Thai Nickli Üyeden Alıntı
Bülent Hocam,
Sizi canımız kadar seviyoruz, sizin bu şehre verdikleriniz ve kazandırdıklarınızı kimse hiç kimse başaramadı belki de yıllarca da başaramayacak.Sizinle yükseldik ülke gündeminde, sizinle sempatisini kazandık her sporseverin hatta spor sevmeyenlerin...
Dün kandil günü idi, mübarek bir günde maçtan önce o kadar güzel bir demeç verdiniz ki, yanınızda olsam size sarılır alnınızdan öperdim. Ancak, maç içinde o camın kırılma anı ve sonrasındaki hakemle olan diyalogunuzu keşke görmese idik, keşke yaşanmasa idi. Olan oldu artık, dün akşam Şansal Beyin dediği gibi kandil nedeniyle oruçlu olduğunuzu kabul ederek, sinirlenmenizi ve öfke kontrolü yapamamanızı bizler affederiz, sizi canımızdan çok seviyoruz. Ama, ülkemdeki diğer insanların sizi affetmesi ve oluşan kötü kannatlerin silinmesi için tek bir şey yapmanız gerek. Yaptıklarınızın asla doğru olmadığını, amacını çok aştığını kabul ettiğinizi ve tüm sporseverlerden özür dilediğinizi bir basın toplantısı ile açııklayın lütfen. Bu erdemli davranışı göstereceğinize eminim, sizin gibi karakterli ve mert bir insana yakışan yanlışından dönebildiğini gösterme erdemidir.
Sizi kardeşimiz, abimiz, amcamız, dayımız, kardeşimiz, babamız gibi seven Sivas halkı olarak bunu rica ediyoruz. Ben sizin başarısızlığını bekleyenlere en iyi cevabın bu olacağını düşünüyorum.
Siz başarılısınız, bu günden sonra şampiyon olsanız da olmasanız da, kupayı alsanız da almasanız da siz ve futbolcularınız görevini layıkıyle yapmanın mutluluğunu yaşayın lütfen. Yarı final oynayan , ligde son 12 maç kala hala lider olan takım bu bütçe ve imkanlarla başarılıdır hem de mucize bir şekilde. Bunu bilen Sivasspor taraftarı ve halkı her zaman sizin yanınızdadır. Sizi bir hatayla yerden yere vurmaya çalışacaklar biliyoruz, ama onlara fırsat vermemenin ilk aşaması sizin o basın toplantısını yapmanızdır. Sivasspor Yönetimi de, taraftar dernekleri de bu konuda sizin yanınızda olmalıdır.
Futbol bir oyundur, adı üstünde oyun. Öne çıkanları durdurmak isteyecek güç odakları olacaktır, biz onların oyunlarını bozmaya çalışmalıyız onların oyununa gelmemeliyiz...
Sizi seviyoruz Bülent Hocam...
Sizi kurtlara yem etmeye çalışanlara asla izin vermeyeceğiz...
|