Alıntı:
ßoRDoM MaViM61 Nickli Üyeden Alıntı
bakın arkadaşlar inanın bana x sitede onlarca sivaslı vardı hatta yüzlerce sporx olsun internetspor ajansspor olsun şu an kimsecikler yok sivasspor bu şu demek iyiysen sivasspor işler kötü gitsin kimseler yok dikkat edin biz 2 hafta kendi evimizde yenildik ama stad dost olsun gerek düşman yine fuldu ben şunu açık bir dille ifade etmek isterim bu haftaki ankara maçını sivasspor kaybetsin inanın bana haftaya 4 rylülde 7000 den fazla taraftar kesinlikle gelmez bizler sevinmek için sevmedik oysa
|
dostum iyi yazmışsın hoş yazmışsında senin stadının 3 te 2 si kombine onlarıda satmışsın.yensede yenilsede bu 3 te 2lik kısım doluyor.Türkiyede enflasyon oranı en yüksek 2. şehir trabzon bu ne demek insanların alım gücü var demek yani talep var enflasyon oluyor demek.uzun sokakta simit satan adamın bacağında levis kot ayağında adidas var.
Sivas orta halli emeklinin memurun şehri, bu şehrin gençlerinin büyük kısmı asgari ücretle çalışıyor.ona rağmen 1960 lardan beri stad boş kalmıyor.3. ligde oynarken erman toroğlu nasıl 12000 taraftar olur deyipte maç izlemeye geliyordu.benim dedem 1967 de kayseri-Sivas maçında öldü.o zaman kayseride 5000 sivaslı maç izliyor.deplasmanlara 1 kmlik araç konvoylarıyla gidiyorlar.
bu yazıyı ne yazdıklarını tenkit etmek için nede trabzon Sivas kıyası yapmak için yapmadım.sadece insanların gergin olduğu zamanlarda en azından konuyla alakalı şeyler yazmanız için...