Cevap: Yazıcıoğlu için son görev Salı günü
sayın genel başkanım keşke görseydin sivast belediyeyi sivaslı bbp ye verdi ahte vefa gösterdi.ancak biz ülkücüler hiç ama hiç sevinemedik ,sensiz belediye neye yarardıki keşke seninle alabilseydik ama olmadı.başkanım türkiye seni gerçekten seviyormuş bunu ancak sen bizden ayrılınca anladık.bu milletn hep agladı senin aramızdan zamansız ayrılmana.evet herkes agladı o kadar ya sivaslı sivaslı yigitligini gösterdi hem sivası hem suşehri şarkışla altınyaylyı senin partine verdi kaç belde kazandık onuda bilmiyorum.sivaslı yine elinde ne varsa verdi ancak neye yararki sensiz başkanlıgın tadı yok başkanım bu dünyada çok çektin çok çalıştın kıymetin bilinmedi sen aramızdan ayrılana kadar.inşallah ebedi ikametgahında mükafatını görürsün seni hiç unutmuyacagız.şimdiden üşüyorum adlı şiirin hemen herkesin kulaklarında çınlıyor.evet başkanım bizde çok üşüdük.nasıl üşümezdik sen 2 metre kar tipi fırtına da üşürken biz burda nasıl üşümüyelim ,gönlümüz üşüdü yüregimiz üşüdü senin yerine koyduk bedenimizi her tarafımız üşüdü.bugün sensizligin 5. günü üç alpereni topragaverdik erhanı yükseli muratı,yarında ismaili gönderecegiz kara topraga. sivaslı yine görevini yaptı senin emanetlerin için sel olup aktı meydan camisi ve çevresi yetmedi senin arkadaşlarının cenaze namazını kılmaya.bu kardeşlerimizi şehitlerimizi ugurladık son yolculugunada yarın seni nasıl yolcu ederiz bilmiyorum. bildigim tek şey sivas bidaha bulamıyacagı bir degerini türkiye delikanlı devlet adamını kayıp etti ve biz seni hiç unutmuyacagız....
|