BUGUN BOŞLUK VAR YAZMISIN AMA
GRUP TARAFTARLARISIKIŞIK MAÇ İZLEDİGİ İÇİN O BOŞLUKLAR MESELA GAR TARAFI YIGIDO GENÇLİK ADAMLAR UST USTE İZLEDİLER TBRKLER SİZE ARKADAŞLAR HER ZAMAN BOLE CANLI OLMANIZI İSTERİM
__________________ Bir Günde Lider Olmadıkki Bir Günde Tahttan İnelim!
Teşekkürler Mecnun bey
Hak ettik aldık daha yeni başladık 3 puan aldık daha iyi olabilirdik.
Taraftar destekli maçlar her zaman artı puan'dır S.Spor'a, bizler ancakki ancak siteye yazı yazarak S.Spor'u destekleye biliyoruz.Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna her yerde Sivas'lılar var hatta yurt dışından bile bizler sadece sitede destek verebiliyoruz gönül isterdiki Sivas'ta olup ta bire bir sahalarda destek verelim ama inşallah bir gün kısmet olur orda toprağımızı desteklemek.
F.B maçı işte en önemli maç nasın G.S'yı Sivas'ta gömdüysek sahaya şimdi'de sıra geldi Fb.ye onlarıda gömeceğiz 4 Eylül Stadına
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Teşekkürler Mecnun bey
Hak ettik aldık daha yeni başladık 3 puan aldık daha iyi olabilirdik.
Taraftar destekli maçlar her zaman artı puan'dır S.Spor'a, bizler ancakki ancak siteye yazı yazarak S.Spor'u destekleye biliyoruz.Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna her yerde Sivas'lılar var hatta yurt dışından bile bizler sadece sitede destek verebiliyoruz gönül isterdiki Sivas'ta olup ta bire bir sahalarda destek verelim ama inşallah bir gün kısmet olur orda toprağımızı desteklemek.
F.B maçı işte en önemli maç nasın G.S'yı Sivas'ta gömdüysek sahaya şimdi'de sıra geldi Fb.ye onlarıda gömeceğiz 4 Eylül Stadına
hatirlatirim fenerbahce maci sivasta degil ama olsun insallah ordada fenere gömecegiz
BAŞKANDAN ALLAH RAZI OLSUN.SİVAS İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR.SİVAS İÇİN YAPTIKLARINI KİMSE YAPAMAZ.DAHA YAPACAK ÇOK PROJELERİ VAR.BÖYLE BİR BAŞKANIMIZ OLDUGUNDAN ÇOK GURUR DUYUYORUM......
Taraftar cok iyiydi 2. yarı başlamadan önce Mecnun başkan kapalı yanı kısmına gelerek orda bulunan taraftarlarımıza sahaya kar topu atmaları için cok kibarca uyardı.
Bence bugun ki taraftarımız güzeldi herşey zamanla daha güzel olacak biraz sabır.