ehhhhhhhhhhhh gelelim kuru fasülyenin faydalarina simdik ne yapican üc büyükler sahamizdan üc mactanda maglup ayrilmadik gecen sezon daki hatalarda yok KIM TUTACAK BIZI SIMDIK hersey apacik ortada ibre bize dogru sampiyonuz sampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkez hazirlansiz
umarım bı sonrakı ıc saha macı olan ıst.beledıye macındanda 3 puan alarak avantajımızı surdurecegız. bu dakıkadan sonra deplasman maclarıda cok onemlı hale geldı.ıcerde kaybetmemek yetmez bu dk dan sonra.dısardada kaybetmememız lazım.denızlı macı cok onemlı umarım oradanda 3 puanı alıp bı adım daha yaklasacagız sampıyonluga. mıllı maclar ıcın verılen aranın takımımıza faydalı olmasını umuyorum.bulent hocamıza buyuk ıs dusuyor. allah yardımcıları olsun..
bu bizim içi,n büyük bir gurur.keşke bu büyüklüğümüzün herkes farkına varsa.bir büyüğe yakışan gibi futbol oynamaya devam etsek. seyircilerimiz büyük olduğumuzun farkına varsa ve artık taraftar olabilse.
ÖNÜMÜZDE ÇOK ZORLU 9 MAÇ KALDI ,BU MAÇLAR LİGİN DÜŞME POTASINDAKİ TAKIMLARI VE ÜST SIRALARI ZORLAYACAK TAKIMLAR İLE. ÇOK ZORLU 9 HAFTA BİZİ BEKLİYOR,İNŞALLAH PERFORMANSIMIZ ARTARAK YOLUMUZA DEVAM EDERİZ...
şu 3 büyükler diyolarya saçmalıyolar onların sadece adı var buna adım gibi eminim biz aslan gibi maçımızı yaparız 3 puanımızı alırız onlar anca kıvırtarak maç alırla hem onların oyuncuları yürekten değil para için oynuyo