ağzına sağlık hocam çok iyi yazmışsın ''Bizi çok yükseklere çıkarmışken bizi orlardan aşağıya atma. Bizi alıştırdın, devamını getir. Yoksa içimiz çok acıyor hocam.''
bülent hocam iyi güzel de bi de kulübeden adım atıp taktik verseydin ya.hiç çıkmadın sen diğer maçlarda böylemiydin be hocam.
arkadaşım bu diğer maclara benzemez bu fenerbahçe macı,yenseydik bülent hocamız cok üzülecekti onun üzülmesini istemeyiz;sivaslı olunmaz sivaslı doğulur sivaslı olmayan....................... ...............
Beyler lütfen fazla büyütmeyelim konuyu sonuçta bu takımı buralara getiren bülent hocamız ve güzide futbolcularımız. Bu kadar ağır maçları üst üste oynamamız gerçekten kolay birşey değil bırakın bu kadarıda olsun dua edelimki bu yoğun programa rağmen yinede liderliği göğüsledik bırakmıyoruz Allahın izniylede bırakmayız.. Bu mağlubiyette kem gözlere nazarlık olsun..
Abuk subuk gerekçelerle motivasyonu bozmamak lazım.. Bülent hocamla ve Sivassporumla gurur duyuyorum.. isterseki Lig'i 5'inci bitirsinler bir şey farketmez.. o bile çok büyük bir başarıdır...
Ben bu maçı kaza olarak nitelendiriyorum daha önceki maçlarda bu çöküşün sinyalini zaten verdi takım umarım bir an önce toparlanırız mehmet yıldız gol atsada eski formunda değil orta saha nerdeyse oyunda yok...
NEDEN BU fenerbahçe MAÇINDA GÜVENEMİYORUM TAKIMIMA NEDEEN ??. NEDEN HİÇBİR TAKIMDAN 4 TANE GOL YEMİYEN TAKIMIM SADECE FENERDEN 4 TANE YİYO NEDEN. BU MAÇI VERDİLER
NEDEN BU fenerbahçe MAÇINDA GÜVENEMİYORUM TAKIMIMA NEDEEN ??. NEDEN HİÇBİR TAKIMDAN 4 TANE GOL YEMİYEN TAKIMIM SADECE FENERDEN 4 TANE YİYO NEDEN. BU MAÇI VERDİLER
böyle kademe anlayışı ile hangi maça çıkarsak çıkalım zor yeneriz
asıl o kademe anlayışının yok olduğunu gören bülent hocanın oraya önlem almamasını anlayamadım
bilica ve kamanan gercekten canla başla oynadılar
ama musa petkoviç(hiç bir hava topunda yoktu nerdeyse!!!) ve diğerleri eski formlarından çok uzaktı
şu haldeki fenere yenilmek çok üzdü beni,çarşamba telafi edip moralleniriz inşallah
__________________ havası sert,insanı mert diyarın evlatlarıyız;biz sivaslıyız!