Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rakiplerimizin Maçları
Alt 27.04.2009, 14:01   #11
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rakiplerimizin Maçları

Fener bjk maçında al gülüm ver gülüm ticareti olması , büyük bir olasılık. Malum her iki takım ligde birinin hedefi var diğeri ise sezonu kapattı. Fenerin ligte bjkye yatması kupadada bjknin fbye yatma oyunu yani bizans oyunları !!!
Alt 27.04.2009, 14:07   #12
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hadi bakalım FB. kırk senede bir işe yarada al şu maçı.
Taktik gereği (şampiyonluk için) kupayı size hediye ettik bari karşılığını verin.
sizin maça çıkarken BJK ile puan farkı 4 - 5 olsaydı emin olun kupa yarı finalinde en az 3 - 4 tane yemiştiniz ama Bülent Hocamız şampiyonluk yolunda yara almamak için istemeye istemeye olsada kupa finalini size hediye etti.
bu sayede avrupaya gideceksiniz. bir sezon yattınız bari şu maçta en azından beraberlik için oynayında şu jimnastiğe bir çelme takın.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.04.2009, 14:18   #13
club7house
Yiğido

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hadi bakalım FB. kırk senede bir işe yarada al şu maçı.
Taktik gereği (şampiyonluk için) kupayı size hediye ettik bari karşılığını verin.
sizin maça çıkarken BJK ile puan farkı 4 - 5 olsaydı emin olun kupa yarı finalinde en az 3 - 4 tane yemiştiniz ama Bülent Hocamız şampiyonluk yolunda yara almamak için istemeye istemeye olsada kupa finalini size hediye etti.
bu sayede avrupaya gideceksiniz. bir sezon yattınız bari şu maçta en azından beraberlik için oynayında şu jimnastiğe bir çelme takın.
Bende senin düşündüğü gibi düşünmeden edemiyorum. Büyük zeka Bülent hoca böyle bir strateqy yapmış olabilir , onun zekasıyla yarışmak haddimize değil ama bende senle hemfikirim.
Alt 27.04.2009, 14:26   #14
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

03 Mayıs 2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 20:00
Eskişehir Bjk maçında hakem Şelçuk Dereli maçı Bjk aleyhine çevirdi bunu gördük ama biride çıkıp demediki.Aynen böyle diğer Bjk maçlarınıda gördük'ki dönen dolapar var.
Aynı şekilde haftaya oynanacak Bjk ve F.b maçınıda Bjk alır diyorum buda süpriz olmayacak bize

02 Mayıs 2009
Trabzonspor - Kayserispor 20:00
Bu maçıda T.s,S.spor yenilgisinden sonra sıkı bir oyunla taraftarı daha fazla küstürmemek adına alıcağını düşünüyorum.

01 Mayıs 2009
Hacettepe - Galatasaray 20:00

Bu maçtada Hakeme bağlı olabileceğini düşünüyorum eğer hak eden alırsa Hacettepe olucağını düşünüyorum ama, G.s ya torpil olucak kararlar alıcağını düşünüyorum Hakem tarafından bunada şaşırmıycaz

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.04.2009, 14:28   #15
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende senin düşündüğü gibi düşünmeden edemiyorum. Büyük zeka Bülent hoca böyle bir strateqy yapmış olabilir , onun zekasıyla yarışmak haddimize değil ama bende senle hemfikirim.
Sivas maça asılsaydı Trabzon maçına yorgun çıkacaktı dolayısıyla puan kaybetme ihtimalimiz vardı. birde finale kalsa beşiktaşla zor bir final oynayacaktıki o maç hem takımı yoracaktı hemde konsantrasyonu bozacaktı.
şimdi beşiktaş FB'yle zor bir kupa maçı oynayacak ve hem yorgun düşecek hemde konsantrasyon kaybı olacak sonraki haftalarda puan kaybetmesine yol açabilir.

O günki futbola bakıyorum, TS'deki futbola bakıyorum arada dağlar kadar fark var.
TS'deki futbolu FB'ye oynamış olsaydık en az 4 tane çekerdik FB'ye ama bana göre Bülent Hoca Lig bizim için daha önemli kendinizi fazla kasmayın demiştir çünki o günki FB'ye gol atamamak, Barça'ya, Manu'ya Real'e iki gol atmaktan daha zor birşeydi.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.04.2009, 19:30   #16
Oblomov
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Oblomov FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
03 Mayıs 2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 20:00
Eskişehir Bjk maçında hakem Şelçuk Dereli maçı Bjk aleyhine çevirdi bunu gördük ama biride çıkıp demediki.Aynen böyle diğer Bjk maçlarınıda gördük'ki dönen dolapar var.Aynı şekilde haftaya oynanacak Bjk ve F.b maçınıda Bjk alır diyorum buda süpriz olmayacak bize
Eskişehir-BJK maçında bana bir tane Beşiktaş lehine karar söyler misin?Eskişehirspor'un penaltısı mı verilmedi?Beşiktaş olmayan penaltıdan ve ya ofsayttan gol mu attı?Ve ya hakem tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana mı kullandı?Eskişehirspor'un taraftar forumuna giriyorum bir allah'ın kulu hakem hakkımızı yedi demiyor ki adamlar düşme potasındalar.
Geçen hafta liderlik için bursa maçına çıktık,takım 10 kişi kaldı (hakem haklıydı İbrahim Toraman'ı atmakta),bir tane penaltımızı vermedi(görmemiş olabilir) sonuçta berabere kaldık ve liderlik şansını kaybettik,hala dolap dönüyor felan diyorsunuz ayıptır yahu!

