Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
işte bu dedikodular yönetimi bıktırdı mecnun başkanı bıktırdı kimi dedi bedava bilet alıyorlar biletleri satıyor kimi dedi yöneticilerden para alınıyor üçbeş kişi bu paraları yiyor
kimi dedi esnafdan para alınıyor deplasman için deplasmana gidilmeyip sivasda kahvede maçı izliyorlar kimi dedi esnafdan para alınıyor yolda yemek için cepe atıyorlar
benim düşüncem yönetimi ,başkanı küsdürdük taraftara bari bir iki destek veren esnafımızı küsdürmeyelim
bunları yapanlar varsa çıkılsın açık açık konuşulsun yada susulması taraftarıyım
bir insanın helal haram içinde yoksa herkesin başına ahlak polisi dikemezsin
|
Abi bizi bilen birisisin.Bizler seni çok seviyoruz.Allah aşkına abi biz iki kuruşa tenezzül edip bu parayı cebimize atacak adamlarmıyız.Ben bu şekilde adam alsam senin dükkanına başım yukarda nasıl girip abi halin keyfin nasıl diye sorabilirim.İnan abi her dükkanına girdiğimde aklına acaba yener yardım istemeye mi geldi diye düşüneceksin diye bir adım yavaş atarak giriyorum.Abi senin bizi bildiğin kadarda biz seni biliyoruz.Sen milyarder bir esnaf değilsin abi.AMa yüreğin satın alınamayacak kadar zengin ve güzel.
İstanbulda sayısı bilinmez petrol istasyonları olan sivassporlulara mazot istemek için gidildiğinde yok deyip gönderdi.Ama sen bizi neredeyse hiç bir zaman boş göndermedin.Senin gibi 5 tane daha abimiz daha olsaydı biz Türkiye'ye taraftarı olmayan anadolunun yıldızı diye reklam olmazdık abi.Sen destek verdiğin zamanlarda asla bizi kırgın yolcu etmedin.Biz senin yanından asla üzgün ayrılmadık abi.
Yönetimin yumuşamaz tavrı devam ediyor abi.Varsın devam etsin.Biz yönetimi memnun etmek için bu işi yapmıyoruz.Onların desteği tarfatar için şart.Ama zamanında yapılan yanlışlar herkese maal edildi.Yumuşayacak tavırda sergilemiyorlar abi.Karşılarına alıp konuşmuyorlarda.Fatura seven sevmeyen bütün taraftara kesildi abi.Yönetimin tavrı bize karşı devam ettikçe yazıkki bu köyün delisi biz olmuşuz deyip, bir gün bu günlerin gelip geçeceğini umud ederek devam ediyoruz yolumuza.
Ne bir araba kaldırarak zengin oluruz.Ne de cebimize milyar girmesine tenezzül edip o parayı boğazımızdan geçiririz.Bizim anamızdan babamızdan aldığımız eğitimde haram lokma asla yokturdur abi.Bir gün gerçek taraftarın olursa bu sevda, eğer buna izin verirlerse büyüklerimiz işte o zaman şimdikinden daha fazla sevecekler bu takımı.O zaman her doğan çocuk sivassporlu doğacak.