Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı
03 Mayıs 2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 20:00
Eskişehir Bjk maçında hakem Şelçuk Dereli maçı Bjk aleyhine çevirdi bunu gördük ama biride çıkıp demediki.Aynen böyle diğer Bjk maçlarınıda gördük'ki dönen dolapar var.Aynı şekilde haftaya oynanacak Bjk ve F.b maçınıda Bjk alır diyorum buda süpriz olmayacak bize
|
Eskişehir-BJK maçında bana bir tane Beşiktaş lehine karar söyler misin?Eskişehirspor'un penaltısı mı verilmedi?Beşiktaş olmayan penaltıdan ve ya ofsayttan gol mu attı?Ve ya hakem tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana mı kullandı?Eskişehirspor'un taraftar forumuna giriyorum bir allah'ın kulu hakem hakkımızı yedi demiyor ki adamlar düşme potasındalar.
Geçen hafta liderlik için bursa maçına çıktık,takım 10 kişi kaldı (hakem haklıydı İbrahim Toraman'ı atmakta),bir tane penaltımızı vermedi(görmemiş olabilir) sonuçta berabere kaldık ve liderlik şansını kaybettik,hala dolap dönüyor felan diyorsunuz ayıptır yahu!
Fenerbahçe Beşiktaş'a maçı verecek diyenler;
Birincisi Fenerbahçe büyük takımdır ve fenerbahçe-beşiktaş bir derbi maçıdır,hiç iddaları olmasa bile maçı kazanmak için çıkacaklardır.
İkincisi Fenerbahçe bu sene çok kötü,yönetim ve teknik direktör topun ağzında,deplasmanda alınmış bir BJK galibiyetini eminim sizden daha fazla istiyorlardır,ihtiyaçları var.
Son olarak fenerliler en az sizin kadar sivas'ın şampiyon olmasını istiyor.