ben maçın skorunu merak etmiyorum.ilk yarı inönüdeki maçı tv nin sesini kapatarak izlediğimi hatırlıyorum.şu edepsizlere taraftarın ne olduğunu gösterelim yeter.90 dakka küfür ettiler sivasa.biz onlara adam nasıl olunur gösterelim.küfürsüz yenip göndrelim.yiğidoluk nedir görsünler.küfürle tekmeyle tokatla maç almak onlara yakışır.cengiz çobanı versinler onu çok sevdik.
beşiktaşın bi sitesinde sivası baya baya hafife alıyorlar.4 eylülü dar edeceklermiş güya öle diyolar...görücez kim kime dar ediyo ama umarım son haftalarda oynadığı gibi oynamaz sivas
arkadaşlar ben bu beşiktaş taraftarı kadar ç.i.r.k.e.f ahlaksız taraftar görmedim...biraz önce bi foruma üye olmuştum ve daha girer girmez agıza alınmayacak küfürler yedim ve yasaklandım...ayrıca kendi aralarında bi takım küfürler hazırlıyor maç için...
üzülmez 6 yeriz 7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz sözünü unutmadık falan demiş ve benim sadece bizde sivasspora yapılan tezahuratları unutmadık demem tek suçum oldu
ben şimdi sivasspor taraftarının ne kadar centilmen ahlaklı olduğunu daha iyi anladım...gurur duyuyorum takımımızlada taraftarımızlada...hiç bi zaman onlar gibi ç.i.r.k.e.f olmadık olmayacağız inşallah ama onlara ne kadar karanfil gül dagıtırsanız dagıtın kafa yapıları yine aynı rica ediyorum bu sefer bu çiçek olayına bi son verin ve doğru düzgün bi pankart hazırlayın...yemin ederim sinirimden elim ayağım titriyo ya
Bu sene hep ilkleri yaşadık. F.Bahçe'yi ilk kez yendik, G.Saray'ı ilkkez yendik, Bursaspor'a ilkkez puan verdik, Ankaraspor'dan ilkkez (!) puan aldık vb. Bu seferde bir ilki gerçekleştirip BeJeKe'yi yeneriz. (İnşallah)...
sizlere bişey itiraf edeyim. vallahi seçimler falan umurumda değil. kim kazanır kim kaybeder beni enterese etmiyor. yalnız ve yalnız sivassporu düşünüyorum. avucuna kadar gelen şampiyonluğu yakalamasını o kadar çok istiyorumki. rüyalarıma giriyor. şampiyon olduğumuzu şölenler karnavallar yaptığımızı bütün dünyadaki sivaslılların sivasımıza akın akın geldiklerini düşlüyorum.meydanların sivaslıllara dar geldiğini hayal ediyorum. türkiyenin böyle bir coşkuyu yaşamadığını hayal ediyorum ve ben başka bişey düşünmek istemiyorum.varsa yoksa SİVASSPOR..........