bu macta gorusecegız ezıkler sızlee hocam dogru duzgun bı kadro cıkar allah askına su mehmet yıldızı kes 2. yarının basından berı bır varlık gosteremıyor kontra atak oynamaya oynuyacagız barı bunları en ii yapan balılı ve kamanan oynasın forvette
Yuh diyorum ya taraftarımızın böle olduguna inanmıyorum. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara. Başarıda takımı sahiplenin mağlubiyette arkasında durmayın maçı sattı diyecek kadarda alçalın.
Kocaeli taraftarı haklı çıktı.İki yüzlü taraftar istemiyoruz hepiniz yol alın artık fb,gs ve bjki tutun.
Tur atlayıp finale kalcagız hiç şüphem yok.
Kardeş herkes senin gibi düşünmüyor diye kimseyi yargılama.. İkincisi dünkü maça bakıp Sivas fark atar diyemeyiz ki.. O yüzden ben bu maç için hiç ümit beslemiyorum.. Çünkü kaybedince üzülüyorum ve bazıları gibi susmasını da bilmiyorum.. Sonra gelen giden ana avrat sövüyor.. Eğer dünkü maç gibi olacaksa sivas yine fark yer..
Yuh diyorum ya taraftarımızın böle olduguna inanmıyorum. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara. Başarıda takımı sahiplenin mağlubiyette arkasında durmayın maçı sattı diyecek kadarda alçalın.
Kocaeli taraftarı haklı çıktı.İki yüzlü taraftar istemiyoruz hepiniz yol alın artık fb,gs ve bjki tutun.
Tur atlayıp finale kalcagız hiç şüphem yok.
KARDEŞ FENERBAHCE İLE KADIKÖYDE OYNUYORSAN DİKKATLİ VE AKILLI OYNAMAN GEREKLİ LİG MAÇINDA BEN BUNU SÖYLEDİM ŞİMDİ DE SÖYLÜYORUM BUNUN İNANMAK YADA İNANMAMAKLA İLGİSİ YOK BENCE KADIKÖYDE BERABERE KALIRSIN NEDEN DEPLANSMANDIR GÜÇLÜ TAKIMDIR ONDAN EVİNDE SİVAS DA 1-0 ALIRSIN ELERSİN OLAYIN ÖZÜ BUDUR BENCEE.....
Bu maçı alıcaklarından çok emindim umutlarım ama suya düştü dünden beri aklımda yenilgi
Bu maç için hiç bişiy demiycem ya!!!!
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...