Fenerbahçe Beşiktaş'a maçı verecek diyenler;

Birincisi Fenerbahçe büyük takımdır ve fenerbahçe-beşiktaş bir derbi maçıdır,hiç iddaları olmasa bile maçı kazanmak için çıkacaklardır.
İkincisi Fenerbahçe bu sene çok kötü,yönetim ve teknik direktör topun ağzında,deplasmanda alınmış bir BJK galibiyetini eminim sizden daha fazla istiyorlardır,ihtiyaçları var.
Son olarak fenerliler en az sizin kadar sivas'ın şampiyon olmasını istiyor.
Oblomov isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.04.2009, 19:38   #17
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Oblomov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eskişehir-BJK maçında bana bir tane Beşiktaş lehine karar söyler misin?Eskişehirspor'un penaltısı mı verilmedi?Beşiktaş olmayan penaltıdan ve ya ofsayttan gol mu attı?Ve ya hakem tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana mı kullandı?Eskişehirspor'un taraftar forumuna giriyorum bir allah'ın kulu hakem hakkımızı yedi demiyor ki adamlar düşme potasındalar.
Geçen hafta liderlik için bursa maçına çıktık,takım 10 kişi kaldı (hakem haklıydı İbrahim Toraman'ı atmakta),bir tane penaltımızı vermedi(görmemiş olabilir) sonuçta berabere kaldık ve liderlik şansını kaybettik,hala dolap dönüyor felan diyorsunuz ayıptır yahu!

Birincisi Fenerbahçe büyük takımdır ve fenerbahçe-beşiktaş bir derbi maçıdır,hiç iddaları olmasa bile maçı kazanmak için çıkacaklardır.
İkincisi Fenerbahçe bu sene çok kötü,yönetim ve teknik direktör topun ağzında,deplasmanda alınmış bir BJK galibiyetini eminim sizden daha fazla istiyorlardır,ihtiyaçları var.
Bırak arkadasım bu işleri hersey acık ortada iste neden kabullenmiyorsunuzu federasyonun bu taraflı tutumunu.
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.04.2009, 19:39   #18
club7house
Yiğido

Alıntı:
Oblomov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Beşiktaşın galibiyetinin hakemlerle uzaktan yakından alakası yok. Bjknin kazanması sadece eskişehirlielrin beceriksizliği + Engin BAYTAR denen şahsın maç içinde takım arkadaşıyla tartışması sonucu tüm takımın moralini ve motivasyonunu bozması sonucu ceyran eden disiplinsiz takım eskişehirspor olduğudur. Eskişehirspor bjkye maçı armağan etmiştir,
Alt 27.04.2009, 20:00   #19
Oblomov
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Oblomov FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kangallı58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bırak arkadasım bu işleri hersey acık ortada iste neden kabullenmiyorsunuzu federasyonun bu taraflı tutumunu.
Federasyon Beşiktaş'ın mı tarafını tutuyor?Bana say o zaman Beşiktaş şu şu maçlarda şunlar oldu hakemler sayesinde maç kazandı de.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında ilk yarıda 10 kişi kaldık 3 puan kaybettik.

Galatasaray-Beşiktaş maçında Beşiktaş ikinci yarının başında yine 10 kişi kaldı ve Galatasaray'a 2 tane penaltı verildi.

Beşiktaş-Ankaraspor maçında yine 10 kişi kaldık en az 2 tane penaltımız verilmedi ve yine 3 puan kaybettik.

Bursa maçını ve ya ilk yarıdaki ibb maçlarını saymıyorum,kazandığımız maçlarda(ikinci yarıdaki ibb maçında golümüzün sayılmaması gibi) aleyhimize yapılan hataları hiç saymıyorum.

Fair play ligine bak kardeşim Beşiktaş sonuncu sırada,bu ne demek?Oyuncusu en çok kart gören,federasyondan en çok ceza yiyen takım beşiktaş demektir.

Dürüst ol kardeşim bu beşiktaş mı federasyon tarafından kollanıyor?
Oblomov isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.04.2009, 20:06   #20
club7house
Yiğido

Kocaelispor'la deplasmanda oynadığınız maçtaki lehinize verilen penaltı ? Elini vijdanına koyup delikanlı gibi penaltı diyebilirmisin oblomov ? !!
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kİlİtlendİ, maça, maçları, rakiplerimizin, trabzon