Nickli Üyeden Alıntı
WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
SON ZAMANLARDA SİTEMİZİN ADMİNLERİNİN BAŞLATMIS OLDUGU CHATTE FAZLA ONLİNE OLANA YILDIZ VERİLME KAMPANYASINA YOGUN İLGİ VAR ZATEN SİTEMİZE GİRENLERİN COGU SİTEMİZLE VE FORMLARLA ALAKALARI YOK FAKAT BEN İSTİYORUMKİ CHATE GİREN ARKADASLARIN FORMLARDA BİRAZ DAHA AKTİF OLSUNLAR...
BASTA ADMİNLER OLMAK ÜZERE DEGERLİ MODARATORLERIMIZLE BİRLİKTE GELİN BU SİTEDEKİ FORMLARI MESAJ YAGMURUNA TUTALIM ENAZ YAZILAN FORM 50-60 SAYFA OLSUN YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEGERLİ OLUP SİVASSPORA KATKI SAGLAYACAGINA İNANIYORUM...
ARTIK SU CHATTE FAZLA ONLİNE OLMA İŞİNİ BİR KENARA BIRAKALIM CHATE SIRF ONLİNE OLMAK İÇİN GİRMEYELİM...
İNŞALLAH BU SÖYLEDİKLERİM BAZI MERCİLERİ KIZDIRMAZ SADECE İÇİMDEN GELENİ SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM UMARIM FORMLARIMIZA GEREKEN İLGİYİ GÖSTERİRSİNİZ... SAYGILARIMLA GeCeVeMaVi58pRf....
İSMAİL SOYLEDIKLERİNE KATILIYORUM..AMA...SUNUDA SOYLEMEK ZORUNDAYIM!..
FORMLARA YAZILSIN AMA SALLAMADAN...
SADECE O FORM U DOLDURMAK YAZMAKLA BİTMİYOR!..İCRAAT LI BI SEKILDE YAZMAK ONEMLI...
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 23:10   #14
hagi
Acemi Yiğido

hagi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 hagi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

çok dogru söylüyorsun gardas!!!
+++
hagi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2005, 09:55   #15
disikartaL_mrv
Yeni Yiğido

disikartaL_mrv - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 disikartaL_mrv ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bende sevgiLi İsmaiL'e katıLıyorum.Forumda çok güzeL konuLar mevcut,aradığımız herşeyi buLma imkanımız var sitede.Bence chatten ziyade buradaki konularda tartışıLmaLı ve fikirLer beyan ediLmeLidir.

Sonuçta bu forumun açıLma amacı burası fikir ve görüşLerin payLaşıLdığı ortak bir pLatformdur.Herşeyden önce bu kadar düzenLi ve güzeL forum için emek harcıyan insanLara saygısızLık ediLmemeLi diye düşünüyorum.
disikartaL_mrv isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2005, 10:03   #16
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Pfeil

Alıntı:
SON ZAMANLARDA SİTEMİZİN ADMİNLERİNİN BAŞLATMIS OLDUGU CHATTE FAZLA ONLİNE OLANA YILDIZ VERİLME KAMPANYASINA YOGUN İLGİ VAR ZATEN SİTEMİZE GİRENLERİN COGU SİTEMİZLE VE FORMLARLA ALAKALARI YOK FAKAT BEN İSTİYORUMKİ CHATE GİREN ARKADASLARIN FORMLARDA BİRAZ DAHA AKTİF OLSUNLAR...
BASTA ADMİNLER OLMAK ÜZERE DEGERLİ MODARATORLERIMIZLE BİRLİKTE GELİN BU SİTEDEKİ FORMLARI MESAJ YAGMURUNA TUTALIM ENAZ YAZILAN FORM 50-60 SAYFA OLSUN YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEGERLİ OLUP SİVASSPORA KATKI SAGLAYACAGINA İNANIYORUM...
ARTIK SU CHATTE FAZLA ONLİNE OLMA İŞİNİ BİR KENARA BIRAKALIM CHATE SIRF ONLİNE OLMAK İÇİN GİRMEYELİM...
İNŞALLAH BU SÖYLEDİKLERİM BAZI MERCİLERİ KIZDIRMAZ SADECE İÇİMDEN GELENİ SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM UMARIM FORMLARIMIZA GEREKEN İLGİYİ GÖSTERİRSİNİZ... SAYGILARIMLA GeCeVeMaVi58pRf....
ARKADAŞIM HAKLSIN... ZATEN SİTEMİZDEKİ ÜYE SAYININ ÇOK AZ BİR KISMI FORUMLARA CEVAP YAZIYOR.. AMA CHATE İS ÇOK İLGİ VAR... HELE CHATTEKİ KONULARDAN HİÇ BAHSETMİYORUM CHATTE BİRBİRİNE AŞIK OLANLAR EVLENME TEKLİFLERİ... ÇIKMA TEKLİFLERİ SANKİ SPOR SİTESİ DEĞİL ÇÖPÇATANLIK LİSTESİ... İNŞALLAH ARTK BU KONUDA TEDBİR ALINIR....

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2005, 16:13   #17
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
disikartaL_mrv Nickli Üyeden Alıntı
Bende sevgiLi İsmaiL'e katıLıyorum.Forumda çok güzeL konuLar mevcut,aradığımız herşeyi buLma imkanımız var sitede.Bence chatten ziyade buradaki konularda tartışıLmaLı ve fikirLer beyan ediLmeLidir.

Sonuçta bu forumun açıLma amacı burası fikir ve görüşLerin payLaşıLdığı ortak bir pLatformdur.Herşeyden önce bu kadar düzenLi ve güzeL forum için emek harcıyan insanLara saygısızLık ediLmemeLi diye düşünüyorum.

teşekkür ediyorum bana katıldıgın için inşallah bazı kişiler bu topiği görür ve gerekn ilgiyi gösterirler...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2005, 16:20   #18
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1013 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kesinlikle haklısınız. Chatte daha çok özel konulara girme eğiliminde olunuyor, Herkesin forumlara katılarak Sivasspor hakkında düşüncelerini diğer insanlarla paylaşması gerektiğine inanıyorum.
Alt 19.09.2005, 16:21   #19
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen

Forumlara katılım istenilen düzeyde değil, doğru. Forumlarda yazı yazan üyelerin sayısıda belli. Hemen hemen aynı kişiler.

Ama iş chat'e gelince valla millet takır takır yazı yazıyor, yorum yapıyor. Ne iş anlayamadım. :?

Ortaya çıkmaya çekiniyormuyuz ne?

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2005, 16:00   #20
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
5841 Nickli Üyeden Alıntı
ASLINDA FORUMLARDA OKUMADIGIM KONU YOK FAKAT KONULAR O KADAR BIRBIRILERINE BENZIYORKI YANLIŞ ANLAŞİLMASIN KARŞI DEYILİM FAKAT DEYIŞIK VE İLGİNÇ KONU ,EYITICI ,FORUMLAR OLURSA DAHA VERİMLI OLURUZ İNANCINDAYIM.

kardeş sana sonuna kadar katılıyorum yöneticiler resmen uyuyor sitede hiçbir yenilik yok aylardır aynı konulara yazılar yazıyoruz bide formlara yazan kişi sayısı 15 i gecmıyor sonrada 10000 üyemiz var diye övünüyoruz...girinde trabzonluların sitesine bi bakında ibret alın chate gırıpte formlara yazılar yazanları kınıyorummm
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla